Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce mi się spać

Ciąża?:) czy może nie....

Polecane posty

Gość chce mi się spać

Hey dziewczyny :) miesiączka spóźnia mi się już ponad 16 dni robiłam test 4dni po planowanej miesiączce i było oczywiście negatywny.., i zastanawiam sie czy to nie był czasem fałszywy negatyw... z tż kochaliśmy się na początku cyklu ja wiem to było jakoś w pierwszym tygodniu ,zawsze miałam regularnie wszystko i nie powiem miałam w tym miesiącu trochę stresu ale bez przesady bywało gorzej. i nie wiem teraz czy potworzyć test czy jeszcze poczekać. bo jak narazie nie mam żadnych objawów zbliżającego się okresu...

Zrób test z w krwi w laboratorium on wyjaśni sytuację. Tak czy siak przy tak długim opóźnieniu można by pomyśleć o wizycie u ginekologa.

Gość taka sobie jedna ja ........
zrób teraz test i zobacz jak znów negatyw to do lekarza napisz nam co wyszło:)

Mi się okres około 1,5 tygodnia spóźniał a test wyszedł negatywny. Poszłam mimo to do ginekologa ale ciezko jej było cokolwiek stwierdzic w sumie na koniec powiedziała, że raczej jej to na ciąże nie wygląda i moze mi przepisać tabletki na wywołanie okresu. Machnełam ręką bo jak ma samo przyjsc do przyjdzie. Ostatecznie miałam powtorzyc test tydzień po wizycie jakby się nic nie zmieniło. Kompletnie o tym zapomniałam i po kolejnych dwóch tygodniach zrobiłam ten test i wyszedł pozytywny. Potem usg potwierdziło ciąże. Teraz jestem w 7 miesiącu.