Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Male Man

Robicie prowokacje na Kafeterii? A jak tak to jakie?

Polecane posty

Gość kompletnie niekompletna
codziennie 🖐️

Gość idylle
rzadko mozna trafic na porzadna prowokacje

Gość doopsyoopsy
mi się swego czasu udało zrobić jakieś dwie prowokacje, które się ciągnęły przez parę dobrych stron :D

Gość ghrrrhhrr
Jakieś dwa lata temu założyłam świetne prowo, kafeteriusze mnie policją straszyli :D :D :D Tak poza tym kiedy pisałam prawdę to twierdzono, że to prowo...

Gość doopsyoopsy
ja kiedyś dawno temu stworzyłam jedne prowo o ojcu, który okazał się być gejem- pamiętam zaangażowanie ludzi i te emocje :D A druga dotyczyła tego, że niby jestem mamą dziewczynki, z której chcę zrobić księżniczkę :D Darły się baby jak nie wiem :classic_cool:

Gość małaprowokatorka
JA robię codziennie po paręnaście:),z różnym skutkiem ale jest tu parę co się ciągną po kilkanaście stron już od dawna a najlepsze jest to,że sama już je porzuciłam i ktoś inny ciągnie za mnie wymyślając jakieś głupoty:D:D:D

Miałem kilka dobrych prowo. Jedna na forum o dietach ciągnęła się miesiącami bez mojego udziału. A tutaj to o tym, że mąż przyznał się, że jest biseksualny, o drewnianym domku na Kaszubach i sielskim życiu pewnej Anny, te z rozwolnieniem w autobusie i wyrzuceniem świnki morskiej przez okno były słabe.

Jeszcze o jennifer8787***, że nie podobają mi się jej fioletowe kafelki w łazience, też były setki odpowiedzi. :)