Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śliski kocyk a co

Ja nie moge. Wasniewscy jada w gory ODPOCZYWAC!!!!

Polecane posty

Gość jedna taka ka
Pewnie, przecież im się należy po ciężkim medialnym miesiącu

Gość ferf4grwg
ale ona jest brzydka ;/

trudno przestać życ zyciem ludzi, którzy sami pchaja się do mediów...kto im kazał urządzać całą tę mistyfikację na oczach całej Polski...

Gość dwqdwedwedwedewd
dajcie już z nimi spokój mnie tam nie obchodzą juz. sprawiedliwości w polskim prawie nie ma i nie będzie i niestety sie trzeba pogodzić z tym Mam nadzieje ,ze przynajmniej sumienie nie da jej odpoczywać w spokoju choć wątpie tez sie bulwersowalam tą bezkarnoscia dla niej bo osobiscie nie wierze w wersje ze śliskim kocykiem i mysle ,ze ona sie nawet cieszy ,ze dziecka nie ma i ,że sie to tak potoczyło wszystko. sama mówiła ,ze nie chciała dziecka

Gość dwqdwedwedwedewd
i niech sobie maja ten apartament. bogaci nigdy i tak nie bedą bo co najważniejsze nie mają ani wykształcenia ,ani doswiadczenia , zaradni też nie są ,a tego im Rutkowski nie da

a mnie smieszy narzekanie B na nachalnosc mediow. A jak dla kamuflazu przefarbowal wloski natychmiast polecial udzielac wywiadow.. I nie ma sie co dziwic, ze ludzie jeszcze dlugo beda zyc ta sprawa, bo sami panstwo W rozpetali ta cala akcje. Teraz nie ma, ze boli, niech pija piwo, ktorego nawarzyli.

Gość jhergbkuhtbwg
a skad ty ,do cholery,możesz to wiedziec?!!!

Gość małgośka 27*
Wczoraj w TVN UWAGA był program o rodzicach -debliach. Mamusia zostawiła 2-letniego synka pod opieką konkubenta, którego znała perę miesięcy i pojechała zabarić kasę do Niemiec. Dziecko denerwowałao konkubenta, więc je lał. Ale trochę przecholował bo straciło przytomność. Mama nie widzi w tym swojej winy. Tatuś ma problemy z alkoholem i prochami. Może zasponsorujemy jakąś wycieczkę mającą na celu poprwić relacje w rodzinie i zapomnieć o tym dramacie??

Gość herhgelwrmdrlwo
a matka utopionego Michalka tez byla na wczasach? I ten konkubent co zgwalcil 2-miesiecznego chlopczyka?

Gość Wasniewscy sie bardziej
nameczyli. Myslisz ze to latwe?! Najpierw wszystko zaplanowac. Pozniej zabic dziecko. Potem ja pochowac w zimnej zamarznietej ziemi. Pozniej kilka tyg. grac szopke. To bardzo meczy i pozniej trzeba sobie odpoczac

Gość dwqdwedwedwedewd
przynajmniej taką kare poniosą ,ze nie bardzo widzę ich życie w Polsce teraz , prace itd . Przecież co z tego ,ze ta Katarzyna sie wyprowadziła ileś tam km od domu. I tam niby Rutkowski mowil ,ze może pracowac jako ekspedientka? dobre sobie. ludzie ją zaszczują. musialaby chyba zrobić operacje plastyczną i zmienić imie i nazwisko ,a i tak by sie pewnie ktos kapnął Jedeny ratunkiem byłby dla nich wyjazd za granice,ale tłumany pewnie nawet jezyka nie znają ani troche

Gość SkubanieCC
Popieram.:D Natrudzili się jak diabli, żeby wszystko się zgadzało...Wyprowadzili w pole policję i doświadczonych psychologów, a to, coś znaczy...:D Na dodatek mieli na to-najwyżej-parę godzin. Zanim trup nie zacznie się rozkładać...:O

Gość dwqdwedwedwedewd
Przynajmniej Polacy ją znienawidzili i należy się jej to przynajmniej

wszystkie oscary dla nich :D za scenariusz realizacje role pierwszo i drugo-planowe nawet za kostiumy bym im dala, a co! nalezy sie :P

Gość wpiszcie sobie w google imie
Katarzyna . i co wam wyskoczyło ? gwiazdy a wsród nich katarzyna W

Gość wpiszcie sobie w google imie
Ja tam proponuje żeby jeszcze ogłosić tą Katarzynę świeta . bo to przecież męczennica!