Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikaaaaaaaaaa

Chce miec dziecko ,ale boje sie jak po ciazy zmieni sie moje ciało

Polecane posty

Gość Monikaaaaaaaaaa

teraz jestem szczupła , podobno ładna... ale co będzie po ciązy> tego nie wiadomo.. wiadomo dziecko jest dla mnie bardzo ważne ,ale cialo nie ukrywam też ma znaczenie .. nie chciałabym potem mieć brzucha wiszącego do kolan ,albo sie roztyć jak niektóre kobiety a kto wie jakie bede miała skłonnosci choć napewn bede o siebie dbała

Gość pannnataaawa
Będzie lepiej jak nie będziesz miała dziecka. Z takim myśleniem to...

Gość Monikaaaaaaaaaa
mówię ,ze dziecko jest najwazniejsze dla mnie .. ale wygląd też zawsze bezie miał znaczenie.. i co mam byc potem nieszczęśliwa? żebym na plaże nie mogła wyjść? niektóre kobiety po ciąży maja straszne rozstepy , brzuchy itd i to nie zawsze jest zupełnie odracalne

Gość Monikaaaaaaaaaa
no i właśnie niby chce je niedługo planować ,a z drugiej strony.. Troche sie tego boje I to nie tylko ze wzgledu wygladu ,ale też ,że moje zycie wtedy się radykalnie zmieni. nie bede miała tyle czasu dla siebie

Gość no ale czego oczekujesz
zakladajac ten temat ? nikt ci nie da gwarancji ze twoje cialo sie nie zmieni, albo ze sie zmieni.

Gość posłuchaj koleżanki
tej wyzej z zrezygnuj z dziecka. Bo już widzę jaka z ciebie bedzie matka jak się okaże ze masz roizstępy - kon iec swiata, największa tragedia!

Gość izabela89898989
naagladalas sie za duzo "rozmow w toku" , wez sie po prostu zastanow co jest wazniejsze dla ciebie, dziecko czy uroda ktora i tak przeminie a poza tym te panie z rozmow w toku to byly wyjatki, to sa rzadkie przypadki, masa dziewczyn po ciazy wyglada jak przed nią

Gość Monikaaaaaaaaaa
No dla mnie byłby to troche koniec świata gdyby mój wygląd się nieodracalnie zepsuł .. nie czułabym się kobieta z drugiej strony niby chce dziecka i nie tylko ja zresztą go chce bo cała rodzina mnie naciska. mam dopiero 24 lata ,ale..

Gość Monikaaaaaaaaaa
No ja bym chciała wygladać jak teraz po ciazy ,ale to mozliwe?

Gość co ty mąciwodo
chrzanisz. Kolejna pisowska menda zaczyna judziuć - paszoł won!!!

Gość co ty mąciwodo
to nie do tegop tem atu, sory

Gość mam dwie kolezanki
no pewnie, ze mozliwe! spojrz chociazby na aktorki, ktore urodzily dziecko, w krotkim czasie wrocily do pierwotnego wygladu, a uroda zawsze przeminie, a dziecko?dziecko zawsze Twoje!

Gość uroda to pikuś
ciąża grozi mnóstwem cięzkich chorób, z których najpopularniejszym jest nietrzymanie moczu (ponad połowa kobiet), ale to w sumie nic takiego, bo kupujesz grube podpaski i możesz z tym żyć, gorzej jeśli dopadną cię żylaki, choroby kręgosłupa (w zasadzie nieuleczalne), choroby układu limfatycznego (bardzo trudne w leczeniu) itd. itp.