Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eleonoraaaaa

dettol reklama co za glupota!!

Polecane posty

Gość MinerwaHK
Dla mnie wlaśnie ten zapach, ktory się utrzymuje jest na ogromny plus. Mało mydel daje tak dlugo poczucie świeżości. Dla mnie w tym także Dettol stoi w czołówce.

Gość Tabssco
Czy ktos wie gdzie kupić ten nowy Dettol, zapach z winogronami ?

Gość Chochlik87
Chyba najrealniej póki co to internet, tylko tam widziałam ( :( ) niestety.

Gość MisiuniaOK
O którym zapachu Dettolu mówisz, bo nie wiem ?

Gość zuzizda
Winogrono? Pierwsze słyszę... Jest wersja w pompce z ekstraktem z lawendy i winogrona, ale samego winogronka nie widziałam. Będę się musiała przejść się do drogerii bo mi się właśnie lawenda kończy to może coś nowego znajdę.

Gość Morganna
Zapewne własnie o ten chodzi, bo jest tylko ten winogronowo lawendowy. Ale czuć w zapachu taką lekka nutkę. Ogólnie każdy zapach im mi się podoba, a Dettol trochę tych zapachów ma.

Gość tse tse fru
Ja uwielbiam aloesowy, może jestem trochę dziwna, ale się przyzwyczaiłam i innego nie ruszam. W sieci jest fany film co do prawidłowego mycia rąk https://www.youtube.com/watch?v=vjcsm3GD8Vs myślę, że warto obejrzeć, a może nawet się zastosować do wskazówek.

Gość Muszkieterka0987
GREJPFRUT RZĄDZI DLA MNIE ! Genialny zapach utrzymuje się na dłoniach.

Gość zuzizda
tse tse fru dobry film. Takie rzeczy to powinni uczyć w przedszkolu. Czasem jak popatrzę w łazienkach w kinie, czy supermarkecie na sposób i tempo mycia rąk przez niektórych. To aż mi słabo. Dlatego ja mam też w torebce. Żel antybakteryjny Dettolu. Bo jak człowiek przeleci ręką po tych usyfionych klamkach. To aż strach się chociaż po nosie podrapać:P Muszkieterka0987 ja akurat grejpfriut lubię najmniej. Ale i tak w porównaniu z innymi kosmetykami o tym zapachu, to sama

Gość Muszkieterka0987
O ... serio... cóż o gustach się nie dyskutuje - dla mnie jest rześki - super na lato.

Gość Luizjanna
Oj tam oj tam.. ile osób tyle ulubionych typów zapachów. Ja na lato lubię aloes i ogórek. Ale najwazniejszy jest dla mnie... działanie!

Osobiście uważam, że stosowanie kosmetyków antybakteryjnych ma sens. Ostatnio sporo pomagam jako wolontariusz w schronisku dla bezdomnych zwierząt. Bezwzględnie zawsze towarzyszy mi antybakteryjny żel do oczyszczania dłoni!

Gość PerełkaS
Myślę, że nie tylko w takich miejscach trzeba mieć nad higieną kontrolę. Przecież na mieście, w komunikacji miejskiej, w urzędach, czy też w miejscah gdzie są większe skupiska ludzi kontakt z bakteriami jest myślę porównywalny do skroniska. Nie noszę ze sobą żelu, ale mam mydło Dettol w domu i zawsze jak wracam to myję nim ręce. Wydaje mi się to bardzo ważne.

Gość jaga_jago_da
250 ml ma pompka i wkład do dozownika tyle samo. Wystarcza dość długo, jest wydajny, chociaż przy małych dzieciach ten dozownik dość szybko zostaje opróżniony, moja córka jak myje łapki to musi mieć dużo a i czasem umywalka na mycie się załapie :)

Gość Martynaxx
Przez długi czas używałam standardowego mydła w kostce. Było to tanie rozwiązanie, a w sklepie można było kupić różne mydełka, więc często je zmieniałam. Z czasem jednak przeczytałam, że takie mydła wysuszają skórę i lepsze są mydła w płynie. Zaczęłam się interesować tym tematem.http://rembetplus.pl/kupilam-swietny-dozownik -mydla/

Gość gość
Akurat dozownik bezdotykowy jest idealny do miejsc publicznych. Trzeba tylko zadbać o umieszczenie go w odpowiednim miejscu żeby nie pobrudzić powierzchni pod nim, bądź żeby łatwo było ją posprzątać i żeby nikomu to nie przeszkadzało. Polecam zajrzeć zainteresowanych kupnem: http://kardioalert.pl/bezdotykowy-dozownik-mydla-w-przychodni/