Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 500 zl

Tanie dobre pampersy

Polecane posty

Gość 500 zl

Jakie polecacie?

Gość cynamonowe lulu
huggies

Gość fhthvgft
dada z biedronki

Gość matka z Polski B
dada z biedronki i tesco z tesco tylko takie fioletowe

Gość zebedeuszka
babydream z rossmana, prztestowalismy wszytskie i tylko te polecam

Gość dada z biedronki
zdecydowanie polecam

Gość katikati
a babydream ile wychodzi za sztuke?

Gość malinowka
babydream, za opakowanie 36 pieluch place 21,99 tych mniejszych rozmiarow jest wiecej sztuk w paczce

Gość A.............A
ja tez polecam babydream, są suchutkie, jak mam dół finansowy to przeskakuję z pampersów na babydream. Są trochę sztywne, ale wiem, ze dziecko ma sucho! :)

ja polecam dade z biedronki i gaga z tesco. ogólnie ostatnio zauważyłam, że jest dużo ciekawych promocji pampersów. w Realu za 2 opakowania pampersów sleep & play 50 zł

Gość donna 11
jesli chodzi o dady ,są super najlepsze pampersy z tych tańszych oczywiscie,kiedys dostałam gagi z tesco i niestety nie sprawdziły sie są grube sztywne i nie przepuszczają powietrza,kiedys założyłam mojej małej gage na dosłownie pól godziny w upalny dzien i niestety skonczyło sie czerwonym odparzonym tylkiem,nie polecam.

Gość izusia.87
ja używam z carefoura i są świetne,pampersów jest coś ok 70 chyba i płace 22 zł.Używałam tez inne hugessy ale różnicy nie widze wiec nie bede przepłacac

Gość doradzcie mi prosze
jak sie cenowo przeliczy ile w danej paczce jest pieluch i sie kupuje tylko na promo to najtaniej zawsze wychodza oryginalne pampersy!!! moze i nie do uwierzenia ale nie raz sie przekonalam;-)

Gość lela***
pampersy z BELLI nie polecam z TESCO- sama folia i dziecku pupę odparza:-0

dada z biedronki... taniutkie i nie odparzają pupy...

Gość sdhyjukilo;p
z Tesco (TYLKO fioletowe) bo sa takie same jak Dady z Biedronki.Zwykle białe opakowanie z Tesco są z folią i są beznadziejne.

Gość igielka
zgadzam się, że na promocjach oryginalne pampersy wychodzą bardzo fajnie jest taka strona www.promobaby.pl tam są aktualne promocje poza tym allegro i sklep fantazjaland.pl różnie tam z dostępnością ale ceny fajne

Gość jajajajjaja
A ja nie mogłam kupować innych niż pampers, reszta zazwyczaj nie wytrzymywala nocy, no i nie były takie elastyczne, kupiłam huggies'y to po prostu jak jakaś tektura! No i 5 rano pielucha przemoczona! Z tych wszystkich tanszych to polecam chyba jedynie babydream te daja jeszcze radę.

Gość gosia..........
TOUjourius czy jakoś tak. Dostępne tylko w lidlu. Pakowane po okolo 50 szt za niecale 30zl. Tylko nie kupuj w lidlu pakowanych w male paczki bo są inne, gorsze. A te duże są jak papmersy, tyle ze bezzapachowe. Wyprobowalam wszystkie firmy i te są lepsze od papmersow, bo nie uczulaja zapachem

Gość natmik
przetestowaliśmy wszytskie i polecam: pampersy, huggies, dada, toujours za to że są cieńkie i miękkie. Odradzam bella, babydream i gaga - sztywne i grube i obcierają udka. strasznie sztywne są

Gość to ja się wypowiem
kupowałam ostatnio właśnie pampersy nr 1 43 szt. za 22 zł, a dada z biedronki 28 szt za 15 zł, więc jakie taniutkie, wychodzi 0,53 za sztukę, a pampersy 0,51.

Gość nefretetee
polecam babydream z rossmana

Gość dsafgdgg
dokładnie pampersy ciągle gdzieś są w promocji, jak się mieszka w dużym mieście, to warto korzystać...a nawet jak wyjdzie te powiedzmy 10 zł drożej niż jakieś dady, to ja wolę nie eksperymentować...po pampersach ani razu nawet małego odparzenia nie miał...huggiesy też nam nie pasowaly.