Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gamal425

za wysoki w kraju kurduplow

Polecane posty

Gość gamal425

witam mam taki problem za ktorego nienawidze swoje zycie mam 17 lat i wzrostu 203 mam strasznie dlugie nogi spodnie kupuje 117-120cm ale to nie moj jedyny problem bo mieszkam w libi a tam wszyscy sa niscy srednia chyba 155 albo 160 wszedzie gdzie tylko ide jestem najwyrzszy :(i slysze glupie gadki za ktore juz niewidze sensu zyc moje pytanie jest takie czy da sie skrocic nogi i ile max mozna skrocic prosze o odpowiedz bo zwarjuje:(((((

Gość jiokjnhu
ty jesteś normalny laski kochają wysokich w polsce wysoki to jeden na sto to jak ci sie nie podoba to wracaj do kraju Mam pytanie, czy to prawda że wysocy lubią niziutkie dziewczyny ???

Gość korarll
prowo albo jestem debilem... Kup lepiej słownik jezyka polskiego bo orłem w szkole na pewno nie jestes. Kosci da sie skrocic ale rzadko wykonuję sie takie operacje, mozesz tez zostać kaleką. Tutaj na kafe byl o tym temat ale nikt skróceniu sie nie poddal. jiokjnhu - 'lecą' na wysokich bo....same są niskie, małe, kurduplaste, rekompensują sobie w ten sposob wlasną wade szukajac wysokiego, podobnie z niskimi facetami, podobają mu sie wysokie kobiety i wmawia sobie,ze nie ma szans, na kurduplaste ponizej 170 nie patrzy.

Gość korarll
*jesteś

Gość gamal425
:( czyli niczego nieda sie zrobic zeby byc troche nirzszy?

Gość gamal425
moze jakies cwiczenia na silowni?

Gość gamal425
] korarll prowo albo jestem debilem... Kup lepiej słownik jezyka polskiego bo orłem w szkole na pewno nie jestes. (Od pare ladnych lat mieszkam za granica wiec sie niedziw)

Gość kulturysci na surowce ohaha
on dobrze gada. Taka operacja jest niebezpieczna, malo kto ją wykonuje, stracisz na pewno sprawnosc. Pojdz do jakiegos ortopedy na konsultacje, wszystko ci wytlumaczy. Nie wiem czy warto cierpiec dla kilku cm mniej...

Gość gamal425
a czy to prawda ze sa jakies cwiczenia na silowni zeby zatrzymac wzrost i juz nierosnal?

Gość kulturysci na surowce ohaha
musisz zapytac na forum sportowym SFD , ja nie pomoge . A to co znalazłem m.in z kafeterii ,byl tu podobny temat: --ciężko ci będzie znaleźć lekarza który ci skróci kości udowe i to jest jeszcze gorszy zabieg niż wydłużanie -- przy skracaniu ten aparat trzeba bardzo długo nosić, a czemu zabieg jest bardziej skompliskowany: nogi wydłuża się poprzez wydłużanie kości, kości się wydłuża 1mm na dzień(4x0,25mm) i jednocześnie rosną w nodze nowe mięśnie, nerwy itd., w przypadku skracania lekarz musi wyciąć kawałek kości i usunąć kawałek mięśnia razem z nerwami itd.(ortopeda by to bardziej fachowo wytłumaczył), no i jak to już zrobi to zakładany jest aparat który nosi się bez względu na to ile się skraca rok!!!, przy wydłużaniu może mi lekarz zdjąć aparat kiedy zechcę -- skracanie metodą ilizarowa, ale tak jak napisałam: znaleźć lekarza jest ciężko bo np lekarz u którego ja wydłużam nogi nie zajmuje się ich skracaniem, wiem bo poznałam chłopaka który błagał tego lekarza o skrócenie nóg i rąk a on powiedział 'nie' i od tego chłopaka wiem na czym polega ten zabieg i że lekarze zajmujący się wydłużaniem nie chcą skracać nóg, rąk

Gość sc,,,,,,,,,;;;;;;;;;;;;
wracaj do Polski, tu będziesz miał wzięcie. Polski uwielbiają wysokich.

Gość arabico srico
polki uwielbiają arabów murzynów i innych ciapatych. W UK kazdy wie do czego sie nadajecie do ssania pały, mycia kibli i garów + praca barmanki

Gość gamal425
dziekuje za odpowiedzi i poszukam na forum sportowych ale jak ktos bedzie otym wiedzial to prosze pisac:)

Gość andfrgtyhjuikol
to musisz brac hormony

Gość hahahhhhhhhhhhhhhhhhh
andfrgtyhjuikol- taa i rozwalona wątroba na reszte życia

Gość gamal425
znalazlem ze mozna skrocic noge o 5 , 10 , 15 cm ale kosztuje taka operacja 60tys :( ale to moje mazenie i nieda sie z moim wzrostem zyc juz wysiadam psychicznie i coraz gorzej jest zemna:( :( :(