Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie przesadzajcie

wolicie kupowac na licytacjach czy na ,,kup teraz"

Polecane posty

Gość nie przesadzajcie

jak to jest z wami ? Mi sie np nigdy nie chce czekac zapisywac na koniec aukcji ;) wole kupowac poprzez ,,kup teraz" chyba ze na cos fajnego przypadkowo trafie a aukcja sie akurat konczy;)

wiesz chyba wole licytacje, bo sama realnie moge ocenić jaka wartośc ma da mnie przedmiot, czasami ceny kup teraz sa strasznie przesadzone;-) aktualnie przez 2 mc-e wystawiałam ubranka za grosze po maym w opcji kup teraz i nikt nawet nie obserwował, postanowilam dac licytacje od 1z i poszło wszystko za sumy jakich w zyciu bym się nie spodziewała otrzymać;-)

Gość nie przesadzajcie
ja mam wlasnie zamiar tak zrobic jesli chodzi moje ubranka;) tylko sie troche boje ze rzecz za ktora zaplacilam np 50zl pojdzie za 3zl:P

Gość ,,,,,,,,,,22
Wolę kup teraz jeśli cena jest adekwatna do rzeczy. Szkoda mi czasu czekać na rzecz np. 7dni jak mogę ją mieć od razu.

Raczej wolę kup teraz, jeśli cena jest za wysoka to po prostu nie biorę, a mam szybko to czego chcę. Licytacje tylko okazyjnie, na sam koniec. Sama wystawiałam teraz paczkę ciuszków po synku, dałam licytację- nie poszło, potem dałam aukcję z opcją kup teraz- przy czym cena jak dla mnie wysoka- kupione bardzo szybko przez kt. I jeszcze po aukcji ktoś pytał czy na pewno sprzedaję...