Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pavlos :O

kobiety są obleśne z tą swoją miesiączką!

Polecane posty

Gość el chulo.
pavlo dobrze prawi i zyeb też. Pewnie się nad tym nawet nie zastanawiały i dobrze,że to usłyszały,że my faceci,zwracamy na to uwagę i jest to dla obleśne i ohydne.

Gość pavlos :O
kobiety myślą, że my faceci cieszymy się jak małpy że one okres dostają :O to jest dla nas obleśne i koniec kropka!

Gość miesiaczka to cudowny
okres w miesiacu kobiety :) dlatego chyba niektorzy pisza po prostu okres :) znaczy to wiele mianowicie np ze to kobieta jest kobieca ze kobieta moze byc matka ale w tym miesiacu znow jej sie udalo nie byc ze po miesiaczce bedzie pachniec specyficznie co przyciaga samcow :p ze krwawienie w koncu ma sens ta zla kobiecosc wtedy wyplywa :P

Gość el chulo.
Do miesiaczka to cudowny Oszukuj się dalej:O

jakie oszukuj :P dla mnie to cudowny czas jest wypelniony refleksja nad tym co by bylo gdyby :P

Gość zakłamana załamana
"ze po miesiaczce bedzie pachniec specyficznie co przyciaga samcow" W trakcie równie specyficznie, co odpycha samców ;)

Gość el chulo.
Jesteś obleśna,śmierdzisz,leci ci z cipy krew a ty się tym zachwycasz:O

jakie zapachy ? odpychajace ? higiena i tylko usmiech :P oblesna ? normalna raczej bo akceptuje to to normlane i naturalne :P

pavlos :O Ty kretynie , kobieta nie ma co miesiąc w tej samej dacie miesiączki.! Może nawet się jej spóźnić albo wcześniej dostać tydz czy dwa, nawet bez żadnych objawów ( bólów brzucha itd.) to mamy cały czas w podpaskach chodzić palancie.!?

Gość fvkv
Co za oblesne obrzydliwe rzeczy pisze ta baba z 19:02.. jak tak kochazz ta naturalnosc to moze sie nie depiluj bo to takie cudowne i naturalne? omg jaki oblech.. i jeszcze sie zachwycasz tym.. Zaraz sie porzygam :o

oczywiscie, ze sie nie depiluje :) oblesna ? a Ty ? skrepowana czy tylko przymulona

A czy któraś z Was kochała się w czasie okresu? ja kilka razy tak, ale obecnego faceta strasznie to obrzydza :(

:) zaraz cie objada, ze jestes oblesna

hehe przypuszczam ale może znajdzie się taki któy próbował i mu to nie przeszkadza? haaalloo? bo ja mam już innego faceta o innych poglądach

nie licz na odzew :classic_cool: to wbrew naturze jest

Ja kiedyś przytulałam się do takiego mojego "przyjaciela":P był tak na mnie napalony że bez problemu gdyby nie moje hamulce wsadził mi w obfity okres:) Wtedy wiadomo kobieta tak nie krwawi ale dla mnie to nie zabardzo komfortowe

acha :p po prostu czuł zew krwi !!! doslownie :P

Gość hahhaha edryu7
hhaha ales debil kretyn gdyby nie miesiaczka u twojwj mamuni to pewnie tatulek utopiłby cie juz za plemnika ty idioto hhaha

sex jak sex gdyby nie światło to czułbyś taki sam śluz:) Tylko dla mnie to nie był zbyt komfortowe... ja jednak wole jak mam miesiączke to żeby mężczyzna mocno mnie przytulał i pytał czy dobrze się czuje a nie tak jak nie któzy wypisują na tym fotum, żał0ośni jesteście i napewno nie dorosłymi facetami tylko bandą dzieciaków