Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkaczka

pomocy!!! tableka 72h

Polecane posty

Gość kkkaczka

Witam prosze o pomoc jakies 4 tyg temu wziełam tabletke levonelle niestety wczoraj mielismy znow wpadke 2 raz pekła gumka i to z durexa.. Moje pytanie brzmi czy po takim czasie moge bez problemu przyjac dzisiaj druga tabletke??

Gość kkkaczka
?????????????/

Gość kkkaczka
Kurde niech ktos odpisze ludzie nie rozumiem was.. jak by bl temat o jenifer to kazdy by wchodzil i pisal.. a jak mam powazne pytanie to nikt nie raczy.. musze isc do apteki tylko nie wiem czy moge ja wziac..?????/

Gość ja wiem że to ty
Sądzę, że możesz wziąć (minął miesiąc), ale możesz mieć bardzo rezregulowany cykl. MOżesz plamić, zawroty głowy, skutki takie jak w ulotce.

Czytalam kiedys sporo o tych tabletkach nie sadzę żeby częste ich branie wyszlo ci na dobre. Bierze sie je dorażnie w naglym wypadku poniewaz robia prawdziwą rewolucję w organiźmie. Nie wydaje mi się zeby można je było stosowac jako antykoncepcje. Po prostu oprucz prezerwatywy zabezpieczaj sie jeszcze w jakis sposób.

Gość kkkaczka
Tak wiem o tym ze jest bardzo silna.. tez duzo czytalam na ten temat.. ale to jakas paranoja.. juz 2 raz nam pekla.. bardzo zadko kocham sie z mezem poniewaz panicznie boje sie ciazy.. jak juz dojdzie do zblizenia to tylko mam czarne mysli w glowie.. nie chce brac innych srodkow anty poniewaz wszystkie inne to hormony a ja chciala bym teraz zrzucic kilka kg po ciazy mam 8 meisiecznego synka

Nie chcesz "hormonów" a chcesz "tabletke po" ta dopiero moze Cię rozlegulować...Nie lepiej pomysleć o porzadnej antykoncepcji zanim ucierpi zwiazek?

Gość kkkaczka
nie chce przytyc po tabletkach,plastrach czy implancie pewnie tak bedzie poniewaz mam sklonnosc do tycia nawet nie jedzac duzo.. chyba powstrzymam sie od sexu saczynam miec jakies paranoje co miesiac robie testy.. co chwile sprawdzam śluz martwie sie ze jestem w ciazy.. tak sie nie da zyc masakra jakas..

O wiec moze wkoncu zaczne brac jakies tabletki musza byc one jednak dopasowane do organizmu jakie badania zatem sie robi zeby lekarz dopasowal??

Gość kdldd
Autorka i beatka@@@ to te same osoby?

Gość artyleria26
Mi również się wydaje, że możesz, ale kolejna potężna dawka hormonów może spowodować duże skutki uboczne, już jedna dziewczyna o tym mówiła. Może na przyszłość spróbuj określać sobie dni płodne i wtedy nie współżyjcie. Będziesz spokojniesza. A dni płodne spokojnie możesz okreslić za pomocą mikroskopu owulacyjnego

Gość migotka278
jestem w podpbnej sytuacji.. tylko nie dostalam okresu a test negatywny.. mam klucia w jajnikach

Gość Michał Zaradny
Witam Antykoncepcja „po powinna być stosowana wyłącznie w sytuacjach awaryjnych. Nie powinna być stosowana jako regularna metoda antykoncepcji. Ponadto, jeśli antykoncepcja awaryjna jest przyjmowana częściej, niż raz w ciągu cyklu miesiączkowego, może zakłócić twój okres. Jeżeli jesteś aktywna seksualnie powinnaś skontaktować się z lekarzem ginekologiem w celu dobrania optymalnej dla Ciebie metody antykoncepcji. Więcej na ten temat na www.wpadka.pl. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www. wpadka.pl masz 72 godziny

Gość nnnjjfhkrg
jeśli są fascynaci płynem do irygacji pochwy tantum rossa i biorą to gówno doustnie jako narkotyk, to myślę że jedna tabletka w konieczności nie zniszczy ci organizmu pzdr