Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruskatorpeda

WIEM JAK MOŻNA ZAROBIĆ

Polecane posty

Gość elkaa
Ej, słyszałam że to działa, w zeszłym miesiącu przyjaciółka w to weszła i kilka stówek wyciągnęła

Gość ruskatorpeda
teraz patrzę że nie w tym dziale ogłoszenie zamieszczone.. tak, działa, można i więcej niż kilka stówek zarobić jak się tylko chce oczywiście!

Gość fasfnsidvhvuiy
jestem w czyms takim od roku czasu. stracilem kase i ani zlotowka nie wplynela na moje konto. oszustwo.

Gość ruskatorpeda
Bo trzeba aktywnie działać, jeśli w czymś takim a nie tym dokłądnie to nie wiesz o co chodzi, zarabiasz już na trzecim poziomie, więc szybciej kasa wpływa niż na innych stronach tego typu, dodatkowo, masz gwarancję że zajmują się tym ludzie, którzy pilnują, aby kasa byłą wpłącana.

Gość ruskatorpeda
poza tym można przez dziesięć dni zobaczyć jak to działą bez wpłącania kasy, po 10 dniach blokowane jest konto.

Gość karton34312
tak, przez dziesięć dni link masz za free i możesz się przekonać że działa, ja jestem też w tym programie, dopiero zaczynam ale widzę że mój nick przechodzi na wyższą pozycję w następnych linkach

Gość ja_pierdziu
a ja nie chcem w tym udzialu brac

Gość ruskatorpeda
dowolna dowolność ;p mimo to zachęcam do zapoznania się

Gość ty fakt
konto ruskiej torpedy na tym pasku na dole jest wyżej niż woodza, to może działać..

Gość ruskatorpeda
Dokładnie! jeśli następna osoba zarejestruje się z konta woodza, to moje konto będzie już widoczne i następne osoby wpłacają już bezpośrednio na moje konto kasę i tak to działa, proste jak sikanie :D

Gość ruskatorpeda
Jeśli ktoś jeszcze ma wątpliwości to pytajcie, rozwieję wszystkie ;)

Gość ruskatorpeda
Jeśli ktoś jeszcze ma wątpliwości co do działąnia systemu to pytajcie, trochę już w tym siedzę i mogę rozwiać wszelkie wątpliwości.

Gość piramidka ????
kiedys bylo cos podobnego , tylko nie bylo komputerow i internetu . Ludzie wpisywali sie na kartki ,wplacali i znajdowali innych ludzi . Duzo osob na takich piramidkach stracilo.Najwiecej maja ci na gorze . Nie czytalam dokladnie czy to dziala w ten sam sposob , ale tak jakos mi sie skojarzylo.

To pochwal sie w jaki sposob zdobywasz poleconych procz tego forum ;)

Gość ruskatorpeda
na portalach z darmowymi ogłoszeniami, np ogłoszenie pt. praca przez internet itp. ale najlepiej zacząć od znajomych, bo obcych ciężko przekonać że to nie jest jakaś ściema. Wiadomo, że znajomych nie chce się oczukać, ale niech każdy zaprosi po tych 5 znajomych to kasa leci, a potem to właśnie fora internetowe itp.

Gość ruskatorpeda
To nie jest ta stara piramidka w której każdy może się wpisać na górze, tutaj system pilnuje tego aby szło wszystko po kolei jak ma iść i nie ma 10 czy 20 poziomów a są tylko 3 :)

Gość szukam_pracy
załóżmy że w to wejdę, mogę to traktować jako główne źródło dochodu?

Gość ruskatorpeda
Lepiej to traktować jako dodatkowe źródło dochodu, bo z doświadczenia wiem że jednego miesiąca jest lepiej innego gorzej, więc lepiej mieć jakiś inny stały punkt zaczepienia jeśli chcesz mieć ciągłość finansową.

Gość zeeeenek
taa no to trzeba troche przy tym siedziec

Gość ruskatorpeda
w zależności ile chcesz zarobić;p

Gość kaśka mega pensja
jeszcze trochę i kogoś namówisz... ludzie nie wierzą w takie rzeczy, bo mają zainwestować głupie 15zł, co z tego że mogą zarobić dużo więcej, jednorazowo 15zł im szkoda :P ja już dawno w tym działam, dobra opcja z tym forum może ludzie w końcu poznają sie na rzeczy

Gość ruskatorpeda
kilka osób dało się namówić dzięki forum, dziękuję bardzo, że mi zaufaliście i zapraszam następnych, także nie pożałujecie :)

Gość ruskatorpeda
Co jest? nikt więcej nie chce zarobić? nie kumam was ludzie..

Gość zeeeenek
dajemyyy dajemy

Gość eryk z bogdańca
a weśta wy mnie dajta spokój bo nie ufom wom

Gość przedewszystkim
MAM W TO UWIERZYĆ? BŁAGAM JESTEM BIEDNY, JEŻELI OSZUKASZ MNIE, TO JA NIE BĘDĘ MIAŁ CO JEŚĆ ZA JAKIŚ CZAS...STAWIAM NA TO... 15ZŁ TO DUŻO DLA TAKICH JAK JA.... :(

Gość ruskatorpeda
dla mnie to też dużo ale wszedłem w to, zwróci Ci się szybko, tylko musisz poświęcić temu czasu trochę wolna godzinka czy dwie dziennie i szybko się zwróci. jestem studentem, za 15 zł potrafię przeżyć tydzień :D

Gość ruskatorpeda
przedewszystkim widzę, że dołączyłeś! powodzenia w zdobywaniu towarzyszy zarobku!