Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia chcąca shcudnac na wii

stracić wagę po ciąży z pomocą Wii Fit plus - próbował ktoś ?

Polecane posty

Gość mamusia chcąca shcudnac na wii

witam mamusie nie jedna z nas walczy z wagą tuż po ciąży. chciałam się dowiedzieć czy któras z was moze ćwiczyła na wii fit plus i dzieki temu odeszły jej zbędne kilogramy?????? kupiłam dzieciom konsolę, ale w zestwie była płyta Wii fit plus śmiałam się , że co tyam takie zabawy i ćwiczenia pomogą , a jednak nie sądziłam jaka mam słabą kondycje , codziennie przez godzine ćwiecze lub bawie sie razem z dziecmi grajac w rózne gry pracuje kazda partia ciała program ustawił mi plan abym chudła ćwiczac 0,7 kg na tydzien , a ja dołożyłam do tego lekka dietke w postaci ograniczenia chleba, ziemniaków , redukcji słodyczy , napoój gazowanych i dzieki temu chudnę 1 kg na tydzien czyli razem juz 5 kg , mam ładnie wyrzeźbione łydi, uda, no i chudnę w talii czy jest ktoś kto dzieki temu schudnął wiecej niz ja ???? bo teraz waga mi sie zatryzmała i spada o jakiej 0,4 kg na tydzien

Gość mous
schudł a nie schudnął :) a jeśli tracisz 0,4kg na tydzień to przecież ci spadek wagi się nie zatrzymał. to logiczne że na początku traci się szybciej a potem tempo utraty wagi maleje.

Gość Ja czytałam kiedyś bloga
pewnego pana (nie Polaka), któremu się to udało i to bardzo! Widziałam zdjęcia przed i po. Koleś był otyły, a została szkapa i musiał wymieniać pół garderoby, bo wszytko na nim wisiało. Ale to nie tylko zasługa WiiFit bo on jeszcze miał zdrową dietę i jakiś wypasiony rower treningowy z monitorkiem symulującym jazdę po parku itp bajerami. Podobno WiiFi oceniało jego wiek na podstawie jego "performance-u", wagi i jeszcze jakichś czynników, które mierzyła ta biała podstawa do ćwiczeń i po iluś tam miesiącach kiedy schudł dała mu około 10-15 lat mniej o ile dobrze pamiętam. :P

Sorry, to nie była chyba rower tylko bieżnia treningowa, taką jakie mają w drogich klubach fitness (z symulatorem trasy).

Nie zapomnij też o jakichś kremach ujędrniających, żeby ci nie została zwisająca skóra po stracie wagi. Ten koleś chyba zapomniał się klepać bo miejscami wygląda jak Shar Pei (szczególnie w okolicy szyi, podbródka, bioder, piersi). Za szybko chudł, a skóra w pewnym wieku (około 40-50) nie jest już taka elastyczna.

Gość nestea........
ja mam cwiczenia na play station3. taki typowy fitness. to samo co w fitness clubie tylko, ze w domu, wiec jak ktos cwiczy regularnie to spokojnie zrzuci kg. na pl3 gram tez czasem movem w tenisa wiec tez sie mozna zmeczyc :)

Gość mamusia chcąca schudnąć na wii
sorki za moje błędy tak to jest jak zamiast listów człowiek pisze na kompach i przez T9 a potem sam nie umie pisać ;-) kupiłam dwa kremy jeden ujędrniajacy na brzuch uda i pośladki, natomiast drugi antycellulitowy , gdyż widzę zmiany na wew. stronie ud. gra jest bardzoe motywująca. bo gdy widzę ranking , że mąż , koleżanka czy siostra są lepsi w danym zadaniu to chcąc ich pokonać ćwiczę więcej i dłużej