Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akarara

e-papieros?

Polecane posty

Gość akarara
dzięki chujogromie. twój nick jest oryginalny :-D

Gość chujogrom
Jestem tego samego zdania co Ty.

Gość ktjdj
Sama niedawno kupiłam żeby się przekonać co to tak naprawdę jest i musze przyznać że jestem pozytywnie zaskoczona trochę to kosztuje ale watrto, ja kupiła coś takiego http://www.sigaro.pl/?mild-pure,47

Gość Antymon
Na pierwszy rzut oka może się wydawać, że to nie wiadomo jakie ustrojstwo, ale jak już się przyzwyczaimy to... nie jest taki wcale najgorszy. ;) Jasne, jest pewien przeskok po przestawieniu się ze zwykłych papierosów, ale po pewnym czasie przestaje się na to zwracać uwagę. Tak czy siak chodzi o to by powstrzymać głód nikotynowy. Na pewno pod tym względem e-papiersoy są lepsze choćby od plasterków antynikt.

Gość bazylishk.d?E?fdf
Proponuje na sam pcozatek Ego tank baterie zakup 30zl od sztuki+ Atomizer CE4 , Clearomizer do e-papierosów eGo 1,6 ml i bedzie gitara

Gość Antymon
E coś nie jestem przekonany do Twojej propozycji. Może jakiś link, a nie tylko suche dane? Ja ze swojej strony polecam e-papierosy Cigito. Są bardzo trwałe. Użytkuję od kilku miesięcy i dotychczas wszystko działa i śmiga idealnie

Gość Farifelia
Odświeżę może nieco temat :) Ogólnie od stycznia postanowiłam rzucić palenie jednak po każdej paczce następowała kolejna, nowa paczka. No i tak w kółko. W końcu stwierdzilam, DOŚĆ! Poczytałam o tych e papierosach choć nie byłam do nich bardzo przekonana. Dopiero jak rozmawiając z babcią, która paliła odkąd pamiętam, powiedziała mi, że kupiła tego e papierosa i stwierdziła że jest całkiem dobry, stwierdzilam że i ja spróbuje :) Tak więc zakupiłam ponoć jeden z lepszych eGo-C CE5+. Jak na mnie, stwierdzam że nie jest zły :) Do Wszystkiego się człowiek przyzwyczaja a fakt, jest trochę inny w smaku i nie ta sama rutyna co przy odpalaniu fajki i strzepywaniu popiołu ale da się przyzwyczaic :) Ja pale mocno miętowe i liquid też mam z podwójną miętą i jest rewelacyjny :) Przynajmniej nie śmierdzę już na kilometr fajami :P Trzymam kciuki za wszystkich rzucających palenie :)

Gość rabinka spinka
ja Ci powiem, że swoją przygodę z e-papierosem zaczęłam od zakupu jednorazowego e-papierosa - po co miałam kupować drogi zestaw, a np. nie przypadłaby mi do gustu taka forma palenia:/ tylko nie kupuj e-papierosów u Chińczyka bo to dramat! ja obecnie mam taki zestaw: http://www.elektroniczny-papieros.net/pl/70--e-papieros-mild-x7-single-zestaw.html i bardzo sobie chwalę

Gość kajkakajka
Żeby się do e-palenia od razu nie zniechęcić, to jednak trzeba na start wydać co najmniej 100 zł. Taniej nie kupicie żadnego dobrego modelu. Będą to tylko buble, które zepsują się po kilku dniach i zamiast wam pomóc rzucić fajki, tylko was pogrążą. Te negatywne opinie, które zdarzają się w sieci o e-p to właśnie głównie piszą osoby, które kupiły coś za 30 zł. Dobry e-p musi jednak kosztować. Tu znajdziecie porządne modele, już nawet od 100 zł: http://e-dymek.com

Gość ooolloooo87
ja polecam, sama go "chmurze" już 4 miesiące i powoli zmniejszam dawke nikotyny w liqinie, jest jedno ale, żeby było skuteczne musisz zainwestować w dobrą baterie, ja mam provog'a, gdzie pasują końcówki z volisha, i polecam, mają moc co przy rzucaniu zwykłych fajek jest pomocne, tylko nie kupuj tandety bo faktycznie rzucisz w kąt

Gość essi
Od czasu, kiedy nabyłam e-papierosa (ok2mc), odstawiłam "analogi" całkowicie, z dnia na dzień. Daje mi to, czego potrzebowałam: zaciąganie się, dymek i nikotyna. Mogę e-palić wszędzie: w pracy przy biurku, w domu przy herbacie, na imieninach u cioci. Nie śmierdzi, a odstresowuje. Jak dla mnie to był strzał w 10. A paliłam ca. 2 paczki na 3 dni.

