Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnulka1995

Proszę o pomoc , czy brak śluzu przed okresem to coś dziwnego ?

Polecane posty

dwa dni temu miałam dostać miesiączke , zawsze regularnie a teraz jej niema , żadnych objawów. boję sie że jestem w ciąży , jestem bardzo mloda i niewiem co robic ! nie mam wogóle śluzu a jeśli juz sie troche pojawi to jest go mało i jest gęsty , biały lub żółty niee klejący ani przezroczysty. mogło dojść do zapłodnienia około 9 dni temu. Pomocy ! :(

Gość no to możesz mieć problem...
jeżeli uprawiałaś sex bez zabezpieczenia. Jesteś młoda, to że do tej pory miesiączkowałaś regularnie to nie znaczy że anomalie nie mogą się pojawić... jesteś po terminie @ zrób test będziesz miała jasność, nie ma co gdybać...

zrób test, będziesz wiedziała :)

zrób test będziesz wiedziała :)

Gość odp prosta
zrób test dziecko :)

tak tylko że ja sie zabezpieczałam choc poczatkowo robilam mu dobrze reką nastepnie dotykajac siebie.. upewniał mnie ze doszedl dopiero po wyjeciu penisa ze mnie < z gumką > . lecz wiem ze przed zalozeniem jej moglo dojsc do wydzielenia tego plynu ktory wystepuje przed wytryskiem ;( boje sie , mam 17 lat.. rodzice nie mogą sie dowiedziec :( ... kochalam sie z nim 11 dni przed miesiaczką a okres spoznia mi sie narazie jeden dzien ;/ wiem ze to smieszne ale nie mam objawow miesiaczkowych , brak sluzu .. za to jestem glodna i spie w polodnie. czy musze sie martwic ? :( pomocy naprawde sie boje.

Gość czarnowlosa
Mogłaś mieć wtedy dni płodne jeszcze skoro kochałaś się 11 dni przed okresem. Określaj je sobie dobrze np mikroskopem owulacyjnym i na drugi raz w te dni bardziej uważajcie....a teraz idź do apteki po test