Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;emf[olw1m

jestem gruba = nie umiem sie z tym pogodzic;/

Polecane posty

Gość ;emf[olw1m

165 cm 72 kilo

Gość no to zamiast jęczeć
przejdź na dietę i rusz tyłek sprzed komputera. Dieta MŻ,zero cukru,słodyczy i więcej ruchu,a zobaczysz jakie będą efekty :)

Gość ;emf[olw1m
nie pracuje siedze w domu cale dni i wpierdalam cos naokraglo w rokprzytylam 10 kg

Gość fgfd322
nie jest tak tragicznie .Gorzej gdybys wazyła 90 kg . Ale tak ogolnie to rzeczywiscie jestes otyła . Nie powinnas wazyc wiecej niz 65 kg . Powinnas schudnac minimum 8 kg

Gość fgfd322
jak jestes głodna to jedz cos co ma malo kalorii . Na przyklad jabłko albo inne owoce. Nie ruszaj slodyczy

Gość weerrttyy
ja też nie pracuję i przytyłam 15 kg, ale także przez problemy zdrowotne. Głowa do góry jutro marzec, zacznij od 1

Gość dziwny sen
Zacznij od wizyty u lekarza, a on niech ci wypisze skierowanie do specjalisty. Domowymi sposobami to możesz co najwyżej kupy zjadać. Tu potrzeba ekspertów

Gość łoj matulu
Nie no rozwalają mnie ludzie, którzy żrą całymi dniami, nie ruszają się i jęczą że są za grubi...

Gość a mnie niszczą kobiety
które np. przy wzroście 170 ważą 70k i wmawiają wszędzie dookoła że są normalne itp. nawet bym na taką nie spojrzał na ulicy. kobieta powinna ważyć 15kg mniej od dwóch ostatnich cyfr swojego wzrostu.

Gość zonkaRegresa
czyli jak mierzę 150 cm wzrostu, to powinnam ważyć 35 kilo? rozpędź sie dobrze i walnij w najbliższą ścianę, może to coś da, wielbicielu szkieletów z pneumatycznymi kościami.

Gość malinowy gorzki deszcz
zacznij się odchudzać i przestań marudzić a ci dupa zmaleje

Gość no dobrze bez skrajności
no dobrze bez skrajności krasnalu. nie powinnaś ważyć więcej niż 40, no chyba że chcesz wyglądać jak kulka.

Gość babilon
pulchne jest piękne mniam mniam

Gość sraty taty 222
A ja i tak cie kocham bo masz bogate wnetrze, wieeeesz?

Gość ;emf[olw1m
tylko słoniny dużo :)

"Nie no rozwalają mnie ludzie, którzy żrą całymi dniami, nie ruszają się i jęczą że są za grubi..." Oj tam oj tam, to przecież nie ich wina, tylko podłego świata ;) A do autorki - wiesz, to, że nie możesz sie z tym pogodzić, to akurat bardzo dobrze. Teraz tylko rusz tyłek sprzed komputera, zacznij stosować wspominaną już wyżej dietę MŻ, kasę zamiast na słodycze wydaj na karnet na basen/siłownię/aerobik/cokolwiek chcesz. I jeszcze przed wakacjami masz szansę nie być gruba ;)

Gość enter.pl
nie pomoga leki ani dieta[ pamietaj , ze ona jest na cale zycie , jak wrocisz do starych nawykow , szybko nadrobisz kg i dorobisz sobie nowych] silna wola, to podstawa po 3. nie ma co sie martwic , kazdy jest taki jaki ma byc. znam wiele pulchnych osob i nigdy nie uwazalam ich za snobow , wrecz przeciwnie więc , moze zaakceptuj swoją wagę?