Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baranekszon

ciagle zle sie czuje czy to kara jakas

Polecane posty

od paru lat ciagle cos mi dolega zmalymi przerwami ze czuje sie dobrze ,ostatnio znowu boli mnie zoladek brzuch glowa nie moge jesc a jak tu normalnie funkcjonowac cieszyc sie zyciem? moj maz chyba nie chce slyszec juz ze zle sie czuje kiedy mowie mu ze cos mnie boli to tylko powie oj biedna jestes albo nic nie powie.chodze do lekarza a wyniki mam dobre lekarz stwierdzil ze to na tle nerwowym.

Gość xxxcvcb
lekarz ma racje przestań sie oszukiwać w twoim życiu coś sie źle dzieje ,masz objawy somatyczne ,masz nerwice dokąd sama przed soba sie nie przyznasz że jest problem to bedziesz się męczyć ,aż wylądujesz u jakiegoś psychiatry

juz wyladowalam zapisal mi leki ale one nie pomagaja,zreszta jak bole brzucha moga byc objawem nerwicy

Gość Mska..
być może to nerwica żołądka idź lepiej do psychiatry w takim wypadku i sie upewnij

Gość zgodnie z kierunkiem
oczywiscie ze moga byc.

Gość psia kość
mnie bolały mięśnie, głowa miałam bóle brzucha ,biegunki potem dostałam tzw jelito drażliwe ,arytmie serca,a w końcu padaczka wszystko dzięki stresowi który zafundował mi mąż i rodzina

Gość zgodnie z kierunkiem
w dupie z taka rodzina :O:(

Niestety nerwy mogą pośrednio wywołać wiele chorób. Ja dostałem w połączeniu z antybiotykami grzybicy układu pokarmowego. Kiedyś nikt o osłonie nie słyszał. Znajdź sposób by mniej nerwow w zyciu miec lub ucz sie jakos te nerwy koić np medytacja. Najprostsza technika. Skuteczna ale nie zawsze wystarczy.

Gość gość
Powoli dobijam do 30. Czułem ogromną pustkę, nie widziałem sensu w dalszym kontynuowaniu tego miernego żywota. Może zacznijmy od poczatku. Miałem nieciekawe dzieciństwo. Podejrzewam, że problemy brały się stamtąd. Problemy w pracy, znajomi mi się jakoś wykruszali.... itp. Czułem, że jestem na tym świecie sam. Kompletna pustka... Miałem już tego dość. Na 30 dni w miesiącu może tydzień miałem w miarę normalny. Reszta to mega dół. Na szczęście znalazłem dla siebie ratunek. Chodzi tu o oczyszczenie aury, które zamówiłem i osoby z mailem http://energiaduchowa.co.pl/?p=21, wczesniej nie sądziłem ze cos takiego może pomoc, ale w moim przypadku pomogło zdecydowanie. Czuję się świeży, pełen sił do działania.