Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RÓŻOWY WOJOWNIK

Dlaczego Polska to taki zaścianek?

Polecane posty

Gość RÓŻOWY WOJOWNIK

Nie mogę pojąć dlaczego tyle ludzi w Polsce przynależy do KK? Kur rozumiem wierzyć w Boga, ale jak można przynależyc do kościoła K? Przecież to złodzieje, sukinkoty którzy sami nie przestrzegają ustalonych przez siebie zasad. to głupi Czesi w 50%+ są ateistami:O a polacy:O

Gość ewfewwewrwew
Lepiej być katolikiem niż islamistą. :classic_cool:

Gość RÓŻOWY WOJOWNIK
Chciałaś napisać chrześcijanem bo katolicy to idioci którzy dają się ruchac w doope.

Gość pieszkulawanoga.
Tylko 88% :classic_cool: We włoszech czy na malcie 90%

Gość RÓŻOWY WOJOWNIK
Tylko :D żal nie rozumiem polskiej mentalności

Gość pannnataaawa
Wolnośc jest! Każdy może wierzyć w co chce i nic komus do tego! Wolność! Równość! Braterstwo! I śmierć pod gilotyną...

Gość ale farmazony pociskasz
Rozumiem, że argument, który zapodałaś ma świadczyć od razu o zacofaniu, tak? Chyba żartujesz sobie.

A jak się chodzi do kościoła, to nie trzeba od razu dawać na ofiarę. To indywidualna sprawa.

Gość RÓŻOWY WOJOWNIK
Nie nie żartuje sb zamiast iść do przodu mu się cofamy.. Zawsze polaków będą olewac ciepłym moczem. Pomimo tego że każdy wie jakie zakłamanie jest w kk ludzie wciąż wierzą w ich bełkot:O

Gość RÓŻOWY WOJOWNIK
Kościół trzeba opodatkować i chuj. Niech zobaczą batmany jak to jest żyć za średnia krajowa

Gość pannnataaawa
Księża płacą podatki. Bo tak to często jest, że ludzie nie wiedzą, coś gdzieś usłyszą i potem powtarzają głupoty.

Gość mentaI cut
i widać jakie tępe pały są przeciwko kk. sam się opodatkuj jeszcze bardziej, tępaku. polska zawiść - niech inni mają tak źle jak ja mam :)

Gość Różowy wojownik
Nie mieszkam w polsce na szczęście stąd ten temat. Tutaj nie znam nikogo kto należy do kk skąd moje zdziwienie..

Autorze, przykro mi to mówić, ale jesteś pacanem. To, że ktoś inaczej żyje niż Ty nie oznacza musisz mówić mu, że jest zacofany. Co ma piernik do wiatraka? To nie świadczy o postępie lub zacofaniu wg. mnie.

Gość Różowy wojownik
Właśnie wy jesteście tepe pały, za moja kasę nikt przynajmniej nie chodzi na dziwki:D

A co cię t w ogóle obchodzi? Skoro nie mieszkasz w Polsce, to tym bardziej nie rozumiem Twojego wścibstwa.

Gość Jestem Darek z Warszawy
Do różowego wojownika Wypierdalaj pedale 🖐️

Gość Różowy wojownik
CO MA PIERNIK DO WIATRAKA? MĄKE:D a tak serio będę mówić ludziom, katolikom jakimi są zacofanami bo wiem jakimi złodziejami są Batmani i jak grzeja w bambuko swoich klientów:) oni sami sobie zaprzeczają w ich czystym stylu życia. sama kiedyś należałam do tego syfu :O grrr

Gość Różowy wojownik
Bo mimo wszystko jest to moja ojczyzna i jest mi wstyd z jakiego zaścianku pochodzę..

Gość fgdsgd
A dlaczego USA to wylęgarnia dziwek i alfonsów bez jakichkolwiek zasad morlanych. A taki tam przykład.

jak już mówiłam- nie trzeba dawać na tacę!!!!!!!!!!!!!

Gość naimis sucitar
KATOLE SĄ WREDNI I FAŁSZYWI! GRZESZĄ, Ą POTEM SRRRRRRRRUUUUUUUUUU DO KOŚCIÓŁKA! ATEIŚCI NA NICH SRAJĄ!!!!!!!!!

Gość Różowy wojownik
A dlaczego w Polsce tyle dziwek, dlaczego polki notorycznie puszczają się z asfaltami? NIE PIERDOL MI TU O USA, bo tam nie byłam:D

Gość mentaI cut
Właśnie wy jesteście tepe pały, za moja kasę nikt przynajmniej nie chodzi na dzi**i no oprócz tabuna polityków i urzędników państwowych :D jak ktoś chce dawać na kk to to chyba dobrowolne jest? idź się utop, człowieku. może kk jest w jakimś stopniu durne, ale wpaja dobre zasady i dlatego nie rozumiem dlaczego ludzie tak na to najeżdżają. i idź mi pokaż którzy księdza chodzą na dziwki bo to jest jednak wcale nie reguła, tak tylko się utarło że księża na dziwki, że pedofilia i tak dalej. że inkwizycja, a tymczasem inne religie w równym stopniu popełniały zbrodnie, z tym że np. tacy żydzi z natury nie przyznają się do błędów, bo takie zachowanie uznają za słabość. stąd papież przeprosił za przeszłość kościoła a nikt inny nie i myślicie, że tylko kk miało krwawą przeszłość sram już na te powtarzane banialuki :D

Nie wszyscy są tacy, ale np sąsiedzi, którzy mieszkają nade mną to są taaaaaaaaak niesamowicie podłe, wredne osoby, a mimo to chodzą do kościoła. Brak słów.

Gość fgdsgd
No tym dziwkom to daleko do Kościoła. Nie byłaś w USA? A widzisz, to może odwiedź, wtedy zobaczysz, że Polska to bardzo przyjemny kraj.

Polska przyjemnym krajem? :o Chyba dla ludzi ślepych lub po prostu nieprzyjemnych.

Gość mentaI cut
a w ogóle gdzie ty mieszkasz?

Gość Różowy wojownik
No nie trzeba ale na pogrzeby od ubogich biorą i to nie mało. Ostatnio słyszałam smutna historię o pewnej kobiecie która regularnie wpłacała na konto radia maryii kasę. Gdy kobieta została sama, bez oszczędności zachorowała i wymagało to operacji. Zgłosiła się do radia maryi po dofinansowanie na operacje. Odmówił jej sami wiecie kto:O kobieta odeszła od kościoła, nie wierzy w boga. I wysowa się pytanie jaki cel ma kościół katolicki i jego organizacje? Nie czasami pomoc bliźniemu?

Gość Różowy wojownik
W watykanie:D po co ci takie informacje?