Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_14

mam 14 lat i chyba jestem w ciąży!!

Polecane posty

Gość ona_14
jebacActa:Dziękuję.. no właśnie nie pomagasz mi.. ja od kilku dni cała w stresie chodzę.. boję się i w ogóle...

Cokolwiek ja napiszę czy wy to jej ani nie pomoże ani nie pomoże. Jedyne co może zrobić to iść do rodziców, powiedzieć im, a potem z nimi do rodziców tego chłopaka. Nie oszukujmy się, raczej nie będzie z nim do końca życia. A jego rodzice teraz będą musieli płacić na dziecko. W tej sytuacji ona już nic nie zrobi, jest niepełnoletnia, teraz pieczę nad sytuacją muszą objąć rodzice. I tyle.

Gość jebaćACTA
a czy uprawianie seksu w tym wieku nie jest przestępstwem? jeśli mi się nie wydaje to mozna od 15 roku zycia... nie wiem czy lekarz z tego problemu nie zrobi...

Gość to prowo?chociaz kto wie..
szanuje twoja decyzje, zreszta to twoje cialo, twoje zycie- ty decydujesz.. chociaz zgadzam sie, mlodosc przejdzie Ci kolo nosa, pod tym wzgledem to ci naprawde wspolczuje, nie wiesz co tracisz.. ale za to dostaniesz dzieciaczka i jego milosc do ciebie :) kwestia priorytetów

Gość ona_14
chodzę do kościoła.. wiem bo wczoraj sporo o tym czytałam...

Tak, jest przestępstwem. Więc i tutaj może być lipa. Ale pewnie chłopiec też nie ma 15 lat. Sytuacja i tak musi ujrzeć światło dzienne. Do lekarza iść musi.

Gość ona_14
wiem że młodość przejdzie mi koło nosa... również boję się że to może trafić do sądu...

Gość ona_14
nie zabezpieczyliśmy się... to był nasz pierwszy raz.. nie wiedziałam że tak to się skończy..

Gość miałam podobnie.....
nie wiesz skąd biorą się dzieci??

Gość a bylodfs
spuscil ci sie do srodka czy w czasie orgazmu wyjal?

Gość ona_14
wiem że to teraz może być śmieszne... ja wiedziałam że mogę zajść w ciążę.. ale nie miałam dni płodnych ani miesiączki... więc myślałam że nic się nie stanie..

Gość ona_14
spuścił się do środka..

Gość a bylodfs
ale mial zamiar sie spuscic? wiedzialas o tym?

Gość ona_14
nie nie wiedziałam o tym...

W czasie miesiączki jest mniejsza szansa. No to ładnie. Wiesz co, moja koleżanka też tak miała. Urodziła mając 15 lat. Powiedziała że zrobiła to tylko raz, z kolegą, chcieli zobaczyć jak to jest. Ona poszła najpierw do psychologa szkolnego, psycholog wezwał jej mamę. Może też tak zrób. Jej się jakoś ułożyło, dzisiaj jest z kimś, teraz mamy po 22-23 lata.

a kiedy miałaś ostania miesiączkę ? jaka data?

Gość a bylodfs
nie kontrolowal tego? byl to jego 1 raz?

Gość dddfffffdd
szkoda gadać,nie wiem co ja bym z taką córką zrobiła. Ja w Twoim wieku nawet miesiączki nie miałam a z chłopakami wolałam w siatkę pograć niż seksić się z nimi....nie w głowie mi były takie rzeczy. Przecież Ty jesteś jeszcze dzieckiem... szkoda mi Ciebie...

Gość ona_14
to też był jego pierwszy raz... ostatnią miesiączkę miałam dokładnie 20 stycznia

Gość Ann@
Nie mogę uwierzyć,że niektórzy traktują cię jak......(wolę tego nie pisać ).Porozmawiaj z mamą i z chłopakiem.Znam kobietę,która urodziła w wieku 14 lat.Pomogli jej rodzice ,skończyła szkołę, wyszła za mąż za ojca dziecka i wszystko dobrze się skończyło.Trudna i długa droga przed tobą,ale głowa do góry.Dasz radę.

To może przez stres Ci się spóźnia. Test to też nie wyrocznia. Musisz iść na test z krwi aby to potwierdzić.

Gość a bylodfs
nie wspominalabym o tym na twoim miejscu w sadzie, ze nie wiedzialas ze ma zamiar ci zrobic dziecko

Gość jebaćACTA
chłopak w wieku 15 lat powinien wiedzieć jakie są tego konsekwencje... to on sie zachował nieodpowiedzialnie a nie ty.. on jest starszy a zapewne o tym mniej wie niz ty... musisz z nim porozmawiać jak najszybciej bo można powiedzieć ze o tej rozmowy będą zalezeć wasze dalsze losy...

Gość ona_14
wiem że muszę... właśnie też dostałam wiadomość od chłopaka przeprosił mnie za tą sytuację ze mnie tak zostawił na tym korytarzu i powiedział że poniesie odpowiedzialność i ze będzie chciał się zajmować tym dzieckiem..

a stosunek kiedy był? jaki dzień?musisz iść do lekarza żeby potwierdzić ciąże albo badanie krwi zrobić.

Gość tyryryrr
Ann@- znasz kobiętę w wieku 14 lat ? Łał co ty gadasz chyba dziecko ,które urodziło w tym wieku. Nie ubliżaj kobietom...

Gość ona_14
ja chciałam uciec od tego wszystkiego i wyjechać do Anglii do cioci może tak by było najlepiej..

Gość Ann@
do dddfffffdd: masz córkę? ja mam 19-letnią i gdyby jej się to przytrafiło wiem,że bym jej pomogła,bo od tego są rodzice nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem i dołować dziewczyny ,bo to nie pomaga

Gość jebaćACTA
no to czyli to przemyslał i dobrze postanowił... teraz masz jeden problem z głowy... mozesz z nim obgadać jak powiecie waszym rodzicom...