Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzac i pytajaca .......!

Czy buty z "eko skory" to szajs czy sa mocne? zdjecie

Polecane posty

Chce kupic botki z "eko skory" za 80 zl, wygladaja calkiem fajnie, jednak nie znam sie az tak by ocenic czy sa dobrze, porzadnie zrobione... Moze ktos zobaczyc? http://allegro.pl/botki-kozaki-ocieplane-modne-rozm-41-26-5cm-i2117031120.html Niestety mam troche kase ograniczona teraz a butow potrzebuje bo stare juz sie nie nadaja do uzytku. Buty z prawdziwej skory sa po 150.. Chce buty bez wysokiego obcasu i mam dosc dluga stope (41) wiec ciezko cos znalezc:( Kupilam na jesien w new yorkerze botki (z tworzywa skoropodobnego) za 50 zl i sie rozwalily po 2 mcach :O

Gość wefrew
41 to już płetwa

nie utne sobie stopy :O

Gość kooorrwa co za treepy
w takich butach to wszystko jedno co innnego włozyśz i tak bedziesz fatalnie wyglądac no chyba że masz powyżej 50tki 🖐️

Gość wefrew
wystarczy same palce :classic_cool:

Gość też mam 41 i żyję
:p co do butów to protestuje przeciwkookreśleniu =eko skóra :( to sztuczny szajs. Ja kupuje wyłącznie skórzane buty, nie są drogie - lasockiego ok 120-160 zł. Chodzę w nich po 3 lata spokojnie więc wychodza taniej niż te szajsowate plastiki, które się zaraz rozwalają. W Deichmanie też bywają w przystępnej cenie fajne, skórzane , dobre buty.

Gość Taki jeden Roman
juz je nie kupisz, wlasnie je zamowilem :classic_cool:

nie zamowiles,nie strasZ::P kurcze, czyli jednak lepiej z naturalnej,,,tak myslalam:( nie chce wlasnie znow kupic szajsu co mi sie po paru tyg rozleci:O:O:O:O malo juz botkow po sklepach.........:( bylam dzis w deichmannie

eko skóra eko skórze nierówna. niemniej - za 80 złotych nie spodziewałabym się cudów, to będą raczej butki na jeden sezon, niestety... ale też nie wiem czego od nich oczekujesz.

Gość wiesz co ja jednak myślę
brzydkie te buty

chcialabym je nosic do konca zimy teraz i na przyszla zime, cala , wymagania sa wiec wysokie;)

tez mi sie srednio podobaja ale trudno cos znalezc na taka duza stope i pod koniec zimy :O i to plaskiego .

fason fatalny jak dla jakiegoś mochera a materiał idealny na zasmrodzone nogi. ludzie będa wiać przed tobą w autobusie

a ja nosze prawie tylko takie z ekoskory bo nie mam zamiaru i tak nosic ich za rok. moda sie zmienia i wolala bym nowe buty. niektore ktore sie jeszcze nadaja do noszenia bez obciachu trzymaja mi przez lata.