Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewidoczny dla innych

ENDO ubranka - jaka jakość ?

Polecane posty

Gość Niewidoczny dla innych

Dostałam maila z reklamą ENDO i zajrzałam na ich stronkę. Powiem, że niektóre ciuszki mi się spodobały, a niektóre mają fajne ceny po obniżce albo i nie po obniżce tylko celowo tak napisali. Nieważne. Chciałam zapytać was mamy o jakość ubranek tej firmy. Jak wyglądają po praniu ? Czy jest tan np. że te droższe są lepsze, a tańsze gorsze ?

Gość szukająca info
Chętnie podbije temat. Też jestem ciekawa tej marki.

Ja mialam głównie bluzeczki bo mi sie podobaly smieszne napisy i rysunki. Bawelna gruba dobrej jakości ale po kilku praniach kolorki lekko wyblakły. Jak dla mnie szalu nie ma (ale jak mówie pisze o bluzeczkach bawlnianych) coś ciut lepszego niż 5,10,15 ale nie umywa się do mothercare.

Gość roselinna
Ja mam piżamkę, spodenki i kilka bluzek i na jakość nie można narzekać. Dla mnie najistotniejsze było to czy nie zrobi się ta bawełna po praniu od razu taka szorstka. Jest ok. Kolor też się trzyma. Z rozmiarówką jest tak, że górę mamy 92 a dół nadal 86, ale to pewnie tylko długie łapki mojej córy.

Gość szukająca info
A te nadruki nie spierają się?

Nie nadruki się nie spierają. Ja wzielam takie wsciekle jaskrawe te bluzeczki żolte i pomaranczowe i zrobily sie wyblakle. Moze na tych stonowanych tak tego nie widac.

Gość roselinna
Ja też miałam te jaskrawe i u mnie wyglądały ok. Może to kwestia tego w czym pierzesz? Jak mała nie miała jeszcze pół roku to prałam w Loveli i choć niektóre plamy się nie usuwały do końca, to kolorki ubranek owszem :) no ale nie spodziewałam się cudów. Jak mała skończyła pół roku to prałam już w "dorosłym" płynie woolite i może dlatego kolor tych intensywnych kolorków się trzymał. Ja z endo jestem zadowolona.

Gość mamka sramka edamka
super te ciuszkicichlid ;) a Endo sa mało oryginalne

Gość lamparcica ;;;
tez mi się podobają te cichlid ale szkoda, że takie małe rozmiary - córka ma 11 lat :(

Gość sierpniowa mamuska
a dla mnie te cichlid za duże bo rodzę dopiero w sierpniu ale tez fajniejsze niż te endo :(

Gość całkiem niezłe te drugie
Endo nie sa też złe al faktycznie blado wypadaą przy tych cichlid

Gość roselinna
ładne ładne

Gość lubbnna
Endo to całkiem inny typ ubranek. Moim zdaniem Endo lepsze i właśnie bardziej oryginalne, bo takie ubranka jak z allegro to można kupić w każdym sklepie.

witajcie, bardzo podoba mi się sposób podejścia firmy endo - do nadruków- chodzi o teksty- gdyż zdecydowanie są oryginalne i POLSKIE. A jeżeli szukacie ubranek dla niemowlaka/ przedszkolaka to ja polecam http://www.baba-aga.pl/ sprawdziłam ubranka gładkie wcale się nie spierają i nie mechacą- tu naprawdę WIELKI PLUS- kolory sa trwałe a ubranka nie zmieniają kształtu po praniu. dodatkowym atutem jest możliwość wykonania nadruku- napisu, grafiki. Wykonanie- miły materiał FLOCK- taki z meszkiem, który jest trwale wgrzany w materiał- czyli wcale dziecku nie przeszkadza! mam body czarne z napisem- może już trochę oklepanym: "szef piaskownicy"- ale 5 lat temu to była nowość- i powiem przeszły nie mało- bo 3 dzieci, teraz 4 nosiło- i idealnie- nic się nie sprało- nawet po użyciu wybielacza do koloru i szorowaniu szarym mydłem gdy mały wypluł kolejny obiadek!