Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ouuytrewwaaaa

starania o dzidziusia

Polecane posty

Gość ouuytrewwaaaa

Mam mały problem. Staramy się o dzidziusia pierwszy cykl i jakoś mi dziwnie teraz. chodzi o to że ostatnia @ była 15.02 no i potem 25 myślałam że mam owulację (wszystkie objawy na to wskazywały) a następnie 28 miałam znowu takie same objawy na owulację tyle że mocniejsze... a teraz pobolewa mnie podbrzusze (w zasadzie już od kilku dni) tak jakoś dziwnie (nie tak jak na @) i nie wiem czemu... jakbym zaszła w ciąże to stanowczo za wcześnie na cokolwiek... Może któraś ma jakąś sugestie???

Gość ouuytrewwaaaa
Nikt nie pomoże?

Gość luisia_N
Witaj, wydaje mi się że nakręcasz się za bardzo, aczkolwiek wszystko jest możliwe, a nie potrafiłaś określić momentu owulacji? Po śluzie czy temperaturze coś zauważyłaś, czy nie prowadziłaś takiej obserwacji? I czy dużo kochałaś się z mężem?

Gość ouuytrewwaaaa
Ja zawsze potrafiłam dokładnie określić moment owulacji(temperatura, śluz i ostry ból w okolicy jajnika) no i w tym miesiącu zdarzyło mi się tak 2 razy w odstępie tych kilku dni... problem jest taki, że mnie cały czas pobolewa teraz ten brzuch (jak przy owulacji ale nie tak ostro) no i się zastanawiam z czym to może być związane bo się trochę martwię...

Gość ouuytrewwaaaa
podnosze

Kup sobie testy owulacyjne, albo mikroskop na ślinę, będziesz wiedziała dokładnie kiedy masz owulację i na pewno będzie Ci łatwiej. U mnie się afrodyta sprawdzała