Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrażliwabrzydalka

Depresja z powodu twarzy

Polecane posty

Gość wrażliwabrzydalka

Czy ktoś czuje podobnie? Kiedy ludzi śmeiją się ze mnei na ulicy to zaczynam czuć się jak podgatunek człowieka. Wagę mam w normie, po prostu ma brzydkie rysy, których nie zniweluje żaden makijaż. Nawet nie wiecie jak ludzie są okrrutni...setki dziewczyn, które dowartościowuja się moim kosztem a z pozoru miłę i sympatyczne dla wszystkich kpią szydzą z takich jak ja. Tyle lat już to się ciągnei, myślałąm, że jak wydorośleję to sie zmieni, ale nic wciąż to samo a do tego niedłgo będę nie tylk obrzydka ale też stara. Wszystkie te okrutne uwagi słysze z ust normalnych przeciętnych obywateli których byście nigdy o to nie podejrzewali. Nie mam już żadnego poczucia własnej wartości. Spóbujcie żyć w ten sposób, że z każdym wyjście do ludzi wiąże sie pasmo kpin. Tego nie wytrzyma nawet Termianator. Czy bycie brzydkich to zdbrodnia? Dlaczego nie możemy się akceptować?

Gość ewqrewerqeqw
a gdzie fotka do oceny? :classic_cool:

Gość zakompleksiona:(
ja mam szpecące znamie na ustach,którego nie da sie usunąc i tez musze z tym żyć :/

Gość wrażliwabrzydalka
bardzo śmieszne, sam wstawiaj swoje

Gość ewqrewerqeqw
bez fotek nie macie co liczyć na jakąkolwiek dyskusje :classic_cool:

Gość wrażliwabrzydalka
aha, bardzo mi przykro,ze nie potrafisz się wypowiedzieć, możesz juz znikać

Gość yuiy8io78
Autorko, jak ktoś się śmieje z czyjegoś wyglądu, to znaczy, że ma ubytki w mózgi, więc nie ma co się przejomować uwagami takich osób ;)

Gość wrażliwabrzydalka
@ zakompleksiona wiesz, ja wolałąbym znamię, bo to tylk ojedne element twarzy, natomist całą brzydka twarz to już chyba gorzej być nie moze, no chyba, że brak twarzy

Gość wrażliwabrzydalka
przepraszam za literówki, żle się czuję i pisze tak chaotycznie

Eech, ja mam krzywe zęby i też często w dzieciństwie spotykałam się z krytyką. Nabawiłam się przez to okropnych kompleksów, ale potem - w liceum i na studiach ludzie wydorośleli i przestali zwracać na to uwagę. Dziwne, że w Twoim przypadku nie było podobnie, może obracasz się po prostu w towarzystwie niekulturalnych chamów? :o

Gość kunagulinda0000
Innych wyśmiewają tylko ci, którzy sami mają kompleksy. Oni zasługują tylko na Twoje współczucie.

Gość wrażliwabrzydalka
Chodzi mi o zwykłych ludzi na ulicy, w autobusie, ludzi ze szkół, nikt nie ma oporów i się nie hamuje (no może mały procent ludzi, nic nie mówi, takich bardzo szanuję bo wiem, ze mają jakieś wartości)

Gość yuiy8io78
Piękno, to nie tylko ładne rysy. Jest masa dziewczyn z ładnymi rysami, które są tak puste i głupie, że aż żal. Rysy twarzy to tylko jeden z elementów Twojego wyglądu. Jest jeszcze sylwetka, włosy, kolor oczu, barwa głosu. Te wszystkie elementy składają się na całość. Wiele osób ma kompleksy, a to spora nadwaga, a to wzrost zbyt niski, lub zbyt wysoki itd... Głowa do góry, nie przejmuj sie głupimi komentarzami głupich osób :)

Gość powinnas...
wrazliwa tolerancja ludzi zalezy od inteligencji, wieku, wielkosci miejscowosci w ktorej mieszkasz itd. niektore baranki nie sa przygotowane na odmiennosc, innosc. zyja sobie w jednym stadzie i wszystkie sa sobie rowne. ja mysle, ze z wiekiem przestaniesz brac to tak serio i olejesz wszelkiego typu uwagi. wieksze miasta=mniejsze zacofanie, przeprowadz sie. nie wiem, ja jakos mam w dupie jak ktos wyglada, jak ja wygladam, co ma ktos ubrane, jak sie zachowuje itd.

Gość ja tez jestem brzydkawku
rwia mnie to bo mam ambicje na to zeby wygladac slicznie a przecietny i brzydki wyglad mnie satysfakcjonuje :O

Gość wrażliwabrzydalka
Dziękuję za te wpisy, dobrze sobie przypomnieć, że istnieją jacyś normalni, madrzy ludzie. Oby było takich więcej.

do autorki mysle ze przesadzasz jestes ladna i zaslugujesz na milosc

Gość z widzenia
znam kobietę ,która ma straszna " straszną"twarz, cała poparzona ja niby normalna, ale dziewczyna sobie radzi a ja nie:(

wrażliwabrzydalka- opisz chociaż te swoje defekty urody , np bruzdy wokół ust mikro oczka tak to nie wiadomo co ci dolega . A to nie są jakieś wady genetyczne, ktoś tak wygląda w rodzinie u ciebie ?

a na e-mail przyślesz zdjęcie? gwarantuję ci dyskrecję i uczciwość wobec ciebie lcdmcc@interia.pl musisz komuś zaufać

Gość wrażliwabrzydalka
nie mam żadnych wad genetycznych, po prostu małe blisko osadzone oczy, trochę męska budowa twarzy, nos duży, worki pod oczmi (lekarz mówi, że taka juz moja "uroda" ) no po prostu niestrakcyjna twarz a te worki dodaja efektu zmory,

Gość kunagulinda0000
Piękno jest we wnętrzu człowieka. Ile razy się widzi, że kobiety wyglądające "nieciekawie" mają bardzo przystojnych facetów. Uwoerz w siebie, bo to przyciąga ludzi :)

Gość wrażliwabrzydalka
laura C nie wiem zastanowie się, dzisiaj na pewno nie bo nie mam żadnych zjęć na komputerze

Gość wrażliwabrzydalka
mam pod oczami bardzo cieńką skórę i wszystko prześwituje, to są takie bardziej cienie, duże, takie półkola wręcz :(

wiesz co ja będę wobec ciebie bardzo obiektywna:) i nie jestem zawistną nastolatką więc spróbuj , być może już od tych wielu przykrości sama uwierzyłaś w to że jesteś nieatrakcyjna a wcale tak nie musi być

Gość zakompleksiona:(
wrażliwabrzydalka @ zakompleksiona wiesz, ja wolałąbym znamię, bo to tylk ojedne element twarzy, natomist całą brzydka twarz to już chyba gorzej być nie moze, no chyba, że brak twarzy Uwierz mi,ze napewno bys nie chciała miec czegos takiego,jak ja. Moja górna warga wygląda jak swiński ryjek

a kwestia makijażu ? nie można tego troszkę zatuszować ? a oczu podkreślić w odpowiedni sposób , boże pewnie je malujesz od środka czarną kredka co ???