Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MICHEALMICHEALMISZEL

NIEEEENAWIDZE MOJEJ MAMYYY ! NIENAWIDZE

Polecane posty

Moja mama miała ostatnie 50 zł w portfelu. Poszłysmy do sklepu i kupiła papierosy dla siebie , dla brata i karte doładowującą tacie za 10 zł. Poprosiłam żeby mi kupiła brakujące produkty do zrobienia takich fajnych nalesników amerykanskij czy jak to sie nazywa. Chodzilo mi żeby mi kupiła tylko mleko które było na promcji i kosztowało 1,79 i proszek do pieczenia za 0.49 gr. No i wzieła mi te produkty lecz za chwile powiedizała że nie kupi mi ich bo jej braknie pieniędzy na to. A porzecież zostało jej 20 złotych Dlaczego ona taka jest ? Czemu mi nie kupiła tego ? Wszystkim cos kupiła a mi nie , co ja jestem smieć ? Chciałam sb zrobic te placuszki no bo skoro nie ma pieniedzy to nie byloby nic słodkiego a to przeciesz niacałe3 złte by an mnie wydała , nawwet nie wiem czy nie mniej. A teraz nie mam nic !

Gość papakakllalklk
fajki zawsze sa ważniejsze niż twoje potrzeby-moja też zawsze wydawała na fajki,,żal jej było na podpaski dla mnie, żel do mycia twarzy, kosmetyki do mycia-nie do makijazu, na rajstopy na fajki było zawsze

Gość politerka
moja wszystko przepija. zresztą, ojciec też. często nie miałam kasy na kupienie zeszytu, bo "nie było piniędzy", za to co sobotę wynosiłam opróżnione butelki po winie i wódce :/

moja matka z kolei zawsze myślała o jedzeniu i to nawet dobrze bo one jest najważniejsze,żebyśmy nie byli głodni. Mojej mamie zawsze było szkoda pieniędzy na moje potrzeby na zel do twarzy,krem musiałam sama sobie nazbierać okłamując ja.Na inne potrzeby typu szampon,pastę dawała.

każdemu coś kupiła ale jak ja coś chcialam to nagle pieniędzy nie ma ... a ja chciałam głupie 2 produkty do NALEŚNIKÓW !

Gość papakakllalklk
ja paste sobie kupiłam jak zaczęłam w wakacje pracowac u gospodarzy w polu dziekuje mamo za to,ze dzis muszę leczyc wszystkie ząbki ...

Gość wefwefew
Skąd jesteś? Mogę Ci dać 5 zeta. :classic_cool:

MICHEALMICHEALMISZEL musisz zaakceptować matkę taka jaka masz.Uwierz mi to jest trudne,ale spróbuj:)

Gość papakakllalklk
to powiedz niech ci da zapalic bo też chcesz, albo utop fajkiw kiblu

jeszcze rok i sie wyprowadzam.. zdam mature i więcej mnie nie zobaczy.

Gość papakakllalklk
utop jej fajki mówię ci

Tak!Masz racje zdaj maturę,wyprowadź się zarób pieniądze i pokaz jej ze cie będzie stać na wszystko! Ale zrozumiesz zatęsknisz za nią,znam takie przypadki.

Gość papakakllalklk
no,pracuj, żeby miała kogo z kasy cyckac

Ona wydaje mi sie, ze robi to czasem specjalnie. Chce mi coś pokazać, udowodnić, tylko dla mnie w rodzinie jest wredna, niesprawiedliwa. Brata wychwala w niebiosa, a to ja poszłam do bardzo dobrego liceum, najlepszego w mieście to ja odkąd poszłam do szkoły przynosiłam wzorowe świadectwa a on zawsze lecial na 2 lub gora 3. Raz siedzial w 1 technikum przeszedl do zawodowki w tym roku ja konczy i zero perspektyw ja za to mam ambicje ale nie ... ON jest tym idealnym.

Gość mścisław i mścisława
he, mojej szkoda było na rehabilitację dla mnie, raczej nie samą rehabilitację co kasę na dojazdy, bilety i tego "straconego" czasu- dziś jestem niepełnosprawna i jak ktoś pisze że matkę trzeba kochać bo nas urodziła mam ochotę uciąć mu język i wepchnąć w dupę:)

Gość papakakllalklk
no u mnie to samo-brat to niedojda , aja sobie zawsze radziłam ale on gdyby mnie zamordował-to matka by go broniła i jeszce by mówiła,ze go sprowokowałam synuś mamusi pierdolony

Jeszcze gdyby zarabiali z tatą mało to ja rozumiem że by mi nie dawała ale Oni wcale nie zarabiają mało mama zarabia ok. 4000 zł, tata może 3,5 ale wszystko mają wokół tyle wydatków bo synalek musi miec nową bluze, nowe spodnie, bo na koncert jedzie a ja jestem ta która " ma sie uczyc "

Rzygać mi się już chcę, jak widzę jak mu w dupe wchodzą !!!!

Gość papakakllalklk
i miała ostatnie 50zł-to co oni mu kupuja gucci i armaniego???

No ona w portfelu miała 50 zł reszte na koncie. NO chyba nikt normalny całej wypłaty nie nosi w portfelu. Nie nie chodzi o to, ale ON CIĄGLE CZEGOŚ POTRZEBUJE. CIĄGLE NOWE BLUZY, jedna dobra bluza kosztuje 200 zł nie oszukujmy sie ja taką bluze raz na jakiś czas sobie pozwole a on ma ciągle takie wymagania i to dostaje. jak ja bym chciala to by mnie wysmiali wiem bo byla taka sytuacja. Mi oplacają jedynie korepetycje, a na wszystko inne żałują. + posprzatam, zrobie obiad, pranie - NIGDY TEGO NIE ZAUWAŻĄ. PIEPRZONEGO DZIĘKUJĘ NIE USLYSZE, a ten NIC KOMPLETNIE NIE ROBI a jest cudowny że aż żal dupe ściska, leser

Gość papakakllalklk
to przestań się starać-rób tylko to,ćo dla ciebie zaprocentuje kibel zostaw zasrany , gary niepomyte

Coraz bardziej zaczynam mieć to w dupie wszystko... I co w tym roku jak zwykle przyniose dobre swiadectwo, On swoje pożal się boże też... OBYDWOJE dostaniemy po równo, obydwojgu pogratuluje, do mnie bedzie miala zastrzezenia ze z matmy 4 a nie 5. Dobrze, że już sezon to sobie prace na wakacje ogarne i w dupe sobie bedzie mogla wsadzic te jej pieprzone pieniadze

Gość 10000000000000000001
ja mam podobna tesciowa tylko ze dla niej wazniejsze fajki niz zdrowie osob obok w tym wnuka 5 miesieczneg...