Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolicaaaaa

bylam wczoraj na depilacji bikini...

Polecane posty

Gość jolicaaaaa

pastą cukrową, na wsgórku mniej boli, ale nizej...MASAKRA!!!!!!! podobno mam bardzo grybe włosy, mocne.

Gość fsdsfd
gdybys była chłopakiem na pewno nie wytrzymałabyc z bólu

Gość jolicaaaaa
myślałam, ze tam zejdę... chciało mi sie krzyczeć, cała się spociłam...

Gość gdfhbngfihodf
A słyszałam, że to podobno w ogóle nie boli w porównaniu do wosku :o sama się zastanawiałam nad tym...

Napisz potem jaki efekt...A nie jest tak,że przez kilka dni boli, piecz, potem pojawiają sie wypryski i ...włosy odrastają...A kiedy efekt gładkiej skóry?

ja sama robię sobie paste cukrową. ostatnio nie miałam czasu więc pachy traktowałam depilatorem i tak chyba już zostanie. Myślę o paście na bikini tylko dokuczają mi strasznie wrastające włosy

Gość jolicaaaaa
gładka jest od razu po ogoleniu, odrastaj po ok 3 tygodniach. podrażnienie mniejsze niż przy wosku, trwało ok30 min, zapłaciłam79 zł dla mnie ból był mniejszy duzo, ale na wzgórku i wnętrzu ud,a reszta to ehh, taka samo jak przy wosku, choć wiecie ja mam gruby włos, ogónie mniej boli bo twłosy sa wyrywane z włosem a nie pod włos

Gość Oburzona mama Adama
ale problem, zaiste

Gość jolicaaaaa
dziś jeszcze trochę czuję, ze skora jest wrażliwa, ale myśle że jutro bedie juz ok

Gość gdfhbngfihodf
szklanka - a jaki masz depilator? normalny, bez bonusów czy z jakimiś łagodzącymi rzeczami? Bop ja mam taki zwykły i jak sobie raz pod pachą przejechałam to myślałam, że się posikam :o

Gość kopczyk444
ja sobie pierwszy raz jaja ogoliłem w życiu to mi włosy zaczely odrastac dopiero po 2 miesiacach .

Gość Ka-Bar
Osiem dych za gładką cipę, te baby to chyba oszalały.

Gość kopczyk444
gilette blue 3 jednorazową sobie jaja ogoliłem . Tylko powoli, najpierw cześć potem godzine przerwy by skora odpoczeła i ogoliłem reszte. A w sumie to golenie to chyba 20 minut trwało i nie było zaciecia A zarost na twarzy gole 5 minut . hehe . Ale wiadomo na twarzy mozna golic jak kosiarką .

Gość jolicaaaaa
ale efekt jest super

Gość Ka-Bar
złotówka została Ci na tacę.

Gość jolicaaaaa
lubie pokazywac gola cipe obcym ludziom, ale mam na to usprawiedliwienie, bo zawsze mowie 'to przeciez lekarz/ginekolog/kosmetyczka, to dla nich widok powszedni' i wtedy nikt mi nie ma nic do zarzucenia, a ja zaspokajam swoje ekshibicjonistyczne zapedy...

Gość Elmira ;;;
Jak się idzie na depilację, to normalnie się tak pokazuje całą pochwę, jolicaaaaa????? Zawsze sama się depilowałam

Gość uertyu
no wlasnie, ja zawsze myslalam, ze okolice bikini to tylko same boki goli i sie siedzi w majtkach, a autorka pisala ze jej depilowala wzgorek i nizej, wiec nie wiem o.O moze ja oszukali?:P