Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydliwa ona

Mąż nigdy nie widział mnie nago,nie rozmawiamy o seksie....

Polecane posty

Gość wstydliwa ona

Jesteśmy małżeństwem od 4 lat.Mąż NIGDY nie widział mnie całkiem nago.Ja jego też nie.Wstydzę się nagości i nie wyobrażam sobie pokazywania intymnych części ciała. Jestem młoda,atrakcyjna więc nie w wyglądzie problem.Po prostu sie wstydzę i już.Nie rozmawiamy tez o seksie tzn. o tym co lubimy.Ja nie umiem powiedzieć"zrób tak i tak" - w konsekwencji nigdy nie miałam orgazmu podczas stosunku. Czy jest jakiś sposób by się przełamać??? Czy są tu osoby podobne do mnie?

Gość wstydliwa ona
Ja zazwyczaj mam koszulkę na sobie.czasem zupełnie nago ale NIGDy przy świetle i bez kołdry:(

Gość najlepiej wybierzcie sie do
seksuologa bo to dobrze nie wróży. W końcu któryś z was zdradzi.

Gość wstydliwa ona
Nie wiem dlaczego - nie potrafię nawet sensownie tego wyjaśnić - ot po prostu jak pomyślę,że on miałby mnie "tam" oglądać to wymiękam.

wazne abys sobie odpowiedziała na pytanie dlaczego?:) bo podłoze tego lezy zapewne w jakis przekonaniach ;) które warto przełamywac :)

Ja nie umiem powiedzieć"zrób tak i tak" - w konsekwencji nigdy nie miałam orgazmu podczas stosunku. a bez stosunku miałas? :)

Gość pewnie jesteś gruba, brzydka
i zaniedbana, dlatego się wstydzisz :o weź sie za siebie

Gość wstydliwa ona
Nie wstydzę się patrzeć na nagość innych - bez skrępowania oglądamy razem flmy erotyczne.Ale jak przychodzi co do czego to nie mam odwagi pokazać się mu naga.Mąż zawsze mówi,że nie mam czego się wstydzic. Nawet nie macie pojęcia jakbym chciała się przełamać.

Gość wstydliwa ona
miałam jak podglądałam dziadka jak sikał

Gość wstydliwa ona
Orgazmy mam tylko podczas masturbacji. Nie jestem gruba ani brzydka - jestem szczupła i bardzo ładna - pisałam nie w fizyczności tu problem

Gość Lulubeate
Ja potrafię oglądać serial, bez majtek, z rozwalonymi nogami:)

Gość Lulubeate
Ale u mnie nagość w domu rodzinnym była normalna. A jak było u ciebie?

Gość wstydliwa ona
Hm - zalezy co rozumieć pod pojęciem - nagość była normalna:P Nikt po domu goły nie latał:P

wstydliwa ona Orgazmy mam tylko podczas masturbacji. Nie jestem gruba ani brzydka - jestem szczupła i bardzo ładna - pisałam nie w fizyczności tu problem Nawet jesli wiesz ze twoja nagosc jest dla męzczyzny, którego wybrałas najpiękniejszym widokiem na świecie, nic ci to nie daje?:)

Gość to niech się nie cacka
tylko zdejmuje ubrania siłą ;)

Gość Doktor Drejfus
ja mam pomysł! zrób sobie rozebraną fotkę i wrzuć na forum, w realu potem to już będzie pikuś :classic_cool:

Gość wstydliwa ona
JA to wszystkoe wiem.....Ale mimo to się wstydzę:(

Gość Lulubeate
No właśnie i stąd masz problem. Ja np kąpię się z córką, jak się rozbierać, nie robię popełniony, że ma wyjść, z łazienki wychodzę nago i idę do sypialni i tam się ubieram. Mąż zakrawa ptaka ręką i też goły idzie np do sypialni. Nie chodzi mi o to że cała rodzina siedzi nago przed tv, tylko że obsesyjnie się nie zakrywa.

Gość Lulubeate
Ale mi tem komp zamienia słowa...

Gość Lulubeate
Mam nadzieje że z kontekstu wiadomo o co mi chodziło

Gość Doktor Drejfus
wiadomo, robienie z nagości jakiegoś szatańskiego tabu zazwyczaj pieprzy ludziom w głowach na starość

wstydliwa ona JA to wszystkoe wiem.....Ale mimo to się wstydzę wiesz?? ja uwielbiam sprawiac przyjemnosc :P jesli moje wstydliwosci miałyby odebrac przyjemnosc mojemu facetowi to czułabym dyskomfort :O

Gość wstydliwa ona
Mieszkamy z jego rodzicami więc opcja - czekam nago-raczej odpada:P Próbowałam się przełamać - piersi pokazuję raczej juz bez krepacji chociaż jakiś mały opór jest.Na chwilę obecną naintymniejszej części ciała mu nie pokarzę....

Gość Peezda
To wyobraź sobie że tak jak ty zbudowana jest połowa ludzkiej populacji. Masz między nogami coś innego, że się wstydzisz?

Gość Lulubeate
Idź do psychologa.

Gość Doktor Drejfus
ja na miejscu tego gościa bym już dawno ocipiał, 4 lata żeby zony nie widzieć nago, to jakaś patologia :O może zamiast dupcyć się po ciemaku zapalcie jakieś świeczki czy coś, że niby jest światło, ale ledwo co i tak widać ...

Gość mireczkaa
a jak bierzesz prysznic to mąż nie zagląda? Może zacznij od najprostszych sytuacji- właśnie typu kąpiel, ubieranie się itp. A potem te czynności sprowadź do seksu. Tak szczerze to nie rozumiem Ciebie- duszę przed mężem obnażasz a ciała się wstydzisz..Dziwne...