Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lufcia

problem z koncentracją

Polecane posty

Gość Lufcia

Witam Ostatnimi czasy nie mogę się na niczym skupić, idę do sklepu i nie wiem po co. Kupię np makaron ale nie kupię już sosu czy czegoś innego, kupię serek do chleba ale nie kupię chleba :( Jeszcze gorzej sprawa wygląda z nauką zupełnie nie mogę się na niczym skupić. Nie wiem co czytam :( Czuję się jak bezmózga istota :( Ze stymulantów próbowałam rhodioli, speed 8, mental focus, dopelherz dla mózgu, sesja, omega2 właściwie już chyba wszystko bo pewnie o jakiś 10 innych zapomniałam. Co robić??

Oj tam, moja droga... ja mam takie problemy całe życie i jakoś żyję. Tylko, że u mnie to chyba problem genetyczny. Da się do tego przyzwyczaic aczkolwiek niektorych zawodów po prostu nie da się wykonywać, jak chociazby kierowca.

Gość Lufcia
Spoko bez tego da się żyć, ale jak ja mam się uczyć? To jest dla mnie najważniejsze Co ja ma robić? Co mam po tylu latch pracy zrezygnować??

Gość gość
Na takie problemy polecam Actibion http://www.actibion.pl/ zawiera żeń szeń i zieloną herbatę i w znaczny sposób pomaga się skoncentrować oraz poprawia pamięć.

Gość gość
Ja mam problem z koncentracją podczas czytania książki, potrafię myśleć o czymś innym jednocześnie czytając i okazuje się że po przeczytaniu strony nie wiem co przeczytałem i wracam spowrotem do akapitu w którym się zdekoncentrowałem. Ciekawe co?