Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydliwa ona

Mąż nigdy nie widział mnie nago,nie rozmawiamy o seksie....

Polecane posty

Gość willow28
i tak sie nie zmienicie Nic nie wiesz o seksie Wiesz jakie cuda mozna robic;)

Gość Doktor Drejfus
badania robione chyba na wsiach ewentualnie przez proboszczów wśród parafianek w wieku powyżej 40 roku życia :O

wstydliwa ona Bo myslałam,że ktoś tez tak ma i moze sobie jakos z tym poradził i doradzi.... no jakby ktoś tak miał jak ty to by ci raczej nie doradzał a razem z tobą biadolił :P zreszta po co ci rada skoro jest wam z tym oki?:P mąz nie nalega napisałaś :P

Gość wstydliwa ona
Wiem jakie cuda mozna robic bo t orobimy:DTyle,że po ciemku:P

Gość wstydliwa ona
v34 Tak nie narzeka ale ja wiem ze to nie jest normalne - wstydzic sie meza i chciałabym to zmienic

Gość willow28
robil ci minete na slepo;)

Gość Doktor Drejfus
a ona mu loda bez dotyku :classic_cool: toż to szok!

Gość wstydliwa ona
Dobra - nie rozumiecie mnie i pomóc tez nie mozecie - niepotrzebnie zalozylam temat bo uwazacie ze tylko narzekam.

Gość Żonaty Wroc
Ale fajny temat a ściema nie do opisania. Nie chcę nic komentować bo to fikcja i wytwór autorki ale nie mogę się powstrzymać jeżeli już to przed pójściem do łóżka zakładasz mężowi opaskę na oczy hihihi Przecież to są bzdury ale gratuluje fantazji autorce

Gość Lulubeate
Też tak uważam że to ściema. Kolejne prowo.

Gość mireczkaa
słuchaj, ale co Ci doradzić?? Zakładasz, że jak mąż Ci wejdzie pod prysznic to teściowa od razu pomyśli, ze się bzykacie- no przecież to chore :) Błagam nie pisz bzdur, ze cuda w tym łóżku wyczyniacie bo po ciemku i pod kołdrą to trochę ciężko :):) Jeśli chcesz rady to zacznij od tego, żeby parę razy wejść mężowi do łazienki jak bierze prysznic. Wtedy on zobaczy, że się go nie wstydzisz i może z czasem zacznie zaglądać do Ciebie? Od czegoś trzeba zacząć.

Gość fuksjarox
A ja mam tak samo - i to nie jest żadna ściema - mój facet nigdy nie nalegał by zobaczyć moje intymne części ciała. Skoro nie nalegał to i nigdy nie widział i tyle.

Gość macroooo
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D normalnie piekne:) dawno tak się z zoną nie obsmialismy. nie że z autorki tylko w ogóle...sama idea , sytuacja jest przekomiczna:D:D:D mają dziecko, kochają się i każde wstydzi się drugiej strony :D:D:D:D:D pomijając ile tracicie (naprawdę-NIE WYOBRAŻAM SOBIE)

Gość wstydliwa ona
Nie - to nie jest prowokacja - dla niektórych temat nie do ogarnięcia ale rozumiem.Jak coś jest niepojęte to jest klamstwem - ot takie proste rozumowanie. Wyobrazcie są wstydliwi ludzie na tym świecie - jeste,m tego przykładem. Mireczka Już jak wchodzimy w szczegóły to: nie mamy prysznica tylko wanne i co niby mój mąz tam robi kiedy ja się kąpię skoro w pomieszczeniu jest tylko wanna i zlew? Toaletę i mamy oddzielnie. Więc jeśli mąż ze mną siedzi to nie na pogaduchy prawda? Można mieć udany seks nawet po ciemku - zapewniam.Gwarancją satysfakcji nie jest zapalone światło.

Gość wstydliwa ona
No dla was to śmieszne - cieszę się,że dostarczyłam rozrywki. Nie wszystkie układy są idealne i ludzie mają przeróżne problemy - ja mam taki,że wstydzę się własnego męża.Rzeczywiście - mega powód do śmiechu:/

Gość elebele riki tiki
autorko ewidentnie biadolisz i nie chcesz niczego zmieniac odzrucając wszystkie propozycje tutaj dajesz soboe tylko potwierdzenie ze nie masz innego wyjscia jak sie tak boisz tesciów to zaklucz pokój, ewentualnie przesuń szafę, komodę lub cokolwiek ciężkiego i nikt nie wejdzie doprawdy jakies bajki piszesz nie wiem jak mozna tak zyc, skrępowanemu;/

Gość Wroc 40
Wstydliwa skąd jesteś pomogę Tobie przełamać to nieśmiałość :)

