Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexis z dynasti 23

nienawidze uczucia zauroczenia kimś

Polecane posty

Gość alexis z dynasti 23

To jerst okropne;/ Jak sie kimś zauraczam bardzo żle się czuje i nie mam apetytu... wpadam wa jakąs depresje. Mam chłopaka juz 8 lat i od dawna nie czuje juz motylow w brzuchu. Kocham go i nie mam zamairu zdradzać , ale zauroczylam sie pewną osobą. Wiem, ze nic z tego nie bedzie i szybko mi minie, ale czuje sie fatalnie... brzuch mnie boli i jest mi niedobrze. Jakieś rady?

Gość alexis z dynasti 23
może dodam tylko, że jest czarnoskóry i mieszka w osrodku dla uchodźców

Gość Pasożyt
Przejdzie ci szybko i to pierońsko ;) Tylko omijaj tą osobę, staraj się o niej nie myśleć i bądź tak blisko twojego chłopaka, jak to możliwe. Prawo przyciągania Prawo przyciągania mówi, że wszystko co stale przechowujesz w myślach, przychodzi do Ciebie. Myśli, które przeważają, tworzą pole energii przyciągające do Twojego życia ludzi, rzeczy, okoliczności jakie są Ci potrzebne. Sam sobie odpowiedz jakie sytuacje ściągasz na siebie, myśląc, ekscytując się rzeczami, których nie chcesz, nie lubisz? Dlaczego im poświęcasz tyle czasu? Do czego zmierzam? Wiele osób mówi: „jak mam znaleźć lepszą pracę?. Nie musisz się tym martwić, stwórz tylko klarowny obraz tego, czego potrzebujesz, a to automatycznie, zgodnie z wszystkimi prawami uniwersum i prawami mentalnymi, przyjdzie do Ciebie. Więc jeszcze raz powtórzę, pilnuj o czym myślisz, bo myśli są energią, a jeśli są energią, rządzą nimi te same prawa co nami. Jest jeszcze inny sposób ;) Pisz na kartce, że go (tego w kim się zauroczyłaś) nie cierpisz i pisz, dopóki tak się nie stanie. Jeśli go szanujesz i był kimś, do kogo nie masz nic możesz pisać: Szanuję go (imię) ale nic do niego nie czuję. Nie zależy mi na nim. Kocham mojego chłopaka. Uwierz mi ;) Pomoże, ale nie poddawaj się dopóki nie dostaniesz czego chcesz :)

Gość ja tez nienawidze tego
uczucia, szczegolnie ze nigdy u nikogo nie bede miec szans i przegram z kazda inna, to takie upokarzajace, dolujace i rozpierdzielajace psychike

Gość Dun Chill
a jak ci biega na jelitach stado słoni to rozwód blisko? mam znajomego który nawet nie rozłozył palców a jusz dostał po łapach tez ma lęki i nie jezdzi windą - bo mu ta drzwi przytrzasłą ;-)

Gość joanka 32
Ja zauroczylam sie , tylko w zonatym. Myslalam o nim, myslalam ateraz mamy romans. Zakochalam sie. On twierdzi ze tez kocha. Jest nam razem dobrze i obawiamy sie ze juz bez siebie nie potrafimy zyc.