dudusia26 0 Napisano Luty 29, 2012 Witam.Mam taki problem. Kochaliśmy się z chłopakiem w czwartek tamtego tygodnia ,on niestety nie powstrzymal się dobrze przed wytryskiem i do prezerwatywy wlała się kropelka spermy,stwierdzilismy ze jest tego mało i kochalismy sie dalej ,po uplywie moze 5 minut pękła gumka. Czy jest mozliwosc ze bede w ciązy ? Pojechalismy na drugi dzien do lekarza po tabletke po ale niestety lekarka powiedziala ze jej nam nie wypisze. Martwimy sie. Pozdrawiam. Bardzo prosze o odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość VeryMeryChery Napisano Luty 29, 2012 Tak możliwosc zawsze jest, do zapłodnienia wystarczy jeden plemnik. Ale swoja droga dlaczego lekarka nie chciala zapisac tabletki PO?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dudusia26 0 Napisano Luty 29, 2012 Ale czy prezerwatywy nie maja zadnego srodka plemnikobujczego ? ta sperma pobyla 5-10 minut w prezerwatywie zanim ona pekla i wyleciala do mnie po czym szybo wyciagnal ze mnie. strasznie sie boje ;( lekarka juz na wstepie powiedziala ze nie wypisze takiej tabletki wiec nie byloby co prosic ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noctua 0 Napisano Luty 29, 2012 Prezerwatywy mogą miec środek plemnikobójczy, ale musi to być wyraźnie napisane na nich. Nie wszystkie mają.Ryzyko ciąży jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dudusia26 0 Napisano Luty 29, 2012 Pisalo na prezerwatywie srodek nawilzajacy tylko tyle pisało. Prezerwatywy durexa. Ale nawet to ze ta sperma byla w gumce tyle czasu 5-10min nie wplywa na oslabienie plemnikow ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baltic Napisano Marzec 1, 2012 Uważam, że ryzyko ciąży jest dosc duże. Proponuje udać się do innego ginekologa. To dosc dziwne, ze lakarka nie chciala wypisac recepty ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olieaaa Napisano Marzec 1, 2012 myślę że to nie jest przez tą kroplę spermy po prostu raz na ileś tam trafia się taki przypadek że pęknie, mojej koleżance się to przytrafiło i wzięła tabletkę, idź do innego ginekologa szukaj aż znajdziesz o ile nie chcesz mieć dzidziusia a najlepiej zrób też test żeby się w razie czego nie martwić na zapas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dudusia26 0 Napisano Marzec 1, 2012 Przeciez to bylo tydzien temu.. zadna tabletka teraz nie pomoze.. ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hardon Napisano Marzec 1, 2012 Według mnie jeśli lekarz, nie chce przepisać tabletek po, kierując się jakimiś przekonaniami,to powinien wskazać lekarza który przepisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hardon Napisano Marzec 1, 2012 Ponoć w Czechach można kupić tabletki po bez recepty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdziwionaa i ciekawaa Napisano Marzec 1, 2012 Ja bym na Twoim miejscu leciała do lekarza po tab po ... ginekolog powinien Ci ja przepisać nawet jeśli bedzie to Twoja pierwsza wizyta ! Nie rozumie że Ci jej nie przepisał ;/ Jeśli jest już za późno to nic nie zrobisz czekaj i zrób test dnia po owulacji (zaplodnieniu)- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dudusia26 0 Napisano Marzec 2, 2012 A slyszeliscie kiedys o cytotecu ? ma jakies wielkie skutki uboczne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chmurensss Napisano Marzec 31, 2012 I już? Powiedziała że nie wypiszę i na tym skończyliście walke? Takie sytuacje w naszym kraju to NORMA, dlatego w takiej sytuacji jedzie się do drugiego, trzeciego, osiemnastego, aż w końcu trafimy na normalnego lekarza. Jeśli nie możecie pozwolić sobie na dziecko, NIE MOŻNA liczyć w takim momencie na szczęście, tabletka MUSI być przyjęta! Na przyszłość http://wpadka.pl/znajdz-lekarza - bardzo przydatna wyszukiwarka lekarzy, którzy nie będą robili żadnych problemów z wypisaniem recepty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Michał Zaradny Napisano Marzec 31, 2012 Witam W przypadku, kiedy stosowana przez Was metoda antykoncepcji zawiedzie najbezpieczniej sięgnąć po tabletkę antykoncepcji awaryjnej, która jest bezpieczną i skuteczną metodą zapobiegania ciąży po niezabezpieczonym stosunku. Chociaż może być stosowana do 72 godzin (3 dni) działa najbardziej efektywnie po zastosowaniu w ciągu pierwszych 12 godzin po stosunku. Więcej na ten temat nawww.wpadka.pl , a pod adresem http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta możecie skorzystać z porady eksperta. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www. wpadka.pl masz 72 godziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dudusia26 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Kolego ale przeczytaj sobie wypowiedz powyzej twojej !!! Nie dostalismy tabletki od lekarki, powiedziala ze nie wypisze i byla nie ugieta.. Naszczescie nie zostaniemy narazie rodzicami.Okazalo sie ze to naszczescie byl falszywy alarm... Teraz bedziemy napewno bardziej uwazac.. Dziekuje za pomocne porady tym miłym oraz tym "zyczliwym" Pozdrawiam serdecznie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milenka100000 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 jak to fałszywy alarm? hahahaha pękła wam gumka i fałszywy alarm ? jednak nie pękła po tygodniu się skapnęłaś ? ahahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milenka100000 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 jak to fałszywy alarm? hahahaha pękła wam gumka i fałszywy alarm ? jednak nie pękła po tygodniu się skapnęłaś ? ahahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dudusia26 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 pekla..ale tam byla tylko kropelka spermy...on nie wytrysnal do konca wtedy.. i ta kropelka byla w prezerwatywie 5 minut zanim prezerwatywa pekla... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milenka100000 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 no i co z tego ? jednak coś było, ryzyko jest. nie trzeba wiadra spermy żeby zajść w ciąże :) wystarczy ciupeleczka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dudusia26 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Ale nie ma juz ryzyka bylo ale nie ma !! czytaj dziewczyno !!! dostalam okres za kilka dni jak zalozylam ten wateka potem bylam sie przebadac u lekarza.. nie jestem w ciazy !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach