Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SLOWAKA

ile kosztuja tabletki anty dla karmiących-AZALIA

Polecane posty

Gość SLOWAKA

JAK W TEMACIE

Gość emilka klika
tylko nie azalia, po 3 tabletkach miala wszystkie objawy ciąży, zawroty, omdlenia ze nie moglam sie dzieckiem zajmowac.

Gość zmart..wiona
a ja biorąc azalię zaszłam w ciąże, później dwóch ginekologów pow mi,że to gówno nie antykoncepcja.

Gość kobieto masz neta
wiec wejdz w google i sobie wyszukaj!!!!

Gość tokoferol
35 zł za opakowanie

SLOWAKA-jak masz w okolicy aptekę Dbam O Zdrowie to zamawiaj przez internet doz.pl.Jest dużo taniej i przychodzi zamówienie do apteki na drugi lub trzeci dzień i wysyłka za darmo.Na tej stronie można zobaczyć czy w Twoim mieście jest taka apteka.Ja zamawiam już dwa lata tak i na prawdę jest taniej.Mam trójkę dzieci więc wiem ile wydaje się na leki.Ale tam nie tylko leki można kupić tanio.Są też kosmetyki i inne...Ja Azalię biorę już prawie 10 miesięcy i nie mam żadnych dolegliwości.Właśnie kończę i od poniedziałku przechodzę na inne,bo skończyłam już karmić.W tej internetowej aptece kosztują 29,90.Pozdrawiam.

Gość SLOWAKA
magda, bardzo Ci dziekuje za info. pozdrawiam

Ja jakoś nie zaszłam przez 10 miesięcy...ale SLOWAKA musisz je brać o jednej godzinie.Ja zawsze brałam o 21 bo wtedy dzieci śpią i odpoczywam i nie zapomniałam nigdy o wzięciu.Jeśli zapomnisz to do 12 godzin jesteś chroniona,więc jak sobie przypomnisz,że zapomniałaś to weź od razu ją.Jeśli jest więcej niż 12 godzin to radzę zabezpieczyć się dodatkowo jeszcze.Ja ustawiłam sobie budzik w telefonie na 21 codziennie i tak nie zapomniałam.Możesz na początku jak nigdy nic nie brałaś(bo ja nie brałam)troszkę mieć ból głowy.ale to szybko mija więc lepiej brać na wieczór bo podczas snu nie czuję się dolegliwości,a rano już nic Ci nie będzie.Tak zaleciał mi koleżanka lekarka.Ja już od poniedziałku zaczynam brać Yasmin.Koniec karmienia to trzeba zmienić.Pozdrawiam.

Gość mamaKacpraMałego
magda sob a kiedy skończyłaś karmić? nie karmiłaś i brałaś azalje? czy teraz odstawiasz dziecko? odpowiedz proszę

Gość mamaKacpraMałego
poprawka azalie

Gość edertyhyuujgte
brnaie jakiejkowielk antykoncepcji JEST GRZECHEM i uniemozliwia ci przyjomwanie KOmunii Św.tak samo jest z stosunkiem przerywanym JEST GRZECHEM.