Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrr

Ile macie lat i na ile wyglądacie?

Polecane posty

Gość *liliann
25 lat, na tyle wyglądam a czuję się jak z tyrana życiem 50.

Gość zawsze tak jest ze
stare pudła po 40 -tce twierdza ze wygladaja jak 20-30latki zawsze na kazdym topie a na ulicach nadal widac stare pruchna po 40-tce nie wiem czy one wierzą w to co mówią

ja bede miec 30 dalej bede wygladac jak dziecko :D moja buzia sie w ogole nie zmienia i czasami mnie to naprawde wkurwia ;) tymbardziej ze moj facet nie wiele starszy ode mnie zreszta, czasem jest mylony z moim ojcem :D tzn mowia mu ze ladna ma corke :D

Gość gdfhbngfihodf
U mnie w rodzinie wszystkie kobiety odmładzają tylko ja wyglądam na starszą :o Maturę w tym roku piszę a ludzie się pytają co studiuję albo gdzie pracuję 😭 a potem się czuję jak gówniara jak mówię, że się jeszcze uczę :D

Gość Lady ?
mój starszy o 9 lat też uchodzi czasem za mojego ojca - wiesz jakie to uczucie:o

Gość no tak ale
27, dają mi 4-5 mniej. Ale przynajmniej o dowód przestali mnie prosić ;)

Gość krok za krokiem
ja mam 37 a wygladam na 23,24 Oby tylko tak dalej:)

Gość dwupak 24
Ja mam 24 a wszyscy mi daja 16 Mam tego dosc bo jestem w ciazy i musze sie tlumaczyc...

Gość SMARTONE
Ja aktualnie rowne 40 a wygladam najwyzej na 25. I wogole o siebie nie dbam ani sie nie maluje. Biegam w dzinsach i koszulkach zwyklych.

Mam 36 a daja mi 22 najwyzej...:) Nic ze soba nie robie

Gość czarna bez kofeiny
Aktualnie 31,wygladam na gora 25...

Gość nie ośmieszajcie sie tym
odmładzaniem ja mam 36 lat i na tyle wyglądam - można najwyżej powiedzieć, że jestem ładną (a co!? :) ), zadbaną i szczupłą (oczywiście! :) - kobietą po 30 Rozumiem, że ktoś może mieć takie rysy twarzy, które sprawiają, że wygląda młodzieńczo długie lata. ale czasu nie oszukasz :) (poza szczęściarzami z superpulą genów). Widać po cerze, sylwetce, sposobie poruszania się, zachowania, itp - że jest się osobą w SWOIM wieku.

no to po moim zachowaniu mozna mi dac maxymalnie lat 10 :D w spodobie poszuszania, powiedzmy 23 czyli tyle ile mam, z buzi 15 - jezeli mam geny po mamie, to mloda bede jeszcze po 40 :D - a raczej je mam ;)

naprawdę gratuluję :p :) mam dziesięcioletnią córkę i wiem jak zachowuje się ona i jej koleżanki :) Jeśli naprawdę tak, to straszne :D :D Mimo wszystko gratuluję dobrego samopoczucia, bo ono jest chyba najważniejsze w "byciu młodym"

;) czasem jestem powazna, ale w zyciu czesto jestem ta ktora sobie zatruje, lubi sie wyglupiac i caly czas sie smieje ;) dlatego napisalam 10 ;)

Gość czarna bez kofeiny
a ja ma 44 a wygladam na max 28,i co wy na to? zazdroscicie i tyle...

słusznie, nic tak nie dołuje jak naburmuszone babsko plujące żółcią :) Wtedy bez względu na wiek taka osoba jest stara i zgorzkniała. Ja nie bez satysfakcji spoglądam na swoje rówieśniczki i stwierdzam, że wygląd plasuje nie w czołówce "dojrzałych lasek" :) - kilkoma zmarszczkami się nie martwię, zrobiły mi się od śmiechu i nosze je z dumą :)

Gość fluorek
PAPUGA WYGLADASZ NA OKOŁO 40

Gość fluorek
ZDJECIE JEST NIEWYRAZNE ALE Z BLSIKA PPEWNIE STARZEJ, BEZ URAZY TO MOEJ ZDANIE.

Gość error error
A ja jestem grubo po trzydziestce i faceci mnie zaczepiaja,mlodsi z reguly latem nosze mini,kolorowe t-shirty,wlasciwie z corka nosimy juz te same ciuchy Biegam,smieje sie,czasem tancze na ulicy,puszczam oczka facetom;po prostu chce nadal zyc i sie cieszyc!

Gość felikxxxx
papuga no tak około 40 bym ci dał :)

Jak Was tak czytam to nie chce mi sie wierzyc. Siostra mojem TZ ma 31 lat, a zawsze wszedzie taka jest dumna, ze wyglada na 16 lat.... Tylko ja ja ja poznalam 6 lat temu to juz myslalam ze ma 40 lat.....

Gość salceson małopolski
no bo to wam sie wydaje ze wygldacie młodo a iini was widza ianczej