Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akarara

e-papieros?

Polecane posty

Gość gość_1
na idym.eu są kody zniżkowe, zniżki. trzeba wpisać kod YWJJ7KN5 w koszyku i jest 5% zniżki :)

Gość gość
Rzuciłem palenie . Zacząłem pykać E i od tego czasu przytyłem o 30 kg . I cały dydek jest w ciele . Żeby sie wysikać to musze wydusić go na zewnątrz .

Gość gość
E papierosy są lepsze od tradycyjnych. Wiecie że każdy luiquid, który zostaje dopuszczony do rynku musi przejść odpowiednie badania? Takie badania przeprowadza www.smoky-lab.pl Więcej o tym możecie przeczytać na ich stronie.

Proszę o radę. Razem z mężem palimy. Moja córka jest w ciąży i powiedziała mi, że przez nas pali. Problem jest w tym, że nienarodzone dziecko cierpi przez tą sytuację a cała wina spada szczególnie na mnie. Jestem zdesperowana. Istnieje instrukcja jak rzucić palenie? Może być drastyczna ale niech będzie skuteczna…

Gość angelinaa90
Razem z narzeczonym postanowiliśmy, że rzucimy palenie. Udało nam się wtedy, gdy przestawiliśmy się na e-papierosy. Okazało się to tańsze, zdrowsze i mniej śmierdzące rozwiązanie niż standardowo palony tytoń. We wrześniu byliśmy na weekend w Trójmieście i spacerowaliśmy spokojnie po ulicach Gdańska. Przypadkiem trafiliśmy do Wapiarni. Na początku zainteresowała nas nazwa, a później to co można zobaczyć i zrobić w środku. Fajny lokal, gustownie urządzony, z dobrym jedzeniem i możliwością wapowania. http://wapiarnia.pl/ Coś nowego jak dla nas.. Tak nam się spodobało, że rano wpadliśmy na kawę, a wieczorem na piwko. Było bardzo sympatycznie, więc z chęcia tam wrócimy, jeżeli tylko znowu będziemy w Gdańsku