Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrr

Ile macie lat i na ile wyglądacie?

Polecane posty

Gość babilon
mam 86 a wyglądam na 16 Gupki

Gość dobrze prawisz
mam 24 a wyglądam na 24-26. tyle mi dają. a co do tego odmładzania się na siłę to jesteście panie żałosne, troche obiektywizmu. wiem, ze każda by chciała młodo wyglądac, ale pisanie ze 40 stka wygląda na 22 lata jest niepoważne.

Mam 34 i na tyle wyglądam, wcale się tym nie przejmując :classic_cool:

Gość bhamber
Bo oceniają się przez pryzmat tego co noszą, a nie tego jak wyglądają. Niech się rozbiorą do bielizny i staną przed lustrem to zobaczymy. Trochę obiektywizmu. W Polsce młodziej o kilka lat to może wygląda Popek, Wolszczak, Stenka czy Torbicka i to dzięki chirurgom także. A tutaj wysypało kobiet wyglądających 10-20 lat młodziej. Żenada.

Gość dobrze prawisz
jasne jasne:p

Gość dobrze prawisz
dokładnie, te wszystkie celebrytki wstrzykują sobie botoks, kwas hialuronowy i inne "cuda techniki" w ciało, więc wyglądają jędrnie i estetycznie, ale przecietna smiertelniczka wygląda na swój wiek lub starzej :classic_cool:

Gość Smiech na sali hahaa
Ja mam 88 lat a ciagle pytaja o dowod w monopolowym.

ja mam 20 i wyglądam młodziej. W sklepie często jestem proszona o dowód z adnotacją, że młodo wyglądam. Ostatnio nawet usłyszałam, że wyglądam na 17 :O Co ciekawe jak miałam 15-16 to słyszałam, że wyglądałam starzej, chyba młodnieje z wiekiem :D

Gość _Kundzia dzia
ja mam 118 a wyglądam na 18 także stówka mniej :O

Gość hahahaaaahahaha
Ale smieszne jestescie hahahahahahahaha wszystkie piekne i mlode, chyba luster w domu nie macie. Buahahahahahahahahahaha

Gość mamuśkaMałejZuzi
najgorsze jest to, że teraz dziewczyny, które mają 14-16 latwyglądają na 25 conajmniej.... ciekawa jestem jak będą wyglądały w wieku 25(pewnie będą wtedy myślały, że wyglądają na 15)

Gość dfververv
ja mma 28 lat a ostatnio uslyszalam ze max 25 wygladam

ja mam 24, kończę studia, a nadal mam problem z kupnem alkoholu, czy fajek.Niekiedy mnie to strasznie irytuję, ale wtedy powtarzam sobie, że zestarzeć się zawsze jeszcze zdążę.

27 wyglądam na 24-25 choć ostatnio dostałem po dupie i chyba dogoniłem swój wiek :P

Gość xxxxyyyyy_____
Mam 28 lat i na tyle wygladam, tyle da mi każdy obiektywny i spostrzegawczy człowiek. Na co dzień pracuję z dziećmi i widzę jak wygladają 16-stki i 18-stki. Nie spotkałam w swoim życiu żadnej 30-letniej kobiety wyglądajacej na 18 lat. A widuję dużo ładnych i zadbanych kobiet.

Gość mieszkam tuz przy granicy
ja mam 62, juz jestem na emeryturze, ale gdy idę obok mojej wnuczki, jej koleżanki zaczepiają mnie, mysląc, że jestem jakas nieznajomą rówieśniczką. Z wnuczką nawet mamy taki ukald - że ona od razu nie mówi, że jestem babcią. I wtedy zaczynam z dziewczynami grac w gume, w klasy itp. Demaskacja nastepuje, gdy zaczyna się temat Hanny montany, niestety za moich czasów tego nie było.

Gość ghrrrhhrr
"ja mam 20 i wyglądam młodziej. W sklepie często jestem proszona o dowód z adnotacją, że młodo wyglądam. Ostatnio nawet usłyszałam, że wyglądam na 17 Co ciekawe jak miałam 15-16 to słyszałam, że wyglądałam starzej, chyba młodnieje z wiekiem" Mam identycznie :p Mam 23 lata i ostatnio usłyszałam, że więcej niż 18 to na pewno nie mam. Po za tym już nie raz słyszałam, że wyglądam bardzo młodo. Jednak kiedy miałam chyba 15 lat to myślano, że jestem już maturzystką. Dziwne to trochę :P

Gość mieszkam tuz przy granicy
same krzysie ibisze tu siedza :D:D:D:D

Gość dfververv
"mieszkam tuz przy granicy ja mam 62, juz jestem na emeryturze, ale gdy idę obok mojej wnuczki, jej koleżanki zaczepiają mnie, mysląc, że jestem jakas nieznajomą rówieśniczką. Z wnuczką nawet mamy taki ukald - że ona od razu nie mówi, że jestem babcią. I wtedy zaczynam z dziewczynami grac w gume, w klasy itp. Demaskacja nastepuje, gdy zaczyna się temat Hanny montany, niestety za moich czasów tego nie było." hahhahahahah :D

Gość ObsraniecJeden
haha Tutaj wszystkie 40 wyglądają na 30, a 30 na 20 hahaha :D 🖐️

papuga na własne życzenie.fotka zamazana.