Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrr

Ile macie lat i na ile wyglądacie?

Polecane posty

Gość salceson małopolski
papuzka wygldasz na 40 to prawda :)

Gość helouuuu
tez jej daje 4 dychy :classic_cool:

Gość tuhudi
26 mam a wyglądam na 20-22 heh zawsze tak mi WSZYSCY DAJĄ :D

Gość MotherMonster.
Nie wciskajcie kitow. Moja znajoma ma 43 lata i twierdzi ze niby kazdy jej daje 30...ttaaa jasnee :D To ze zalozy ciuchy 15latki nie znaczy ze mlodo wyglada :D

Gość wygladam na 70 mam
tylko zaledwie 50 straszne

Gość helouuuu
prste ze wam sie wydaje ze młodo wygladacie :-o

mam 36 i tak wyglądam, czy t-shirt i jeansy odejmują mi lat ? no raczej nie bo twarz zostaje więc jak można mieć 35 a wyglądać na 20 ? a co powoduje że ktoś wygląda młodo ? rysy twarzy długie włosy czy bluzeczka do pępka z cekinami na 40 letniej pani ?

Mam 20 lat . A wyglądam na 15-16. ;P Ale fajnie wyglądać młodo ;) tylko jak przyjdzie kupić jakieś %%% to o dowód pytają :/

Gość do papugi
Twarzy nie widac. Sylwetka 40-latki.

Gość niestety taka jest prawda
kto Wam to mówi, na ile lat wyglądacie? Obcy ludzie zaczepiają Was na ulicach i mówią - ojej ile ma Pani lat: 40? niemożliwe - wygląda Pani na 20.. :D Osoby które znacie i spotykacie codziennie mają zaburzony Wasz obraz, bo same też czują się na mniej (czas płynie inaczej dla nas przecież - choć dzieci rosną, my się nie starzejemy. za to reszta , dawno nie widziana - owszem :D )

Gość life is brutal.........
a są na kafe w ogóle jakies osoby co uwazaja ze wygladaja starzej albo chociaz na swoje lata?:D bo tu wszystkie 20+ pisza że wygladaja na nastolatki a wszystkie 40+ na "góra 30":classic_cool: fajnie jest mieć dobre samopoczucie i mniemanie o sobie ale jakoś w realnym świecie tego nie widać:o no może poza pewnym typem urody że dorosła osoba ma dziecinny wygląd i to nie jak seksowna nastka tylko jak grzeczne dziecko z podstawówki🖐️

Gość niestety taka jest prawda
mam taką koleżankę w pracy: drobniutka, filigranowa, z długimi włosami Twarz jednak pokazuje , ze ma swoje lata lubi papierosy i solarium. Dysonans jest duży :0, za każdym razem kiedy się odwraca :D

Gość Grzybiareczka ;)
PAPUGA NAPISZ ILE MASZ ?

Gość helouuuu
napisz papuga napisz bo wszyscy ocenili na 40 a ile masz na parwde ?

Gość makaronijja
Mam prawie 29, mówią mi, że wyglądam na mniej. Ale wg mnie wyglądam na swój wiek. Czuję się na 14 lat.... Na bank nie jako dorosła. Nie lubię gadać z dorosłymi, oglądam seriale i filmy dla nastolatków. Infantylna jestem.

Gość ,,,,,,,,,,22
Jo te co mają 30lat wyglądają na 15, te co 40 na 20, 60 wygląda na 40 już to widzę.. :]

Gość Wooly
83 ale daja mi gora 24 ;)

Pewnie nie uwierzysz, ale daleko mi do megalomanii. A ze nie wygladam na swoj wiek slysze od nowopoznanych ludzi. Inaczej rzecz sie przedstawia, gdy ubiore sie jak czlowiek i podmaluje (maluje sie b.rzadko, ubieram sie raczej flejowato - dzinsy i adidasy). Zreszta i tak jestem duzym dzieciuchem :D

Mnie sie wydaje, ze wygladam starzej. Ostatnio przytylam i troche sie zaniedbalam. :p Ale wroce do siebie. Moje foto w stopce jakby co.

Gość czekolada milka
ja mam 22lata, a wygladam na 15..za kazdym razem kiedy chce kupic alkohol prosza mnie o dowod, a ostatnio zarywa do mnie jakis malolat, ktory ma 14lat!i mysli, ze jestem w jego wieku!:o

Gość aida848484
ja mam 28, bez makijążu wyglądam na ok 17 ;( w makijażu troche lepiej ok 20stki

Gość efefefef
żałosne są te wszystkie 30 latki które mówią że wyglądają jak 18, kogo oszukujecie.Czasu nie zatrzymacie, a to że nie ma się wielu zmarszczek nie znaczy że wieku nie widać.

Gość czekolada milka
ktos tu czegos zazdrosci..uwierz mi chcialabym wygladac na starsza, zmienilam fryzure, maluje sie a i tak nic nie daje...pewnie przez to nie moge znalezc pracy, bo kto ma mnie traktowac powaznie...

Gość MotherMonster.
Mayor of London podobna jestes do Nicole Kidman :o Dalabym ci 32-36 lat