Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anasmana

Jak zamontować obraz płyty w napędzie? Proszę, pomóżcie ;)

Polecane posty

Gość Anasmana

Pobrałam program w partach i mam zamontować go w wirtualnym napędzie, ale nie wiem jak to zrobić. Mam DAEMON Tools Lite i kiedy chce "dodać obraz", to w rozpakowanym programie nie ma żadnych plików, a kiedy zmieniam rodzaj elementów, jakie mogę dodać (na wszystkie), to pokazuje mi się ich mnóstwo i nie mam jak tego zaznaczyć. Będę bardzo wdzięczna za pomoc ;)

Gość tom tom to gps
jak dasz "na wszystkie" musisz odnalezc ten plik, a jakie ma rozszerzenie ten obraz?

Gość Anasmana
Chodzi o to, że jak rozpakuje party, to pojawia się folder z mnóstwem elementów w środku, każdym osobno i nie mam jak tego połączyć i zamontować... Nie mam żadnego z rozszerzeniem .iso.

Gość tom tom to gps
no to nie jest to obraz plyty, sprobuj nie wrzucac tego do demona tylko uruchom (jesli tam jest) plik setup albo install

Gość Anasmana
Nie ma install właśnie ;/ To jest program do zamontowania, a ja nie mogę tego zrobić... Jak z tych wszystkich plików można zrobić .iso? Bo kiedyś coś takiego zrobiłam ;)

Gość tom tom to gps
daj link skad to sciagnelas

Gość Anasmana
Nie mam już linka niestety... Spróbuję to wszystko raz jeszcze zrobić i zobaczę ;) Może coś wyjdzie.

Gość tom tom to gps
moze tak w Nero Express z listy nagrywarek wybierasz Image Recorder, dalej postępujesz jak w przypadku zwykłego nagrywania a na końcu wskazujesz gdzie plik ma być zapisany.

Gość Anasmana
Chyba się udało ;D W już rozpakowanych plikach był jeden nierozpakowany, w którym był .iso.