Gość powinno być
zabronione palenie e papierosów w miejscach publicznych, nie jest prawdą że nie mają zapachu (palacz tego nie wyczuje), w wydychanym powietrzu też jest nikotyna na którą inni są narażeni

Gość Justyna_Wrocek_
Ostatnio znajoma mi dała na urodziny e-papierosa, jako nałogowa palaczka sceptycznie do tego podeszłam ale smak rewelacja w porównaniu do zwykłych. Kupowała go na stronie: http://tnij.org/elektronicznypapieros

Gość małgoś-ka
Nie przesadzaj. E-papieros nie śmierdzi. Ja nigdy nie paliłam i klasyczne papierosy zawsze mi przeszkadzały, natomiast e-papieros jest mi zupełnie obojętny. Mój partner pali go siedząc przytulony do mnie i ja go nie wyczuwam, więc jak Tobie może przeszkadzać? W domu też tego zupełnie nie czuć, ani ubrania ani firanki nie przechodzą zapachem, więc nie wiem w czym problem.

Gość nosleep27
e- papieros to świetna sprawa ;) własnie przeglądam nową markę belvene.pl są idealne , ładnie wyglądają i znajomi mówią, że świetnie smakują :D

Gość gość
"Palę"e-papierosa trzy lata.W tym czasie nie zapaliłam analoga ani razu(bardzo śmierdzą:).Polecam ,ale dobrej marki(ok 200zł za komplet)

Gość gość
palilem 8 miesiecy A kupilem pierwszego na sprobe za 50 zl. napewno lepsze marki sa drozsze, ale ja z tymi E rzucilem. Teraz niepale od sierpnia.

Gość gość
paliłam kilka lat potem dostałam e papierosa z począrtku fajnie było ale po jakims czasie zaczeło mi sie zrrowie psuc problemy z oddychaniem spaniem itp. Cięzko było ale żuciłam zwykłe papierosy i e papierosy ( dobra zapale 1 na misiąc ale nie więcej ostatniego nawet 3 marca paliłam to chyba dobrze)

Gość gość
Intersmoker i tyle w temacie ;-)

Gość grzałkaoooop
Zakupiłem sobie w tym sklepie grzałki = polecam intersmoker.pl/category/index/id/13

Gość gość
opłaca się :)

Gość gość
moim zdaniem warto, ja teraz palę wyłącznie e-papierosy, można wybrać przeróżne aromaty, to jest kolejna zaleta, akcesoria kupuję u https://pl.troeber.com

Gość Angelliika1991
Polecam, zdrowiej, nie śmierdzi tak i można zmieniać smaki, bo liquidy nie są drogie, teraz używam kawowego z e-kinga idym.eu/glowna/99-e-king-kawa.html

Gość karlolina
ja od początku wapuję foofa, no i czuję się zdrowsza i mniej śmierdzę ;) mam nadzieję, że tylko ceny nie podskoczą z powodu tej nowej ustawy

Gość Makler2
Nie pale już analogów od 2 lat :) Lepsza kondycja, paluchy nie śmierdzą. Mój ulubiony smak: Vapezone Fruity Juice. Ostatnio mają super promocję na http://idym.eu/ za 1 zamówiony liquid dostaje sie dwa. Rzućcie palenie papierosów, raczysko nie śpi!!!

Gość gość
E-papierosy są bardzo dobrą alternatywą dla palaczy. Wszystkie oleje do e papierosów muszą zostać poddane badaniom przed wypuszczeniem na rynek. Robieniem takich badań zajmuje się firma www.smoky-lab.pl i jeżeli e-liquidy przejdą u nich badania to oznacza, że nie są niebezpieczne dla nas.