Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez nazwisk

maseczka oczyszczająca

Polecane posty

Gość bez nazwisk

dziewczyny, macie jakieś DOBRE propozycje maseczek GŁĘBOKO oczyszczających do twarzy, niedrogich oczywiście :) moja twarz po zimie potrzebuje MASECZKI :o

Gość bez nazwisk
dzięki, nie używałam Garniera, tej drugiej też nie znam a czy rozgrzewające dobrze oczyszczają twarz, miałyście kiedyś jakąś?

Przepis na dobry peeling: -dwie łyzki zmielonej kawy -Dwie łyżki miodu -dwie łyzki oliwy ;)

Gość bez nazwisk
dziewczyny, ale czy te maseczki naprawdę oczyszczają twarz, czy tylko podajecie nazwy tych maseczek, które macie w domu? chodzi o maseczki, które DZIAŁAJĄ NA 100%

poczytaj sobie o właściwościach zielonej glinki i ogólnie o glinkach. Na oczyszczanie jest świetna, ale dość ostra, łagodniejsze to np. biała, czy żółta

Gość bez nazwisk
tak, właśnie czytam o zielonej glince catalina90 jaką masz po niej cerę i jaką w ogóle masz cerę? ja mam mieszaną i muszę się pozbyć takich zanieczyszczeń podskórnych, które są widoczne jak rozciągnę trochę skórę na brodzie czy czole, nie mam cery trądzikowej , nie wiem czy nie zrobię sobie więcej szkody niż pożytku tą zieloną glinką, może użyję jej raz a potem tych łagodniejszych, nie wiem..

Gość sosoos
dermika zielona glinka - rewalacja