Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5e3u6u6

Miłość z podstawówki a dzisiejszość, jak do niej zagadać

Polecane posty

Gość 5e3u6u6

Opiszę wszystko tak jak jest i liczę że szczególnie doświadczone dziewczyny odpiszą mi na moje pytanie.Chodziłem 8 lat do podstawówki i mieliśmy w klasie koleżankę w której kochało się paru kolesi z naszej klasy.Ona nigdy nie interesowała się chłopakami, zawsze tylko nauka i była jedną z najlepszych uczennic w klasie.Z tego co wiem bardzo mnie lubiła, nie mieliśmy z sobą jakiegoś mocnego kontaktu bo każde z nas kręciło się w innej "grupce" ale zawsze była uśmiechnięta, rzetelna i rozmowna w stosunku do mnie.Ona była moją pierwszą miłością w życiu :) kochałem się w niej na zabój jak to dzieciak w podstawówce :) Po zakończeniu szkoły ona poszła do liceum a ja do zawodówki.W tym czasie widywaliśmy się tylko przelotem w miejscowym sklepie itp i zawsze było tylko cześć i nic więcej.Nie rozmawialiśmy z sobą 9 lat aż do czasu.Nie tak dawno zobaczyłem ją w sklepie i serce od razu mi zabiło mocniej, ona mnie zauważyła już z daleka miała uśmiech, podeszliśmy do siebie i zaczęliśmy rozmawiać, kiedy wyszliśmy z sklepu też rozmawialiśmy dobre 15 min.Ona skończyła Polski i Historię, od dwóch lat pracuje w szkole podstawowej.Co najlepsze, od tego czasu ciągle na siebie trafiamy, albo na zakupach, albo ja jadę i gdzieś ją widzę i tak dalej, ciągle na siebie trafiamy i zawsze się uśmiechamy do siebie.Czuję do niej bardzo dużo, to moja pierwsza miłość w życiu i to uczucie mnie nie opuszcza.Chciałbym do niej jakoś zagadać poważnie, powiedzieć co do niej czuję, umówić się z nią na obiad ale nie wiem czy to ma sens.Mamy po 27 lat, ona ma swoje życie, kompletnie o niej nic nie wiem, o jej życiu prywatnym no dosłownie o niczym nie wiem. Wiem tylko tyle z tego co mi gadała że pracuje jako nauczycielka i a resztę rozmów to było o starych czasach jak to było w podstawówce.Nie wiem czy ona się uśmiecha do mnie z czystej grzeczności czy może też do mnie coś czuje, ale co by mogła czuć do chłopaka który nie ma matury i skończył szkołę zawodową ? racze nic..Dziewczyny co ja mam zrobić ? co byście mi doradziły ?

Gość iitttiiii
pamiętaj, przeznaczenie jest tylko jedno, ale sposobów realizacji wiele. Zaproś do kawiarni, powspominajcie dawne czasy.

Gość gość
Zawsze warto walczyć, przyjacielu !

Gość gość
Oczywiscie, ze zapros ja gdzies! Im szybciej tym lepiej, nim ktos Ci ja sprzatnie spod nosa. Najlepiej dzisiaj!

Gość gość
Moja milosc z podstawowki odezwal sie po 20+ latach. Pierwsza milosc nie rdzewieje, naprawde :-)