Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilianna_30lat

Chce donieść na ojca!!!

Polecane posty

Gość Lilianna_30lat

Mam 30 lat i dalej pomagam rodzicom. Mieszkam z mamą. Mieszkał z nami ojciec, ale on wyprowadził się do swojej kochanki. Mój ojciec nigdy domem nie interesował się tylko dawał pieniądze. Moja mama zajmowała się moim wychowaniem i domem. Mi obecnie też jest trudno w poszukiwaniu odpowiedniej pracy. Mój ojciec powiedział w prost mojej mamie, wręcz wykrzyczał cytuje "Opuszczam was domowe świnie i żyje nowym życiem". Moja mama ma już 58 lat gdzie ona teraz znajdzie pracę, skoro nigdy nien pracowała. Ojciec ma obowiązek nam pomóc. Utrzymuje kochankę, która jest nie wiele młodsza od mojej mamy. Chce donieść na ojca i wymusić na nim alimenty aby pomóc mojej mamie i mi przy okazji. Jestem jego córką, poza miesięcznym utrzymaniem nigdy nie usłyszałam od niego nic miłego.

Gość Lilianna_30lat
Zaśmiecasz mój temat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość MAGDA_______
Twoja matka może starać się o alimenty na siebie

Gość spokojnie zarobisz na
waszą skromną dwójkę, stary niech się wynosi precz, lepiej żyć skromnie ale spokojnie, życie pod jednym dachem ze znienawidzonym ojcem jest udręką, może faktycznie dowiedz się też jakie są możliwości twojej matki otrzymania alimentów na siebie, nie trzeba nigdzie donosić tylko złożyć wniosek w sądzie

Gość Lilianna_30lat
Moja mama zawsze była na jego skinienie. Wyszła za mąż bardzo młodo. Ojciec zawsze miał nakryte i nigdy go nie zdradziła. To zafundował jej taką starość

Gość 74rtygt
To niech mama składa pozew o rozwód z orzekaniem o winie, wtedy można starać się o alimenty dla mamy.

Gość responsable
Jesli On nie ma poczucia odpowiedzialnosci,moralnosci,to nie widze innego wyjscia,jak zalatwic to prawnie,zadnej lachy nie robi,ze powinien lozyc na utrzymanie...skieruj sprawe na droge sadowa

to przynajmniej ty wyciągnij wnioski z jej smutnej historii i nie pozwól aby się powtórzyła z twoim udziałem, każdy musi dbać o swoje interesy i nie dopuszczać do sytuacji gdy jest od kogoś zależny, nikomu nie można bezgranicznie ufać, każdy powinien w życiu szybko zdobyć jakiś zawód, starać się o dach nad głową, pracować, gromadzić choćby drobne oszczędności na czarną godzinę idt.

Gość JWWD! sr81 HHAH
DO KOCHANK POSZEDŁ, CZYLI OPUŚCIŁ! PO CHOOJ DZIECKO ROBIŁ I SIĘ ŻENIŁ? GŁUPEK RASOWY TWÓJ STARY! NA CIĄŻE GO ZŁAPAŁA I ŻEROWAĆ CHCIAŁA ZAPEWNE! TAKA EWOLUCJA! A PODZIAŁ MAJĄTKU? INTERCYZA BYŁA?

Gość Lilianna_30lat
Mieszkanie należy do mojej babci czyli jego matki. Nie było intercyzy, bo on został zmuszony do małżeństwa nawet nie spał z moją mamą. Moja mama zajmowała się domem. Ja obecnie też szukam pracy i jest nam trudno wszystko drożeje. Ojciec nie ma żadnej cechy do odpowiedzialności. Ma przecież rodzinę.

