Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina jabłońska-jabłoniak

Czy poszlibyscie do pracy na produkcje?

Polecane posty

Czy poszlibyscie do pracy na produkcje? Ja raczej nie a w urzedzie pracy taka wlasnie zlozyli mi propozycje. Powiedzialam ze nie, ze to jest za ciezka praca jak dla mnie. Bylabym zbyt zmeczona. Mam 22 lata i mam wieksze wymagania od zycia.

Gość Czesłaff
tylko na produkcję dzieci

Dla mnie to praca w jakimś salonie plus, stuartessa lub jakaś praca biurowa. Naprawdę nie wytrzymałabym pracy na 3 zmiany, w tym w sobote i niedziele, nie dałabym rady.

Gość fddszdvzsvds
"stuartessa"...??? dla ciebie chyba juz tylko produkcja......

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a kto to jest stuartessa ??????????

Gość lala z wymaganiami z kosmosu
co umiesz ze masz takie wymagania?

Wiele rzeczy umiem. Umiem prowadzic dialog na poziom, jestem inteligentna babka, robotna, pracowita ale nie za marne 1700 złotych netto, w dupe można mnie pocałowac za taką kase a stuartessa to taka laseczka pracująca w samolocie.

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
taka jestes inteligentna ze nawet nie wiesz że taka laseczka pracująca w samolocie to STEWARDESA :D

Gość fddszdvzsvds
a wiesz, ze taka "stuartessa" to musi byc speclajnie wyszkolona? nie wystarczy yntelygecja ... chociaz tobie chyba jednak bozia pozalowala...

niektórzy cale zycie na zmiany pracuja, a ty jestes warta tylko 1200zl szmato wiec nie marudz

Gość ja tez....:))0
padłaś? powstań! i pozdrawiam naszą stuartesse

Gość jak bedziesz autorko tak
marudzic i bujac w oblokach to niedlugo sama bedziesz musiala sie w tą swoją dupę całowac

Gość piczkowatości
ja bym poszła na produkcję jak by mi zapewnili co 2 godziny przerwe na jedzenie czy siku 15 minut to bym leciała jak torba gówin

Gość ja tez bym poszla na produkcje
i to z usmiechem od ucha do ucha

Gość kiiciaaa
a ja pracuję na produkcji i wcale nie żałuję. czasami jest ciężko ale pieniądze same z nieba nie spadają a przy okazji mam siłownię za darmo :p

Gość malska
stua r tessa - TO PEWNIE JUŻ JESTEŚ - stoisz i ciągniesz ,czy ssiesz druta,za sprzątaczke cie można zatrudnić ale pierwsze tydzień pracy by cie skontrolować co potrafisz,950zł i popolić na miesiąc.

Nie da się odpowiedzieć jednoznacznie na Twoje pytanie. Podałaś zbyt mało szczegółów dotyczących ot choćby regionu z jakiego pochodzisz. W tych dotkniętych bezrobociem jakakolwiek praca to skarb. Nic nie wspominałaś o swoim wykształceniu, doświadczeniu zawodowym, kwalifikacjach dodatkowych jak znajomość języków czy kursy dokształcające. A podstawowe pytanie brzmi czy taką propozycję otrzymałaś ponieważ w Twoim urzędzie nie ma innych czy Ty sama nie spełniasz wymogów na wyższe/inne stanowiska? Piszesz o swoich wymaganiach a nie o tym co Ty masz do zaoferowania...

Wole byc na utrzymaniu rodzicow niz ciezko tyrac za te marne 1700.

Gość to sobie siedz na garnuszku
mamusi do emerytury.... nieudaczniczko

Gość byle coooo
więc masz wysokie wymagania

Gość 57ik75i
Ja mam 26 lat, jestem chłopakiem, też wolę być na utrzymaniu rodziców niż tyrać za 1200zł po 8 godzin dziennie łącznie z sobotami w zakładzie gdzie każdy obrabia Ci dupę, panuje nie miła atmosfera, kolega z pracy Ci dowala bo dostałeś 2 zł więcej na wypłacie i wszyscy liżą dupę szefostwu a jak szefa nie ma to jadą po nim jak po ścierwie.Dorabiam sobie, tu coś sprzedam, tu udzielę lekcji gry na gitarze i zawsze mam na swoje wydatki.Dobija mnie to że nie ma pracy za godne pieniądze a za grosze nie pójdę harować jak wół i niszczyć przy tym zdrowie bo szanuję się i nie będzie mi jakiś pustak mnie ustawiał.

Gość 57ik75i
Emerytury powiadacie ? buhahaha za 40 lat jak pójdziecie wszyscy na emerytury to dostaniecie figę z makiem a nie emerytury.

Gość karola98989
witamy mamisynka ktory nie chce sie oderwac od spódniczki mamusi, a nie wstyd Ci ze matka pracuje na Ciebie bo jej stary syn jest leniwy?????

Gość inessss
a jak twoi rodzice umrą to z czego nierobie bedziesz zyl???

Gość a ty to niby co dostaniesz????
kieszonowe od mamusi???

Gość 57ik75i
Jestem w trakcie otwierania firmy, mam pasje, hobby i wielkie plany które pozwolą mi w życiu zbić majątek, więc nie martwcie się o mnie cioteczki kochane, dam sobie radę i poradzę :D cya :*

ja bym poszedl nawet aza tysciac dwiescie piecdziesiat i dziesiec godzin dziennie