Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loveless

O czym moze swiadczyc szukanie partnera o podobnym wygladzie i charakterze do wl

Polecane posty

Gość Loveless

Wezmy przyklad takiego dziwadla jakim jestem ja. Jestem ladna szatynka o zielony oczach i dlugich kreconych wlosach - chcialabym aby moj partner tez mial zielone iczy i jak bedzie maila wlosy przynajmniej do ramion to juz jestem jego, a jak w dodatku krecone to sie rozplyne. Jestem raczej samotnikiem, fajnie jest przebywac z ludzmi, ale jak rozmawiam z wiecej niz jedną osoba to czuje się niesfoja i zagubiona i też wolalabym partnera ktory jest samotnikiem, moglabym tak mnozyc i mnożyć tych przykladow, ale ogolem chodzi mi o to że chce aby mój partnej byl meska wersja mnie. O czym to moze świadczyć- o ciezkiej przeszlosci i zdanou że nie zrozumie mnie nikt oprucz samej siebie, o nadmiaze pewnosci siebie, czy o zadufaniu w sobie? Macie pomysl?

Gość ixyyyyyyyyyyy
widac braki w ortografii

Gość Loveless
No na pewno nie " loveless" ja tak nie wygladam. O wiele ladniejsza jestem:) i się nie prostytuuje

Gość nie warto tak wysyłać kwiatów
Tutaj pełno samotników, na pewno znajdziesz bratnią duszę :)

Gość nie warto tak wysyłać kwiatów
Jak dwie krople wody. dziwi mnie tylko że chcesz mieć faceta który wygląda jak Ty to nienormalne :D