Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LIVIANNNAiiiiii98

ciąża czy nie?

Polecane posty

Gość LIVIANNNAiiiiii98

postanowilam wykryc owulacje poprzez testy owulacyjne ,pierw wychodzily negatywne ,raz wyszedl pozytywny ale ze zostaly mi jeszcze testy wiec powtarzałam przez kolejne 5 dni i wyobrazcie sobie wychodzily pozytywne ,w kazdym razie tydzien po stosunbku zakupilam test ciazowy ,był pozytywny kreska tewstowa blada ,postanowilam powtorzyc test ale innej firmy wyszedl negatywny ,dzis jestem na 3 dni przes miesiaczka zrobilam ostatni test owulacyjny jaki mialam wyszedł negatywny linia testowa była ciut bledsza niz kontrolna ,temp. mierzylam rano w pochwie 36,9 czy nie ma szans na ciążę?????????????????

Gość LIVIANNNAiiiiii98
widze ze na tym forum mi nikt nie pomoze

Gość LIVIANNNAiiiiii98
ale z was cweluchy :O

Gość mous
zrobisz test ciążowy to się dowiesz.

Gość kulkalka
może po prostu test którego używałaś miał jak dla ciebie za mocną czułość. Owulację miałaś prawdopodobnie gdzieś po środku tych pozytywnych wyników. W ulotce z tego co patrzyłam nie ma nic o czułości takiego testu ale jak ci nie będzie wychodziło z ciążą to w przyszłym miesiącu kup test z innej firmy, jeśli będzie wychodził pozytywnie cały czas albo cały czas negatywnie to następna firmę wypróbuj. Te testy trzeba na sobie popróbować jak wychodzą. Niektóre dziewczyny mają wyższą prolaktynę i będą potrzebowały tych czulszych testów, a dla innych te czulsze testy będą za czułe. inna rada to poczytaj o tym jak można rozpoznać płodność i owulację.