Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JohnSnow28

Co sprawiło że wróciłyście do faceta którego wcześniej zostawiłyście

Polecane posty

Gość JohnSnow28

Pytanie do Pań co sprawiło że wróciłyście do swojego byłego po tym jak wcześniej go zostawiłyście oczywiscie pytanie tylko do tych którym udało się zejść po rozstaniu

Gość vicewerssa
Zerwala z nim, byłam sama. Przyszedł do mnie do domu, był taki zgaszony, smutny,wyraźnie schudł. Zrobiło mi się go żal, poza tym dawno się nie bzykałam, więc powiedziałam żeby siadł koło mnie. Potem to już standard, zaczeliśmy się bzykać jak zawsze, potem poszedł. Dostałam od niego smsa czy to tylko jednorazowe, odpisałam że nie wiem. Teraz jest moim mężem, mamy dziecko, kocham go, trochę mineło zanim pogodziłam sie z tym przez co z nim zerwałam.

Gość JohnSnow28
a czy po rozstaniu mieliście ze sobą jakiś kontakt i jak długo trwała rozłąka

Gość vicewerssa
Mielismy kontakt raczej sporadyczny, ale zawsze. Czasem smsa lub maila napisał, czasem na uczelni porozmawialiśmy i tyle. Nie byliśmy razem 6 m-cy.

ja rozstałąm się z facetem którym byłam 3 lata... Nie umię przestać myśleć o nim,tylko z nim robie rzeczy z którym żadnym innym mi to nie wychodzi:) Jak to się mówi konie można kraść:)

Gość JohnSnow28
właśnie jestem w takiej sytuacji że po 6 latach zostawiła mnie dziewczyna w sumie nie wiem dlaczego mówi że wciąż mnie kocha ale coś się w niej wypaliło za dużo wątpliwosci nie ukrywam że chciąłbym do niej wrócić ona wie że bardzo ją kocham starałem się i zabiegałem o nią ale teraz nie mamy od miesiąca żadnego kontaktu

Gość JohnSnow28
nie mam żadnego problemu z tego co mi powiedziała to powodem było to że byłem dla niej za dobry chyba za bardzo dałem jej odczuć że jest dla mnie wszytskim

Wiesz podobno stara miłośćnie rdzewieje być może to będzie podobny przypadek... może fajnie by były zaprosić ją na koleżeńską kawe,a jaka była przyczyna rozstania? ile macie lat?

A wiesz żę to źle... nie powinnam tego pisać jako kobieta ale źle jak facet jest zbyt wylewny z uczuciami, miałam kiedys takiego co w ogień by za mną wskoczył, co chciałam to miałam i każda moja decyzja się liczyła:(

miałam jednego co "tak kochał" a jak go zostawiłam to w ciągu kilku miesięcy zrobił sobie dziecko z inną. Większośc takich po prostu lubi "tak kochać", nieważne kogo

Gość ja pani wasza
tesknilam za bardzo i on zreszta tez

Gość JohnSnow28
ja mam 29 ona 28 lat bylismy razem 6 lat z czego rok razem mieszkalismy od kilku miesięcy czułem że traktuje mnie jak obcą osobę wszystko jej we mnie przeszkadzało. Wiem że to słowa ale ja naprawdę ją kocham mógłbym cieszyć się wolnością ale cały czas czekam na nią

Czasami wiąrze nas tylko przyzwyczajenie.. niestety pewnie tak nie zrobisz ale jak dziewczyna ma Cie troche dosyć lepiej zajmi się swoimi zainteresowaniami, idź z kumplami na piwo na impreze rozerwi się czas pokaże, widocznie nie byliście sobie pisani widocznie jje przeszkadzasz ona nie chce się widzieć?

Gość JohnSnow28
uszanowałem jej decyzję wysłałem kwiaty na walentynki wcześniej pisałem listy i smsy ale od momentu jak dostała kwiaty nic się nie odezwała wiem tylko że bardzo ją to wzruszyło ale nie mamy kontaktu od tamtej pory uznałem że skoro nic nie odpisała i nie szuka kontaktu to ja nie będę naciskał Ona dobrze wie co do niej czuję niestety sama nie jest pewna swoich uczuć

Nie chciałbyś jednak bez delu zaproponować jej kawe? zaproponować jej że Ty masz akurat wolny wieczór może ona również? Coś was wiązało,a za szybko to się zakończyło

Gość JohnSnow28
no właśnie nie wiem jak to rozegrać stąd moje pytanie tutaj. Przeczytałem już mnóstwo porad i opini jedni radzą żeby zerwać kontakt aby mogła zatęsknić inni że wręcz przeciwnie starać się zabiegać choć u mnie ta druga metoda się nie sprawdziła pozostaje mi więc chyba tylko się odsunąć. Pytam tutaj bo może znajdzie się jakaś kobieta która była w podobnej sytuacji po tej drugiej stronie i doradzi coś z doświadczenia