Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tzotzo

Jaki nie drogi hotel polecacie w Krakowie?

Polecane posty

Gość Tzotzo

Dla rodziny z 2 dzieci, na jedna dobę. Najlepiej aby można zaparkować auto w pobliżu Z góry dziekuje

Gość Tzotzo
Nikt nie wynajmować hotelu w Krakowie?

Gość Tzotzo
Nikt nie wynajmowal hotelu w Krakowie?

Gość trytryt
hotel etap bronowice, niestety pare kilometrum od rynku hm, ale w sumie to nie wiem, bo wprawdzie jest tani i ma duzy parking, to jednak chyba bardziej uzywany jest przez singli/przedstawicieli handlowych, ewentualnie pary, nie wiem czy maja takie wieksze pokoje

Gość Tzotzo
Potrzebujemy sie dostac na lotnisko do Krakowa a ze mieszkamy 400km od Krakowa to chcieliśmy wynająć hotel na dobę przed wylotem. Ważne aby był czysty :)

Gość slyszalam, ze fajne jest
schronisko i maja tez pokoje o wyzszym standardzie z lazeinka itd

Gość Tzotzo
Trytryt dzięki Czy sami idioci tutaj zaglądają? Nie potraficie normalnIe odpowiedzieć? Jak w dupie byłeś i gowno widziałeś to sie nie udzielaj!

Gość hola holowinka
mieszkam w krakowie mozecie u mnie przenocowac jesli zabierzecie mnie ze soba ma wczasy ;)

Gość wiessienkaa
Może hotel witek? Wiem, że mają certyfikat Hotel Przyjazny Rodzinie kącik zabaw dla dzieci i ładny ogród. Parking też mają dość duży.

Gość żul Mietek
ja polecam Dworzec kolejowy Kraków Płaszów, bezpłatnie, sprawdzony przeze mnie wiele razy

Gość hendstugeder
pytanie co rozumiesz przez niedrogi. Ale Kraków dla mnie jest miejscem, gdzie panuje niesamowity klimat, a co za tym idzie fajnie byłoby się zatrzymać w klimatycznym miejscu, jak Hotel Niebieski. Wisła niedaleko, można pospacerować.

Gość gość
o jak z rodziną chcesz przyjechać to musi być do tego przystosowany, a myślę, że ten http://www.rthotels.com.pl/hotele/rt-regent.html doskonale się nadaje na rodzinny wyjazd. No i lokalizacja w samym centrum miasta, wszędzie będziecie mieć blisko.

Gość Edyttkaa21
W Krakowie z chłopakiem nocowaliśmy przez weekend w tym hotelu na starym mieście http://www.hotel-jan.com.pl naprawdę fajna atmosfera, to był taki romantyczny weekend, pokoje czyste jak w domu nie ma się do czego przyczepić, cały pobyt miło wspominam.

Gość gość
tam to drogie jak cholera to s****wo no no no a jasnie no a spoko jest wszstko no tak no nie przejmuj sie to zupelnie mozna na spoko zalatwic i zmienic na lepdsze trzeba tylko pare wskazowek wybrac i zaraz sie poprawia :) www.youtube.com/watch?v=D4wB8NNwA-c

Gość gość
też miałam pisać o tym hotelu, centrum miasta i mają własny parking to jest naprawdę duże udogodnienie.

Gość gość
Ja zatrzymałam się kiedyś w hotelu Efekt Express przy Opolskiej. Dobry dojazd od autostrady i samochodem do centrum jest dosłownie parę minut. Hotel 4-gwiazdkowy, ale cena super jak za taki standard. Śniadania bardzo smaczne, personel miły, w pokojach czysto. Polecam rezerwować go przez Booking bo ceny są konkurencyjne :)

Gość gość
Ostatnio wiele pozytywnych opinii słyszałam od kolegów z pracy, którzy uczestniczyli w konferencji odbywającej się w hotelu Regent mieszczącym się w jednej z odrestaurowanych kamienic krakowskiego Kazimierza. W weekend wybieram się na wycieczkę do Krakowa i właśnie tam już dokonałam rezerwacji noclegów.

Gość tataZosi
Dla rodzin z dziećmi wygodne są apartamenty http://aurorakrakow.pl/ jak jedziemy cala rodzinka to zawsze wybieramy taki rodzaj noclegu ponieważ mamy wszystko na miejscu. Nasz apartament zwykle ma dwa pokoje sypialne, przedpokój, kuchnię i łazienkę.

Gość Maciejmaciek
Rownież nocowalem w hotelu Lorenzo w Łagiewnikach. Zatrzymałem się tylko na jedną noc przed dalszą podróżą, byłem bardzo zadowolony. Spory wybór na śniadaniu, czysty pokój oraz duży darmowy parking co było dla mnie plusem bo jeżdzę dostawczym transitem. Polecam !

Gość Erup
Dość przystępne ceny są Best Western Efekt Express - a zdecydowanie przystępne jeżeli bierzemy pod uwagę hotel. Byłąm tam dwa razy, gdy miałam wyjazdy służbowe do Krakowa i zawsze byłam zadowolona :)

Gość gość
a może na Kazimierzu Hostel Abel? ja tam miałam okazję nocować kilka razy i jestem bardzo zadowolona. Lokalizacja świetna, bardzo przyjemne miejsce i przemiła obsługa.

Gość Elemeuk
Best Western Efekt Express to hotel nowy, naprawdę łądny i z fajną obsługą. Do tego mają stosunkowo niskie ceny jak na Kraków, bo co jak co, ale ceny hoteli w Krk są zazwyczaj strasznie wysokie! U nich jest inaczej ;)

Gość czupczup
Efekt Express z rodziny best western ma naprawdę ceny na baaardzo przyzwoitym poziomie, zwłaszcza jak na taki turystyczny Kraków. Gdy znajomi pojawiają się w Krk, to od jakiegoś czasu wszystkich odsyłam włąsnie tam i s zadowoleni ;)

Gość KamilaZakrzy
Osobiście spędziłam bardzo dobrze pobyt w Krakowie jak zatrzymałam się w HotelQKrakow, byłam zadowolona, pokoje ładne, dobra lokalizacja i pyszne jedzenie w restauracji!

Gość gość
Kraków to naprawde cudowne miasto na weekend. Ale planując taki wyjazd warto pomyśleć nie tylko o hotelu, ale także o tym czym będziemy się tam poruszać. Ja niedawno będąc w Krakowie natrafiłam na bardzo korzystną ofertę jeśli chodzi o tanie taxówki. Podczas całego pobytu korzystałam z korporacji taxówkarskiej http://www.taxi.krakow.pl/. Firma ta oferuje taxi z możliwością płacenia karta. A ceny są naprawdę super.