Gość elebele riki tiki
minetki mąż tez pewnie nie robił? skoro tzipy nie widział a dziecko pewnie z probówki wogóle po kilku latach Wam sie chce zyc w takiej krępacji ja juz bym machnęła ręką na to:o

Gość adamella
Autorko! Nie przejmuj się - tutaj to normalne - zaraz naskakują,wysmiewają itp. Rady?A ktoś tu dał jakieś rady bo nie widzę???? Posłuchaj.Moim zdaniem to jest wina twojego męza.Gdyby odpowiednio cię nastroił,mówił o tym że mu się podobasz,nalegał na twoją nagość to bys się w końcu przełamała.Ale on zrezygnował z tego a ty coraz bardziej się wstydzisz. Wiem co mówię bo miałam tak jak Ty. Mój pierwszy partner nigdy nie nalegał na moją nagość - kochaliśmy się bez światła.Nie wiem dlaczego.Wiadomo jak to jest na początku - wstydzisz się ciała,zastanawiasz się co facet o nim pomyśli.Jeśli nie ma pozytywnej reakcji z jego strony - nawet takiego nalegania na jego oglądanie to podświadomie myślisz,że coś jes nie tak i się wstydziśz. Mój drugi partner długo mnie namawiał.Powtarzał,że jestem piękna,że podnieca go moja nagość i się przełamałam. Porozmawiaj z mężem - zapytaj co myśli o twoim ciele,dlaczego wstydzi się swojego.

Dr Drejfus :D Sluchaj skoro chcesz to zmienic to to zmien a nie jeczysz tu i wypisujesz tu rozne argumentacyje.. Plan jest taki,kup dobre winko czerwone,wypij kielicha,zalatw uprzednio jakies fajne majtasy koronkowe,najlepiej czerwone lub czarne,zalatw tez zarowke czerwona a sprawi ze nie bedzie ani za jasno i ani za ciemno,w sam raz a w dodatku ponetnie bedzies wygladac rozlozona na wyrze, w samych gatkach,polecam rowniez sexi buty na obcasie..wysokim.tak postap a Twoj jak Cie tylko ujrzy to believe me palka mu stanie...na wysokosci zadania.faceci to wzrokowcy,nawet gdy laska ma faldke tu i owdzie to nie przeszkadza gdy w gre wchodzi rozebrany obraz kobiety.badz lubiezna,przelam sie.oni to kochaja.pozdro

Gość adamella
Taki wstyd ma najczęściej podłoże związane z jakimś kompleksem - a to jestem za gruba,a to za chuda - a jak jeszcze ta druga osoba wogóle się nie interesuję ciałem (w sensie,że nie nalega na jego oglądanie) to problem robi się bardzo duży. Dla niektórych perwersów nagość to rzecz normalna taka jak wkładanie buta:PDla innych trochę bardziej skomplikowana sprawa - wymagająca zaufania do drugiej osoby,poczucia akceptacji.

Gość adamella
A jak to jest autorko - domyślam się,że dziecko śpi z wami w pokoju?Bo to też może być powód do tego,że się wstydzisz?

Gość Doktor Drejfus
Pola, kiedy ona nie może nago, bo jej teściowa spod łózka wyjdzie i będzie wstyd, srom i poruta!

Gość adamella
Doktor Drejfus Ty i twoje tępe rady:/

No rzeczywiscie ja nie wiem jak mozna wytrwac w takim zwiazku..tyle lat sie nie widzac..marcoo stwierdzil iz duzo tracicie OJ TAK,i to zajebi.scie duzo.zmien to w koncu.pogadaj z nim i zastosuj sie do planu ktory tu zakreslilam a zobaczysz.

Gość Doktor Drejfus
jestem doktorem, znam się na tym

Dr Drejfus no skoro z tesciami mieszkaja pod dachem to przesrane..zapewne ten fakt dodatkowo poteguje uczucie wstydu.skoro laska sie nie moze przelamac niech poczeka az tescie wyjda gdzies i wtedy ruszy z akcja.

Gość mireczkaa
autorko- A dajże spokój. My często gadamy jak ja leżakuję w wannie. To, że siedzi u mnie w łazience jak się kąpie nie oznacza przecież, ze się kochamy na Boga!! A weź go kiedyś zaskocz, wejdź mu do łazienki, wsadź rękę pod wodę i tyle! Zachęcisz go, zeby Tobie zrobił to samo. Przecież to dziwne, zeby się wstydzić przed własnym mężem, naprawdę.

Gość Doktor Drejfus
a ja tam uważam, że jej jest wygodnie tak jak jest, pojęczy, pozrzędzi, a potem i tak rozbierać się będzie pod kołdrą, byleby jej szatan swym wzrokiem nie zdeprawował