Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie polka

Żegnajcie polacy, żegnaj polsko!

Polecane posty

Gość już nie polka

Wychodzę za Amerykanina i będę teraz mieszkać w USA na stałe do polski nie zajrzę już ani na pół dnia. Mieszkam w USA już ponad 5 lat, czasem musiałam w tym okresie jeździć do polski na nawet dwa miesiące(co się już nie powtórzy), ale to nic i tak dostanę obywatelstwo USA, spełniam warunki, właściwie już dostałam. Została mi tylko jeszcze formalność - przysięga. Polskiego obywatelstwa oczywiście się zrzekam. No to tyle chciałam wam napisać bye, bye bo na polskie fora też już nie będę wchodzić :)

Gość HMS..SVCS...Petard
Mnie interesuje. Wszystkiego najlepszego w nowym świecie. Powodzenia

pfff 5 lat? moj brat siedzi tam już 13 :)

Ameryka marzenie utopia.Wszyscy tak się garną do tej Ameryki a tam żadnych cudów nie ma i też trzeba zapieprzać.Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.

Gość już nie polka
kogo interesuje? po prostu chciałam się pożegnać. Wy dalej będziecie żyć w postkomunistycznym szambie a ja w bogatym, nowoczesnym kraju, współczuję :)

Chyba chciałaś powiedzieć wśród nie douczonych ignorantów.Połowa amerykanów do dziś nie wie gdzie leży Polska a obozy koncentracyjne Polacy wymyślili i Polacy więzili.......chyba samych siebie tam pozamykali.

Gość neurolożka z powołania
mieszkam w usa 12 lat, skończyłam tu medycyne pracuje na uczelni, i bardzo chetnie wracam do PL

Gość jesli mialas w Polsce biednie
, kiepska prace i kiepskich znajomych, to nic nie tracisz. Ale nie wszytkim tu zle:) Mnie niczego nie brakuje.

Gość zazuzizazuzaaaa
pewnie ze istnieja np kanada ten post to czysta prowokacja

USA-bogactwo, luksus, zdrowe jedzenie, najlepiej wykształceni ludzie na świecie, madrz, zabawni:) Gratuluje:) Tylko jak to bogactwo bedzie się waliło to nie uciekaj czasami do postkomunistycznej Polski:)