Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pavlos :O

kobiety są obleśne z tą swoją miesiączką!

Polecane posty

arabusy jednak lepiej wiedzą jak się zajmować taką babą, po prostu je na parę dni oddzielają od społeczeństwa. miałem dzisiaj bardzo niemiłą sytuację, jechałem tramwajem a tam jakaś dziewczyna stała z czerwoną plamą na dupie! :O jeszcze miała jasne spodnie :O tyle było tej krwi, krwawiła jak zarzynany prosiak :O ja nie wiem kobiety wy nie wiecie kiedy macie okres?????:O później latacie zakrwawione po mieście i zniesmaczacie porządnych ludzi

Gość bubasababubaaa
ale miała podpaske? moze nagle dostała, kilka dni wczesniej no i co miała zrobić? jechała do domu przebrac spodnie! a pozatym poewnie było jej wstyd

skąd ja mam kurwa wiedzieć czy miała podpaskę :O nie zaglądałem jej do majtek :O

Gość zonkaRegresa
pavios, też jechałam tym autobusem, widziałam tą ldziewczynę- biedna, ale w sumie bardziej dało mi sie we znaki, jak Twój niemyty od tygodnia kutas capił na cały autobus.

zonkaRegresa przecież napisałem kretynko że jechałem tramwajem a nie autobusem :D:D

Gość bubasababubaaa
skoro miała jasne spodnie i widac było krew, to raczej wiadomo, czy nagle dostała, czy to jest podpaska przecieka, czy podkaska jest za mała i krew leci też obok

Gość Jajacek***
Też uważam że to obleśne i jeszcze capi

Gość zonkaRegresa
pavios nieważne, leci twoimi jajami na całe miasto. :)

Gość jateztakchce
Jajacvek a co wąchałes

Gość jateztakchce
Dzieciaki do lekcji bo jutro sprawdzian z biologii

no ale to kobiety nie potrafią liczyć!!?? niech się nie pchają do ludzi jak nie wiedzą czy będą się tam pałętać z czerwoną plamą na dupsku :O

Gość jateztakchce
A ty myślisz,że okres to się dostaje co miesiąc w tym samym dniu

Gość nandu....
A może tak by się każdy z tych męskich k....w zastanowił nad tym , zę żadna z nas sobie k...a tego nie wybierała i nie miałyśmy wpływu na to, że jesteśmy kobietami. Dobrze by było gdyby tak każdy z Was choć jeden dzień mógł się poczuć tak jak my w tym czasie. Tyle na temat..dupki

Gość jateztakchce
A ja jeszcze życzę im żeby ich tak brzuchy bolały ,ze się wymiotuje z bólu ,bo okres to nie tylko krew na spodniach.A zresztą tak myślą małolaty z pryszczami na czole

jateztakchce każda chyba to jakoś wyczuwa! nie wiem jak ale tak jest! to powinna miec już wsadzoną podpaskę w gacie i z nią chodzic

Gość jateztakchce
nie każda to wyczuwa można okres dostać nawet tydzień wcześniej:(

Gość Jajacek***
Ależ my o tym wiemy,że to nie wasza winy chodzi tylko o to,że powinniście bardziej dbać o siebie.Przecież można nosić te podpaski ze sobą cały czas,np ze 2,3 i myć się częściej,bo to na prawdę czuć. Albo po prostu w miarę możliwości izolować się w tych dniach.

Gość nandu....
No ale wsadzać sobie to tak jakoś nie jest obleśne co?..sami jesteście obleśni k...sy jedne jak sapiecie i stękacie jak....ech...szkoda gadać

Gość jateztakchce
jajacek z jakimi dziewczynami ty przebywasz ..masakra

Gość kobieta z K(l)asa:)
pavlos ty powinienes miec kij w dupe wsadzony....a nie o innym gadasz....twoja sperma tez smierdzi na kilometr....żresz co popadnie a potem nawet laska z okresem na czterech literach nie spojrzy...tłusta parowko

kobieta z K(l)asa:) nigdzie nie napisałem czy jestem tłusty czy nie :O a wy kobiety naprawdę powinnyscie zawsze mieć przy sobie jakiegoś tampona czy podpaskę i w razie czego tego użyć w końcu nawet facet wam te bajery wymyslił więc czemu nie uzywacie???:O

Gość strapionaa
"zniesmaczacie porządnych ludzi" ja zniesmaczam okresem a ty swoja gęba

Gość nandu....
No i w autobusie albo w tramwaju sobie ją założyć co? Myślicie, że to można tak przewidzieć z dokładnością co do godziny? Jakbyś był mądry to delikatnie powiedziałbyś tej dziewczynie co ją spotkało a nawet próbował ją zasłonić lub coś w tym rodzaju. Myślisz, że ona byla szczęśliwa z tego co ją spotkało? Możliwe, że nawet o tym nie wiedziała w tym momencie

Gość strapionaa
ja mam obciach raz w miesiacu a ty ze swoja gęba przez całe zycie :)

nandu.... zasłaniać??? :O jeszcze by mnie pobrudziła :O:(

Gość nandu....
Pojęcia o tym nie macie zakute łby, a wypowiadacie się w tym temacie

Gość jateztakchce
Pewnie autor ma 13 lat i tyle....dajmy spokój

Gość kobieta z K(l)asa:)
tak samo ja ciebie nazwałam tlusta parowka nie wiedzac jak wygladasz-tak samo ty oczerniasz ta biedna dziewczyne nie znajac przyczyny zdlaczego w takim stanie jechala tramwajem

Gość nandu....
Jasne...trędowate wtedy jesteśmy co?? Pobrudziłaby Cię?/...no nie rozśmieszaj mnie....jakoś ty jak się spuszczasz to się nie martwisz, że którąś pobrudzisz(sory, że jestem wulgarna, ale wkurzasz mnie takimi tekstami)

Gość nandu....
No nie....cały czas Ci ciemniaku tłumaczę, że tego nie da się przewidzieć w 100%..jesteś żałosny