Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

TERAZ WASNIEWSCY JADA NA WCZASY!!!!KIEDY ZNAJDA CZAS NA ZALOBE???

Polecane posty

kiedy wokol nich tyle sie dzieje, wywiady, konferencje pracowe, to sa juz celebryci, bo przeciez w polsce, za zabojstwo wlasnego dziecka, oszustwo, skladanie falszywych zeznan, naciaganie panstwa na ogromne koszta w zamian zostaje sie celebryta, dostaje sie prace, apartament 150m za ktory nie trzeba placic rachunkow, limuzyne i darmowa ochrone.

owszem zaloba nie jest na pokaz, ale to co robia razem z Rutkowkim, to jest na pokaz!!! I po co? zeby demoralizowac spoleczenstwo i zachecac do zabojstwa wlasnych dzieci???

Gość ale nudzisz
Ale oni nie jadą za wasze. Oni nie zostali celebrytami z własnego wyboru. Wy oglądacie tv, a tv daje wam to, co lubicie. Koło się zamyka. ;D

Gość ale nudzisz
Beatka - trzecie serduszko (stopka) mówi co innego niż ty piszesz.

super, nie ma co, teraz w naszym kraju za usmiercenie dziecka ( celowo czy tez przypadkiem) zamiast kary dostaje sie nowe zycie, nowy dom, i jeszcze wczasy. jestem w szoku!!!!!!!!!!!!! zal mi tych debili. ukatrupili dzieciaka teraz maja problem z glowy i moga szalec od nowa. idioci. ja bym ich z paki nie wypuscila!!!! nalezy sie dziada.

Niby w jaki sposob oni zachecaja spoleczenstwo do zabojstwa dzieci? Co Ty w ogole wypisujesz kobieto.I o jakim zabojstwie mowisz? Czy zostalo udowodnione ze Kaska zabila Madzie specjalnie? Widze ze Wy wiecie lepiej oceniacie innych a nie widzicie siebie...zalosne.Dajcie zyc tym ludziom.Kaska bedzie z poczuciem winy zyla do konca zycia nie uwazacie ze to najwieksza kara?Nie macie zielonego pojecia co oni czuja,Wy najlepiej byscie chcieli aby oni caly czas sie lzami przed kamerami zalewali tego oczekujecie,ale nie kazdy placze,szczegolnie publicznie.Moze faktycznie troche za duzo szumu jest w okol nich,juz i to staje sie denerwujace,ale po co zaraz te jadowite komentarze na ich temat.Co sie stalo to sie stalo Madzi zycia i tak juz nic nie zwroci.Wiec dajcie juz spokoj.

tluki po zawodowkach ile razy mam trumaczyc ze niczego nikomu nie zazdroszcze bo mam wszystko co chcialam miec: cudowna rodzine, wspanialego meza, sliczne dzieciaczki, urode, dom, firme, pieniadze. Wiec nikomu nie zazdroszcze tylko wkurza mnie, bo ile dzieciaków mozna nakarmic za 400 000zl ktore zostaly wydane na ta oszustke!!! Dzieci umieraja w afryce z glodu, a ona nawet nie poniosla konsekwencji, ba nawet dostala nagrode za swoje postepowanie!!!!!!! I gdzie tu sprawiedliwosc?

.Kaska bedzie z poczuciem winy zyla do konca zycia nie uwazacie ze to najwieksza kara? ona nie zna czegos takiego jak poczucie winy bo to zimna suka. Po ukryciu zwlok poszla z Bartkiem do kina w ramach rozrywki. Skoro potencjalny zabojca wie,ze nic mu nie grozi, ze nie poniesie zadnych konsekwencji, a jeszcze dostanie apartament, robote, ochrone, wczasy, to myslisz, ze jeszcze sie bedzie zastanawial, czy zabic czy nie?

A Ty skad wiesz co ona czuje? Mowisz o jej uczuciach... weszlas w nia czy jak. A tak na marginesie nie wiem czy wiesz,ale czesto te "tluki" jak to nazwalas po zawodowkach sa bardziej rozgarniete anizeli ludzie po studiach.

Gość ale nudzisz
Urodę ??? Beatka przesadziłaś!