Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Botrytusek

Diane 35

Polecane posty

Gość Botrytusek

Witam ! Mam problem... mam 21 lat od 1,5roku bralam Diane 35 ... i od 2 miesiecy odstawilam je (dla faceta) i mam teraz problem poniewaz miesiac temu mialam "okres" takiego typu ze plamilam...teraz mi sie spoznia ponad miesiac ! test ciazowy robilam wyszedl niegatywnie...mam dziwne urojenia panikuje strasznie a jestem za granica i niewiem co robic probowalam wywolac okres winem i nic nie dziala... pomozcie prosze :( !! gg 6165120 lub mail asica90@o2.pl bardzo prosze o jakies podpowiedzi co ma robic !

Gość wrefwer
Gdybyś była w Pl, poradziłabym ci żebyś zrobiła badanie bHCG (w pierwszy-lepszym laboratorium np w szpitalu) ale nie wiem jak to tam na miejscu wygląda. Zorientuj się i zrób. Wynik będziesz miała po paru godzinach.

Gość wrefwer
Dodam że nie wydaje mi się żeby to co się dzieje miało cokolwiek wspólnego z Diane 35 - też brałam te tabletki przez parę lat i w krwawieniu po odstawieniu nie widziałam żadnych zmian. Obstawiałabym... stres.

Gość Botrytusek
w sumie... 3tyg temu mialam stosunek...ale hmm nie zkonczyl we mnie... a niemam objaw zadnych zeby byla ciaza i mam 1000% pewnosci :] a stres to mam i to wielki ! sa jakies tabetki na wywolanie ?

Dziewczyny a nie miałyscie skutków ubocvznych >?? bo ja mam zalezone te tabletki a boje sie je brac

Gość wrefwer
Avent, wiesz, co do skutków ubocznych to jest to chyba dość indywidualne. Ale ja na przykład chwaliłam sobie Diane-35. Botrytusek, no my się tak zabezpieczamy już cztery lata, z przerwą na planowane dziecko, i wpadki nie zaliczyliśmy. Trzymam kciuki za rychłe wystąpienie okresu.

Gość Botrytusek
Ja ogolem dostalam je poniewaz mialam straszne bole przy miesiaczne mdlalam itd... bralam je to nawet nie czulam bolu i wogole ze mam okres...jedynie co to cere mialam lepsza i piersi mi urosly :) a teraz po odrzuceniu tak jak pisalam ponad miesiac okresu niemam stres i wogole objawy hmm.... wszytsko mnie boli i czasem jajniki... ale ogolem jesli nic mi nie jest konkretnego to polecam te tabletki.. jak znajde jakiegos ginekologa to zobacze co to za dziadostwo mi siedzi hehe :)

Gość wrefwer
Botrytusek ale ty teraz nie potrzebujsz ginekologa, tylko zwykłego laboratorium gdzie wykonają badanie bHCG z krwi.

Gość Botrytusek
Aha... kurde boje sie bo czytalam inne forum o tym Diane 35...i noo troche sie zestresowalam... ale mysle ze bedzie OK... Dziekuje bardzo !