Gość jak nie spał
to skąd ma dzieci?

takie rzeczy się zdarzają na co dzień, w bardzo wielu rodzinach, takie jest życie, w tym padole mało komu jest dobrze i cieszy się że żyje, idź do jakiejkolwiek pracy jeśli masz siłę i jesteś zdrowa, poszukaj w internecie podstawowych informacji dla matki, a potem jeśli ma siłę i zdrowie niech matka zajmie się rozwodem i alimentami dla siebie

Gość nastepne pasozyty
pluje wam a twarz !!!! tobie stara krowo , w wieku 30 lat liczaca na pieniadze ojca i twojej matce pasozytniczej suce która całe zycie wyciagała łapy po pieniadze meza i ciebie tez wychowała na pasozyta , mogła isc do pracy a nie wisiec na facecie ciebie tez spotka taki los bos głupia

Gość twoja matka dostanie za 2 lata
emeryture.na 100% byt wam sie poprawi.

uspokój się internauto, matka teraz pewnie dopiero rozumie swój błąd uzależnienia się, niestety nie obędzie się bez konsekwencji, tyle lat poszło w kanał, na szczęście jest córka, może ona coś połata sytuację

emerytur ę ? skoro nigdy nie pracowała ? może tylko jakiś zasiłek z czasowy mopsu, o to też warto się starać, córka musi sie wykazac

Gość nastepne pasozyty
kto temu pasożytowi da emeryture i za co ? nie rozumiem takich bab , uwiesza sie całe zycie na facecie ,on gardzi nia , szuka innej bo ma dosc pasozyta i utrzymanki a ona potulnie trzyma morde cicho bo przeciez dostaje pieniadze tfu tfu na takie babiszony

Gość Lilianna_30lat
Mój ojciec poznał mamę na zabawie jak był w wojsku i później ona zaszła w ciąże. Musiał się z nią ożenić, bo moi dziadkowie ze strony mamy nie pomogliby jej bo byli biedni. Mój ojciec później już nie sypiał z mamą, rano wychodził wieczorem wracał. Dawał tylko pieniądze na dom.

Gość nastepne pasozyty
ja to bym się obawiała że córka potrafi tylko to co ją mamusia nauczyła ona już mysli o alimentach , całe szczęscie ze ma 30 lat i nic nie dostanie allllllllle kombinuje dostac na mamusie darmozjada

Gość Lilianna_30lat
Człowieku postaw się w sytuacji mojej i mamy, kto może nam pomóc, ja szukam pracy! nie mam męża, moja mama zostaje sama a mój tata ma kochankę to niemoralne i podłe.

Gość nastepne pasozyty
Musiał się z nią ożenić, bo moi dziadkowie ze strony mamy nie pomogliby jej bo byli biedni. Mój ojciec później już nie sypiał z mamą, rano wychodził wieczorem wracał. Dawał tylko pieniądze na dom. ło matko a ta pozal sie boze twoja mamusia ma dwie lewe rece ? facet musi zenic sie z baba której nie zna tylko dlatego ze jest biedna i ktos musi na nia pracowac zeby nie zdechła z głodu ? popraw mnie jesli sie myle

takie życie :( to nie jest dla nich komfortowa sytuacja, pewnie że trzeba było chodzić do pracy, chociaż po to aby teraz czekać na emeryturę i mieć pewniejszą przyszłość ale to już przepadło, teraz trzeba sie zastanowić jak najlepiej z tego wybrnąć

Gość nastepne pasozyty
niemoralne i podłe jestescie ty i mamusia !!! a nie facet który całe zycie was utrzymywał , ciebie przez 30lat to mało? teraz jak przestał dawac to jest najgorszy , juz zapomniałas za kogo kase przez 30 lat zyłas?

dobrze, że ślub był :D teraz to by zupełnie z niczym zostali a i z mieszkania pewnie by wyrzucił skoro to jego :D

Gość responsable
Kazdemu jest łatwo zbluzgac,nawymyslac..fakt,ze najgorsze co moze sie zdarzyc,to byc zalezna od faceta,meza,ale to nie powod,zeby kogos tu gnoic...nie kazda z Nas ma sile,spryt.Nic innego,jak szukac intensywnie pracy,pomoc Matce w sprawach urzedowych,skoro nie zyja razem....

Gość nastepne pasozyty
dobry teks im zostawił na pożegnanie podejrzewam ze to są święte słowa prawdy

matka poświęciła się rodzinie nie myśląc o sobie- teraz musi ponieść konsekwencje ojciec dał się wrobić w małżeństwo i założył rodzinę - teraz też musi ponieść konsekwencje

Gość do autorki...
Musicie mieć sporo kilogramów skoro nazwał was świniami