Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samanta w.

niemowlece sprawy

Polecane posty

Gość samanta w.

mam 6.5 miesieczna corke, jada marchewke, ziemniaka, pietruszke + oliwa jako zupa i jablko za ktorym nie przepada wiec nie je go duzo, pije wode i jest na piersi. od 5 -6 dni nie moze zrobic kupy ! jak probuje to malutki twardy bobek wychodzi przy czym bardzo placze, wczoraj wsadzilam jej czopek ale nic jej to nie ruszylo, w nocy byl kolejny maly bobek z placzem i nic do dzis, co moge jeszcze zrobic?

Gość niepowiemkto1
moze sok z jabłka jeśli jabłka nie chce

Gość pjwd
moze sprobuj dawac sok sliwkowy. jest od 4 miesiaca. jak moj synek skonczyl 2,5 miesiaca i tez mial problemy z kupka to lekrz kazal mi dac lyzeczke soku do mleka i po 5 minutach od wypicia mleka kupka byla.

Gość samanta w.
nie chce soku, czasem uda jej sie zjesc pol jablka i tyle, raz zrobilam kompot i tez nie, o drugie na poczatku jak jadla wiecej to tez nie widzialam poprawy jesli chodzi o robieniu kupy ale w tedy przyczyna byla marchew- jako pierwszy skladnik do jedzenia- jadla ja przez pare dni i w tedy to byla tragedia przy wyproznianiu, teraz podaje b. male ilosci

Gość samanta w.
myslalam o sliwkach ale mowili mi ze na sliwki to jeszcze za wczesnie

Gość kasia!!!!!!!!!!!!
podobne problemy miałam z moim jedynakiem. Śliwka suszona - sprawdzona rada lekarki. Dodaj do jedzenia jedną śliwkę, środek rzecz jasna i to bardzo rozdrobniony.

Gość kasia!!!!!!!!!!!!
jest też kaszka ze śliwką ale jeśli dzidzia na piersi i nie pije innego mleka to raczej nie polecam.

Gość samanta w.
no wlasnie tylko na piersi jest

Gość mami12333345
sprobuj podawac sok sliwkowy albo sliwke suszona. nie musi byc tego duzo. sa tez deserki ze sliwek w sloiczkach. to wszystko mozna podawac juz od 4 miesiaca a twoja corcia ma juz 6,5 miesiaca wiec spokojnie mozesz jej to dac.