Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet na poziomie i kropka

Czytam kafeterią i dochodzę do jednego wniosku kobietki......

Polecane posty

JESTEŚCIE MATERIALISTKAMI!!! WYCHOWANYMI NA FILMACH I OKŁADKACH GAZET PUSTYMI LALAMI, KTORE CHCĄ SOBIE WYGODNIE ZYCIE ULOZYC NA CZYJS KOSZT! SAME SIE WEZCIE DO ROBOTY, A NIE TYLKO WYMGACIE! co za czasy nastaly... same utrzymanki...

Gość 7487384734873847348
niestety liczy sie tylko $$$$$$$$$$$$$$$$$$

Gość PIWO NA DOBRE I ZLE
I zwaz na to, ze takie kobiety mezczyzni sami wybieraja, wielu ktorzy ma wypchany portfel leci na ladne, zgrabne, szczuple, mlode pustaki, ktorymi mozna rzadzic i z ktorymi sie mozna pokazac w dupie maja madre, wyksztalcone kobiety tak wiec, poraz kolejny szala jest po rowno i nic nie jest ani biale ani czarne ile jest takich kobiet, ktore wychodza za alkoholika bez grosza przy dupie, rodza mu dzieci, utrzymuja, sa bite ale... nie opuszczaja az do smierci... i jaki z tego wniosek?

Gość PIWO NA DOBRE I ZLE
?

Gość PIWO NA DOBRE I ZLE
krawa, taaa... zaczyna sie to bajka o bardzo, bardzo zlej ciekawskiej Ewie, przez ktora nie mieszkamy w raju.... bua ha ha ha ;)

Śmiesz podważać? Na dodatek podczas menstruacji jak się robi przetwory to się psują a z ciast zakalce wychodzą. Takie są fakty moja droga.

Gość takaPrawda
generalnie się zgadzam, ale z drugiej strony 1) nikt nie chce być biedny, lepiej być bogatym 2) każdy myśli, że jak już będzie bogaty to się nie zmieni 3) lubimy się widzieć w dobrym świetle 4) takie związki typu kasa jest wspólna, a pracuje mąż są uświęcone przez tradycję 5) egoizm u człowieka jest normalny i zdrowy i właśnie dlatego 98% kobiet odpowie tutaj, że one nie są materialistkami, że ciężko pracują w domu, rodzą i wychowują dzieci i dlatego im się wszystko należy, tylko, że biedne czy bogate robią to samo

Gość Anmartha
Piwo dobrze gada. Dać mu wódki!

Gość organista kościelny
krawa, taaa... zaczyna sie to bajka o bardzo, bardzo zlej ciekawskiej Ewie, przez ktora nie mieszkamy w raju.... bua ha ha ha Kontynuując to jakby się dobrze zastanowić :kim był wąż który namówił Ewę do grzechu? Toż ta podła gadzina to ON. Dioboł, Szatan -czyli rodzaj męski!

nie obrazice sie na mnie kobietki, bo wiem, ze nie wszystkie takie sa, ale skoro na tym forum kazdda sie zwierza ze swojego zycia i przedstawia swoje poglady, to NAPRAWDE CIEZKO trrafic w ten maly procent kobiet, ktore mysla o ZYCIU, a nie o kasie. ja rozumiem normalny zwiazek, gdzie facet ma prace i mieszkanie, ale kobieta tez pracuje albo chce pracowac, zeby wspolnie razem gniazdko sobie budowac. albo szuka pracy, bo wie, ze z jednej pensji nie zawsze jest rozowo. ale to co tutaj widze, to niestety, ale ogromna wiekszosc dzieci z dyskotek... przykre to, ze tak sie stoczyla ta PIĘKNA podobno płec...

To się najedz powietrzem, jak myślenie o życiu nie równa się w pewnym stopniu myśleniu o kasie ;)

Gość moorland twoje wypowiedzi tez
czytam na kafe i widze, ze raczej inteligencja nie grzeszysz... no coz, Twoje sprawa, skoro nie rozumiesz, co facet chcial przez to powiedziec.

Tak, Moorlanda to znaja wszyscy juz tutaj. owszem, oczywiscie, ze pieniadze sa wazne, ale nie to chcialem powiedziec. nie bede tlumaczyl tak oczywistych rzeczy, ale moorland musi sie chyba pokazac w temacie, nawet jesli nie zawsze mo cos do powiedzenia.

To moze zacznij czytac inne tematy :) bo ja trafiam na takie, gdzie babki sie zala, ze robia wszystko co moga dla swoich facetow, a oni nie pracuja i je zdradzaja :P

Jeżeli czytasz je tylko w takich tematach to radzę wziąć poprawkę na moje raczej złośliwe poczucie humoru i tendencje do wybierania sobie tylko części wypowiedzi - tak jak autorzy wybierają sobie tylko to co im się podoba. ;) Jeżeli oczekujecie ode mnie powagi, to proszę - autorze, jesteś tak samo wybiórczy jak ja w moich żartach, przy czym nie wiem na ile sam w to wierzysz. Trzeba być skończonym idiotą żeby liczyć na bycie utrzymywanym przez faceta, ale - jeżeli kobieta sama ma ambicje, pracę, pieniądze i jakiś tam niezły standard życia to ma pełne prawo być skończoną materialistką i nie utrzymywać faceta, choćby był najpotulniejszym, najsłodszym baranem w stadzie to dalej jest baranem z którym zakładanie rodziny to granie w klasy na polu minowym.

I jeszcze może dodam, że ludzie których przyciska biega potrafią się zmienić, a jeżeli chodzi o ocenę charakteru to zaradność ceni się wysoko...przy czym ludzie zaradni nawet jak w tym momencie nie mają pracy to przynajmniej mają jakiś plan na przyszłość.