Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TereazToOczym

Dowiedziała się, że jestem prawiczkiem i mnie rzuciła...

Polecane posty

Gość TereazToOczym

ehhh jakie to smutne, poznałem pewną fajną dziewczynę, w wieku 26 lat, ja sam mam 25 lat.. fajnie nam się ze sobą gadało i ogólnie kręci mnie fizycznie zaczeliśmy rozmawiać o swoich przeszłych związkach itp.. tzn. ona tylko opowiadała, bo ja przecież nie miałem nic do powiedzenia, ponieważ.. jestem prawiczkiem i nigdy nie mialem kobiety !!! nie myślałem, że ona tak zareaguje jak jej się przyznam z tym.. powiedziałem jej, że po prostu nie miałem szczescia co do kobiet i dostawałem same kosze.. po wszystkim ona mi nagle powiedziała, że "wiesz co, jednak to nie to.. przepraszam jesli zrobilam ci jakies nadzieje" i koniec znajomosci ja jebe, masakra :O chyba pójdę na kurwy tylko po to aby nie byc prawiczkiem, bo widze, ze zadna kobieta sie mną nie zainteresuje

Gość bocheneek
Dlatego się wyżywasz na innych topikach? :P

Gość bocheneek
Jeśli będziesz TAK traktował kobiety, każda cię rzuci.

Gość nigdfy nie mow
kobiecie ze dostawales same kosze!! skad Ci to przyszlo do glowy zeby tak powiedziec. Niestety ale jesli nie masz sie czym pochwalic w kwestii poprzednich zwiazkow, powinienes troche podkoloryzowac!;) powiedz, ze spotykales sie z dziewczynami, ale to byly krotkie zwiazkio, ze po czasie albo Ty albo one stwierdzaly ze to jednak nie to ( oczywiscie powiedz ze czesciej Ty dochodziles do takiego wniosku), przy czym spales moze zjedna albo z zadna, bo po porstu szanowales je, chciales najpierw sie przeonac czy to TO itp.:P NIGDY NIE MOW ZE DOSTAWALES SAME KOSZE. Nawet gdybys byl jak george cloney i bys taki tekst wstawil to dziewczyna by byla uprzedzona;)

Gość sassssssssssssss
widać, że to nie jest porządna dziewczyna. Nie mów, że spałeś z kimś, skoro tego nie robiłeś. Byłeś na randce z nią, pewnie z innymi też. Następnej powiedzieć, że spotykałeś się z kilkoma dziewczynami, ale nie potrafiłeś ich pokochać. I czekasz na prawdziwą miłość.

Gość Serafina_90
Zgadzam się. Mogłeś jej powiedzieć, że nie przeżyłeś prawdziwej miłości, nie miałeś szczęścia do kobiet, ale nie że dostawałeś same kosze. Zabrzmiało to bardzo źle. Nie poddawaj się. Umów się z inną i już nie popełniaj tego samego błędu. No chyba nie pójdziesz na dziwki i nie będziesz potem chwalił się tym, że masz na swoim koncie wizyty w burdelu? To już w ogóle robi tragiczne wrażenie. Wiele dziewczyn tak naprawdę nie lubi poruszać tematu byłych partnerów, więc życzę Ci żebyś natrafił właśnie na taką. Ty też nie rozpoczynaj tego tematu i będzie okay. ;)

Gość anciaaaa
Ehh.. ta cie olała, bo jestes prawiczkiem, a ja mam żal do mojego chłopaka, że nim nie jest. .

Jeśli już bardzo Cię męczy brak seksu, to pójście do burdelu rozwiąże problem popędu. Wtedy opadnie napięcie i poczujesz się pewniej. Pamiętaj jednak, że to nie rozwiąże kontaktów z kobietą z która byś chciał chodzić. Pewnie i tak jej nie powiesz, że dziewictwo straciłeś w burdelu. Może powiedzieć, ze nie jesteś prawiczkiem ale teraz nie chcesz opowiadać gdzie i z kim był Twój pierwszy raz. Możesz jej obiecać, że nie będziesz jej okłamywać i jak kiedyś jej mocniej zaufasz, powiedz jej prawdę. Zachęcam do zalotów do lekko starszej, doświadczonej WOLNEJ (to ważne), kobiety. Tak w wieku 30-35 lat byłoby idealnie. Pod względem seksualnym to idealne rozwiązanie dla Ciebie.

Gość gość
Fajniejszy od tradycyjnego jest telefoniczny seksik. Ja uwielbiamsex telefon i namawiam dziewczyny aby bawily sie dildo - cos cudownego ... http://www.seksiknumer.pl/sex-telefon-julia.html Julciu pozdrawiam cie skarbie, jutro znowu bedziesz wibrator w tyleczek wkładala!

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seksik? Mam na imię Melania, znajdziesz mnie na http://sextelefon.polska.ovh/ . Sprawię, że się rozluśnisz i spełnię wszystkie Twoje fantazje.

Gość gość
Bo kobiety pragna roochaczy. Nic z tym nie zrobisz. Mnie tez odrzucila dziewczyna bo jestem prawiczkiem. A teraz ta dziewczyna jest z takim roochaczem, ktory notorycznie ja zdradza malo tego jest z nim w ciazy. Haha. Teraz wiem, ze nie zaslugiwala na dobrego mezczyzne takiego jak ja.

Gość gość
Musicie szukać a nie użalać się. Np. w seks-anonse24.pl możecie chętne baby znaleźć

Gość gość
Mnie tez kobieta zostawila z tego powodu. Powiedziala wprost, ze jestem wrecz prawie idealny ale ona chce kogos kto jest doswiadczony. Teraz okazuje sie ze zwiazala sie z jakims alkoholikiem ktory ja bije a ona jest zadowolona. Nie rozumiem kobiet totalnie:(